korvikkeen säilyminen

Hei!

Oisin kyselly vähän mielipiteitä tuon lähinnä jauhosta tehdyn (Nan) korvikkeen säilymisestä.

Jouduin antamaan korviketta (Nan) jo synnärillä. Siellä kätilöt sano, että se korvike on käyttökelposta 2h (huoneenlämmössäkin) lämmittämisen jälkeen. Sanoivat myös, että sen maidon voi lämmittää tuon ajan puitteissa uudestaan esim vesihauteessa. Siellä oli siis käytössä purkki-Nan.

Nyt kotona käytämme pääsääntöisesti Nan-jauhoa, josta valmistamme korvikkeen. Ei siis mitään päivän annoksia kerralla, vaan sen yhden aterian kerrallaan. Säilyykö tämäkin sen 2h ja voiko lämmittää uudestaan, kuten sen purkkimaidon? Mua itteeni vähän ihmetyttää tuo 2h säilyminen. Olisi kiva saada siihen varmistusta, että voisi luottavaisin mielin sitä käyttää tuon ajan jos se on mahdollista.

-OJ-
 

Yhteistyössä