Korvikemaito - onko tätä Suomessa: Milupa Aptamil?

  • Viestiketjun aloittaja mammalainen
  • Ensimmäinen viesti
mammalainen
niin ja vielä piti kysyä onko siellä Hipp organic vauvan puuroa saatavana? olemme tulossa ulkomailta sinne lomailemaan ja olisi mukavaa ostaa tuttuja tuotteita jos vaan olisi saatavilla...? suurkiitos jos joku teistä vastaa :)
 
syysmamma
En ole kuulutkaan tuon nimisistä tuotteista. Voipi löytyä jostain pääkaupunkiseudulta mutta ei meiltä täältä heinolast aainakaan.... Joku korjatkoon jos olen väärässä....
 
simasuu:)
Ei ole täällä aptamiliä. Tuttu tuote itselle briteistä ja erityisen harmillista on, ettei täältä saa aptamilin hungry babya :(
hipp puuroja on kyllä tarjolla ja muitakin hipp purkkiruokia.
 
mammalainen
no voi hitsi... mitäs nyt tehdään :(( neiti on ainoastaan juonut tuota aptamilia..... mitäs merkkejä siellä on 6Kk+ vauvalle, semmosia mitä voisi olla täälläkin että voitais hieman harjotella ennen reissua....?

kiva että tuttua puuroa sentään on - kiitos!!!!
 
Nessu.
Kaupasta löytyy Tuttelia (0-6kk, 6-12kk, Omneo tutteli) , Nania (nestle ja bona, jompikumpi oli poistumassa..) ja Semperiä. Semperiäkin saa HYVIN varustelluista kaupoista tyyliin Citymarket.

Hipp ruokia on mutta tuommoseen puuroon en ole törmännyt.
 
mammalainen
tuo Hipp luomupuuro on semmoista "kermaista" jo korvikkeeseen tehtyä puurojauhetta mikä sekoitetaan veteen vaan..

mikäs noista maidoista olisi kaikkein parasta, eniten äidinmaidon kaltaista?
 
Nessu.
Jaa-a, me vaan kokeiltiin mikä tuote sopii. Meillä meni Nanista vatsa kovalle ja juodaan tuttelia mutta joillekkin taas ei sovi tutteli ollenkaan. Tuo Omneo Tutteli on herkkävatsaisille, ehkä sinuna koettaisin sitä.
 
Airi.
ota jauheet mukaan mistä oletkaan tulossa. Jauhemuodossa niitä on helppo kuljettaa. Niin monet suomalaisetkin tekee matkustaessaan ulkomaille. Vaikka olis saman niminen tuote ja saman valmistajankin tekemää niin maku voi silti olla ihan erilainen (erityisesti soseissa). Sitten matkalla ollessa voit varovasti kokeilla ja totuttaa lastasi suomessa myytäviin korvikkeisiin.
 
Karoli
Moi! Mekin noita pähkäiltiin, kun muutettiin Suomesta Saksaan. Tultiin siihen tulokseen että juuri tuo Nutrilon on sama tuote kuin Milupa Aptamil, mutta vain eri nimellä Suomessa. Ihan varma en toki ole, mutta meillä nuo molemmat toimivat ja vauvallamme oli herkkä vatsa. Nutrilonia saa ihan käyttövalmiina Suomesta.
 

Yhteistyössä