koska pois pinniksestä?

Milloin olette siirtäneet taaperonne pinnasängystä isompien lasten sänkyyn nukkumaan? Oliko vaikeuksia ja millaisia?

Meillä tyttö on nyt 1v5kk ja toinen on tulossa, joten haluaisimme pinniksen kohtapuoliin vauvaa odottamaan. Nykyään on vaan niin helppoa jättää illalla tyttö yksin sänkyynsä nukahtamaan, kun ei voi sieltä karkailla tai pudota.
 
äitix2p
Meillä on molemmat pojat siirretty noin vuoden ikäisenä pois pinnasängystä.
Kakkonen on nyt 1v1kk ja viikon nukkunut tavan jatkettavassa sängyssä. Kaksi ensimmäistä yötä lähti vaeltemaan kun huomas että pääsee pois, mutta sen jälkeen rauhoittui ja nyt on nukkunut ihan hyvin aamuun asti.
 
äippä84 poeka 1v6kk
siirtäisin silloin kun lapsi osaa nousta puitapitkin tai kävelee, sillä pinnasängyssä korkae puotus... itse siirsin jo 9kk jatkettavaa nkun oppi silloin kävelemään!
hyvin on nukkunut!
 
meillä on tytöillä ikäeroa 1 v 7 kk ja tää esikoinen siirtyi vauvan tieltä pinnasänkyyn kun oli noin 1 v 2 kk. halusin, että menee mahdollisimman kauan tuossa välillä ennen kuin vauva muuttaa sänkyyn nukkumaan ettei vaan esikoinen tunne, että hänen sänkynsä on viety. muutto meni ihan kivasti, ekat kolme viikkoa tyttö nukkui uudessa jatkettavassaan aivan samoin kuin pinniksessä, ei nukutusta eikä yökekkalointia. sitten keksi, että sieltä pääsee itse pois ja sen jälkeen meni joku puolisen vuotta, että jomman kumman vanhemman piti istua sängynlaidalla "tukkeena" siihen asti kunnes tyttö nukahtaa. nyt ollaan jonkin aikaa tehty siten, että istun sängyn vierellä sohvalla niin kauan kunnes tyttö nukahtaa. yöllä tulee joskus pois sängystään, mutta tulee suoraan meidän makkariin, josta viedään takaisin omaan sänkyynsä.

myös tää vauva meillä aikanaan saa muuttaa jatkettavaan heti kohta sen jälkeen kunhan on vuoden täyttänyt ihan sen takia, että miehen siskon tyttö oli tippunu pinnasängystä tosi pahasti vuoden ja 5 kk iässä (oppi sillon vasta kävelemään eikä ollu noussu seisomaankaan kun vasta pari kuukautta sitä ennen) ja sitä ennen ei ollut tehnyt elettäkään, että olis ollu tulossa laidan yli. oli vaan yksi päivä roikkunu sängyn laidalla ja keksiny heittää jalan kaiteen yli ja tullu päälleen alas. lääkärireissu ja lievä aivotärähdys siitä tuli...
 
Iiks, meillä tyttö ei ole osoittanut laidan yli tulemisen merkkejä, joten olen ajatellut reunan olevan tarpeeksi korkea. Mutta eihän se tosiaan ole kun kainaloihin asti, joten kyllä siitä pönkäämällä ylikin pääsisi! Täytyy heti vaihtaa sänkyä! (onneksi meillä on jatkettava sänky jo olemassa, niin ei tarvii tässä nyt kauppaan lähteä)

Kiitti vinkeistä ja kiva tietää ettei sängyn vaihto välttämättä ole mikään ongelma!
ap

 
Dusky
Poika siirtyi pinnasängystä pois ollessaan hieman yli vuoden.

Ongelmia ei ihmeemmin ollut. Jäi "tavalliseen" sänkyyn itse asiassa paremmin kun pinna sänkyyn. Pinniksestä oli oppinut kiipeämään pois se oli se pääsyy miksi siirryttiin noin aikasin(?) pois sieltä :D
 
meillä tyttö 1,5v. nukkunut nyt 2 yötä kerrossängyssä, alapedissä. meilläkin jännättiin sänkyyn jäämistä. hienosti meni;ekana iltana "palautettiin" 4 kertaa, eilen jäi ekayrityksellä. ja nyt nukkuu ekat päikkärit siellä. saattaahan takapakkia tulla mut...IHANAA!!!
 
se varmaan riippuu vähä lapsen koostakin, koska siirtää. Esikko siirtyi tuon kuopuksen tieltä pinnarista pois joskus 1v.3kk iässä, mutta oliki aika reilun kokonen että nukkui vaan paremmin isommassa sängyssä ja tätä vaeltelua myös alkuunsa oli. Mutta tätä kuopusta en taas voisi edes ajatella vielä siirtäväni (1v.2kk kohta) vaikka osaakin tulla oikein päin jatkettavasta pois ja mennä sinne, mutta on kyllä niin pieni koollisesti että tuohan ihan hukkuis jatkettavaan (n.73cm pitkä) ja onhan tässä aikaa vielä kolmosenkin tuloon joten nou hätä :D
 

Yhteistyössä