Koronarokotteen myötä, tilanne pahenee Suomessa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mitä enemmän rokotetaan, sen enemmän tartuntoja! Myös kahteen kertaan rokotettuja kuolee koronaan. Olisiko jo aika laittaa etäkoulut ja poikkeusolot? Ei nuo rokotteet auta
 
Pikku hiljaa alkavat silmät aueta. Jotkut se saa lyömään hanskat tiskiin, toiset taas suojautumaan entistä aktiivisemmin.

Tukahdusstrategia olisi voinut toimia, jos siihen olisi heti keväällä 2020 tartuttu kaikkialla maailmassa täydellä voimalla. Nyt se tilaisuus on käytännössä kuitenkin menetetty, korona on jo kaikkialla ja useina variantteina.

Nyt täytyy siis oppia elämään koronaa ja muiden tartuttamista vältellen. On otettava rokotteet säännöllisesti (seuraavaksi kolmas) ja siitä huolimatta pidettävä turvavälejä ja käytettävä kasvomaskeja. On opittava hyväksymään ajoittaiset voimakkaatkin rajoitustoimet (uuden variantin ilmestyessä), matkustaminen tai tapahtumiin osallistuminen ei tule enää olemaan itsestään selvää.

"Lohdutuksen" sana :devil: Joskus voi vielä olla niin, että tätä nykyistä tilannetta muistellaan kaiholla turvallisena ja helppona: rokotteilla, maskeilla, hygienialla ja järjen käytöllä pärjäsi. Ei ole mahdotonta, etteikö koronasta joskus mutatoituisi vielä sukulaistensa SARSin tai MERSin kaltainen tappaja (joka kymmenes kuoli SARSiin, joka kolmas MERSiin) niin, että tarttuvuus olisi deltavariantin tasoa. Silloin monessa maassa elettäisiin ulkonaliikkumiskiellossa ja sen rikkojat ammuttaisiin kadulle.
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Tartuntoja on enemmän koska (a.) deltavariantti ja (b.) rajoitusten poisto ja ihmisten väsyminen varomiseen. Mutta onneksi rokotteet toimivat, mikä näkyy selvästi siinä, että vaikka tartuntoja on selvästi enemmän kuin kertaakaan epidemian aikana (testaamisen vähenemisestä huolimatta!), kuolemantapaukset ja sairaalahoitoa vaativat tapaukset eivät ole nousseet. Nyt kun vaan saataisiin koko väestö rokotettua, niin ei tarvitsisi vouhkata asiasta ja saataisiin unohtaa koko tauti.
 
Toimeenpanija
Who ohjeita pitäisi noudattaa, silloin maailma pelastuu. Nyt valtiot ajattelevat elimillään eikä koronakiimassa mietitä koko konaisuutta vain omia rajoja kuinka pitkälle voidaan viedä että kliimaksi on paras.
 
vierailija
vierailija
vierailija
Totta, pahenee koronarokotteen myötä, kun sitä ei oteta.

Nyt on vakava tilanne!

"Krista Kiuru sanoi, että Suomessa on vapaana enää yksi tehohoitopaikka"


On onnekas potilas, joka sen saa.
Mihin loput lähetetään? Venäjällekö laadukkaaseen hoitoon? Kuolee osa jo lentokuljetuksessa.
 
vierailija
Hyvä kysymys. Entäpä esim liikenneonnettomuus, akuutit sydän ja keuhkopotilaat jne? Otetaanko Intian käytäntö, että tulevat uudet potilaat sairaalan pihalle ja happilaitteet sinne?
Tämä juuri! Eikä tarvitse olla kuin muutaman henkilön onnettomuus ja tosiaan, kaikki muut tapaukset päälle.

Oma omaiseni sai rauhassa nukkua pois, kun mitään ei ollut enää tehtävissä. Miten olisikaan käynyt tässä kaoottisessa tilanteessa.
 

Yhteistyössä