Koskas kannattais luovuttaa?

Eli sellasta kyselisin kun 2,4 vuotiastamme opetamme kuivaksi ja hän on siihen erittäin halukas itsekkin. Päivisin vielä menee hyvin vahinkoja lukuunottamatta mutta öisin/aamuisin menee lakanat vaihtoon joka kerta. Herätämme hänet joka ilta pissalle vielä kun itse menemme nukkumaan mutta ei ole ollut apua. Potta on sängyn vieressä. Vaippoja ei suostu laittaa ja repii pois. Ainakin jotain patjansuojusta pitää kehitellä.
Mites muiden lapsilla tää alku meni?
 
Ei ilmeisesti ole vielä fyysisesti valmis... Pidättämiseen tarvitsee jotakin hormonia jota ei vielä tuossa vaiheessa välttämättä tarpeeksi ole. Tosi yksilöllistä. Meidän tyttö "oppi" yökuivaksi juuri alkuvuodesta, huomasin aina aamulla että vaipat on kuivia ja tyttö meni heti potalle. Vaipat jäi kokonaan pois siis 1v1kk iässä... Mut se on tosiaan yksilöllistä, jotkut on fyysisesti valmiita 3-4v ja se on ihan normaalia.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Mehukettu:
Sitä fyysistä "vikaa" itsekkin epäilen. On vaan niin henkisesti jo valmis tapaus. Esikoispojallani se vaan meni niin paljon vaivattomammin. Ilmastointiteipillä vaan vaipat sitten kiinni. :LOL: ;)
Ei se vika ole. Vastahan asiasta aletaan 5v neuvolassa puhumaan, jos sillonkin vielä yöllä pissii. Henkisesti voi ollakin valmis jo 2-3v ja sitten saattaa lastakin harmittaa kun ei pysty olemaan pissimättä :/ kyllä se siitä, ajan kanssa :)
 
juu, en sinuna nyt kauhean huolestunut olisi :D
laita sänkyyn muumi-hoitoalusia lakanan alle, niin ei mene joka kerta patja pesuun =) ja mitä tulee pissattamiseen yöllä, niin se ei kyllä kannata, koska häiritsee vain elimistön luontaista toimintaa, yöllä kun erittyy sitä hormonia joka kertoo, että virtsantuotanto vähenee radikaalisti! Vasta sitten aamuyön puolella pissalle, jos lapsi vaikuttaa levottomalta?? =)
 

Yhteistyössä