Korona on sit taas hiljalleen lähdössä laukalle

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Oiot kurveja niin, että pöly lentää. Patologin tekevät työtään, jossa selvitetään kuolinsyy olipa se sitten mikä tahansa. Eivät he salaa mitään löydöksiä ja miksi salaisivat koska sehän kaataisi koko ajatuksen ruumiinavauksista.
Eks ole huomannu, on menossa ihan järkyttävän laaja liitto tavallista ihmistä vastaan. Mukana on kaikki patologit, lääkärit, hoitajat, tutkijat, mediat ja poliitikot ympäri maailman. Ja varmaan poliisi kanssa. Mä tosin tulin siihen lopputulokseen, et koska joku pystyy järkkään tämmösen organisaation niinku miljardeille ihmisille, nii ei se ihan huonokaan voi olla :D
 
vierailija
Se on outo juttu mikä saa ihmisen mielen hajoamaan aina näin syksyisin ja keväisin. Hihna alkaa luistamaan ja usko itseen ja varsinkin ympäröivään maailmaan katoaa. Mieli järkkyy ja uhkakuvat vyöryvät niskaan. Kurjinta on ettei ihmisparka itse koe olevansa ulkona kaikesta vaan jatkaa hööpöilyjään.
 
vierailija
Ei oo koronaa näkyny. 0 piikkiä, 0 käsidesiä eikä maskiakaan tullu käytettyä kuin pakolliset kerrat. Joka vuosi käyty ulkomailla eikä sieltäkään ole tarttunu mukaan. No oireettomana toki saattanutkin sairastaa mutta outoa ettei vieläkään ole kehenkään sukulaiseen tarttunut.
 

Yhteistyössä