kotiruokaa vai eineksiä

  • Viestiketjun aloittaja kiiwi
  • Ensimmäinen viesti
kiiwi
kumpaa teillä enimmäkseen syödään?
meillä "sorrutaan" noin kerran viikossa valmiisiin kaupan sapuskoihin tai pakastepitsaan..muuten laitan ite ruuat ja lapsille yritän olla ostamatta piltti purkkeja,lähinnä taloudellisista syistä.
 
kotiruokaa! mutta kyllä sitä välillä voi valmistakin ostaa. meillä syödään ja silloin tällöin pitzzaa tilattuna usein kotipitzzasta. silloin kun mun lapset oli pienempiä ni kyllä ostin heille purkki ruokaa oli jotenkin helpompaa. ja ei ne musta niin kovin kalliita ole. kaikki yhtä hyviä mutta ite kyllä sen kotiruoan kannalla
 
Molempia, toki kotiruokaa enemmän. Aina ei jaksa eikä ehdi ruokaa tehdä. Varsinkin silloin kun oli töisssä. Nyt kun kotona, niin on enemmän aikaa satsata ruokaan. Piltti ruoka menee, mut vain ketsupin kanssa, taitaa olla tytöstä (2v4kk) mautonta =) Pizza, ranskalaiset ja hampurilaiset kyllä menee :LOL:
 
Äiti-04
Kotiruokaa melkein aina, kun mies ei tykkää pitsoista, hampurilaisista tms, joka on toisaalta ihan hyvä juttu :) Joskus voin itelleni ostaa aamupäivällä pitsan, mutta harvoin.
 
ulpukka1976
meillä syödään pääasiassa omatekemää ruokaa kun tuo nuorempiki lähenteelee 1 ikävuotta niin voi hänellekin tarjota omaa. Kun reissataan ja silloin ku laiskottaa niin syödään valmista, ja tytöille silloin pilttiä.
 

Yhteistyössä