Kotka-Hamina

En vielä varmaa lupaa!! Meillä tuo kaikkein pienin mies alkoi yöllä yskiä ja on sitten yskitty ja niistelty ihan urakalla :( Uuh ja siis todennäköisesti tauti helpottanee ennen keskiviikkoa, mutta jos siirtyy sitten jo vanhempaan poitsuun... Että en lupaa vielä mitään :whistle: Muuten olis kyllä ollut sopiva päivä ja aika ;)
 
Valpurin sakille hauskaa päivää Tykkimäkeen! =) Nyt onkin muutaman päivän luvannut ihan oikeeta kesäkeliä B)
Meillä tuo vanhempi menee nyt maanantaina tuonne hoitopäivään muutamaksi tunniksi ja menen sitten tuon nuoremman kanssa itse maksamaan pientä matkaa-kun tuntuu, että ei pelkkä mökkeily riitä, niin lähdetään edes Ruottissa käymään koko porukka ;) Ja pääseepä helpommalla muutaman päivän ruoanlaiton kanssa ja saa syödä kaiken valmiina :p Eipä ole tullutkaan lasten kanssa risteiltyä, joten mielenkiinnolla odotan, kuinka mahtanee sujua... Kun meillä tuo uhma on ja vaan tuntuu voimistuvan :whistle:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Cruella DeVille:
hei täällä mä en vielä vissiin ookkaan käyny häiriköimässä :D eli haminasta ollaan ja kaks poikaa, 2v9kk ja 4kk.
Tervetuloa häiriköimään..... Tykkimäki tuli koluttua läpi =) ja kaikki väsyneitä, pikku miestä täytyy vaan ihmetellä jaksoi hymyillä ja olla hyvällä tuulella koko päivän vaikka seitsämän tuntia reissussa oltiin :heart:
 
Väkikö ihan lomailee poissa,kun ei täällä kukaan käy? :eek: Ei vaan, vaihtelevia on nää kesäpäivät olleet noin ilmojen puolestakin ja niin sitä vaan on jo heinäkuuta menossa hyvää vauhtia!! :whistle: Kohtahan on taas jo syksy...
 
Heips...täällä yksi mamma Kotkasta...3 lasta...pojat 17v ja 6v ja 24.5.08 syntynyt "iltatähti" tyttö. Sen verran on itselläni ikää (40v), ettei kaveripiiris ole ketään kotiäitiä...kaikki töissä, joten aika orpona ollaan ;). Olis mukava tapailla kaikenikäisii mammoja...varmaan juttua riittää :) Onko Vessu karhulas? Me asutaan Mussalossa...joten autolla kurvataan minne vaan...Luultavasti aloitetaan 19.8 Musiikkiopiston Muskari...jos ryhmä täyttyy...et siellä tapaa joitain mammoi =) .

 
Eilen kun siitä ohi mentiin, niin kurkkasin, kun en tarkemmin muistanut...Eli kesälomaa 10.8 asti ja sitten toiminta alkaa... Eli 11.8 eka päivä toimintaa, ilmeisesti pitävät silloin avoimet ovet, kun seuraavalla viikolla sitten starttaa maanantai-kerhoryhmä... (johon siis meidän vanhempi poitsi on menossa).Mutta ihan varma en tuosta ole, tiistaina 12.8 meinasin, että paikanpäälle mennään... =)

Nyt siis kaikki muutkin mukaan avoimen toimintaan tutustumaan ja toisia tapaamaan :wave:
 
Hei vaan Matamimimmi68 ja tervetuloa mukaan!! Juu, Karhulassa on tuo Vessu. Vieläkö Mussalossa on muuten Mussukassa tuo torstaiaamuisin oleva "mammatapaaminen"? Siis ei ole seurakunnan vaan kaupungin järjestämä, Mussalon "oma juttu"... ;) Siellä käytiin tuon esikoisen kanssa kun asuttiin Mussalossa, siellä oli samallatavalla vapaata tuo toiminta, eikä mitään ohjelmanumeroita joihin olisi pitänyt osallistua...
Muutenhan tuota avoimen toimintaa on olemassaan myös Karkkarissa ja sitten tietty Kotkansaarella :)
 
Matamimimmi :wave: Sulla taitaa tuo 6v olla eskarissa jo? =) Muuten täältä löytys kaveria 6kk tyttö ja 5½v poika =) Ja sit nuo isommat pojat 8v ja 10v....

Eli miten toi Vessu-systeemi toimii???? Mitkä on AVOIMIA PÄIVIÄ et voi tulla ja mennä miten lystää...mihin kellonaikaan jne???? :whistle:
Mie oon ihan ulkona näistä :kieh: