Korkealta taholta toivotaan pääministeri Marinin lopettavan lasten kiusaamisen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Olisin pian lähtenyt kaduille miekkariin MaRaa ja niiden lobbareita Kepun Lintilää ja Kokkarien Vapaavuorta vastaan, mutta onneksi järki voitti ja Marin, Kiuru, THL ja HUS laittoivat vihdoinkin tuulemaan porvarien jarrutuksesta ja hallituserokiristyksestä huolimatta. Tämän päivän uusien tartuntojen ennätysmäärä 720 kertoo ettei järki voittanut päivääkään liian aikaisin.
 
vierailija
Jan Vapaavuori paranteli tänään kolhiutunutta egoaan yksinpuhelullaan

Oikeisto-omisteinen valtamedia antoi totuttuun tapaan paljon medianäkyvyyttä vastarannankiiskelle.
 
vierailija
Muuntovirustartunnat hurjassa kasvussa Suomessa

No nyt pompsahti muunnosviruslukemat jo 1232 joista Brittiläistä 1167
Etelä-Afrikkalaista 64 ja Brasilialaista 1 . Virukseen sairastuneiden määrä 56407
siihen kuolleita 742 sairaalahoidossa jo 210 ja teholla 38.

Kun Etelä-Afrikan, Brasilian ja USA:n muuntovirustartunnat lisääntyvät, jotka ovat vastustuskykyisempiä rokotteille ja aiemman tartunnan immuniteetille olemme pian kusessa.
Muuntovirukset aiheuttavat myös enemmän vakavaa tautimuotoa ja myös nuorille, sekä niiden kuolettavuus on 25-50 % suurempi. Tästä syystä sairaalahoitoon ja tehohoitoon joutuneiden määrä on nousussa.

Vapaavuori ja Lintilä on saatava jäähylle, jotta hallituksen, STM:n, THL:n ja HUS:in terveysturvallisuuslähtöiset koronatoimet saadaan läpi ilman kepulaista tai kokoomuslaista jarruttelua. Orpo ei sentään ainakaan näkyvästi aseta kapuloita Suomen tolkun koronapolitiikan rattaisiin.

HUS:in tolkun Lasse Lehtosen ja THL:n Markku Tervahaudan lisäksi myös viime keväällä vielä tartutusstrategiaa kannattaneet THL:n Mika Salminen ja HUS:n Asko Järvinen ovat järkiintyneet ja kaikki kannattavat tehokkaita epidemiaa tukahduttavia toimia.
 
vierailija
Moni tienaa rahaa nuorten urheiluharrastuksilla. Valmentajat, lajiliittojen toimitsijat, pian Vapaavuori itse.

Lehdissä on ollut että koronan aikana moni nuori on jättänyt urheilun. Tämä leikkaa tietysti loven noihin ansioihin. Ehkä Vapaavuori taustajoukkoineen pelkää, että nuoret eivät enää palaa urheiluun, vaan keksivät muuta kivaa.

Vapaavuori kuuntelee selvästi vain urheilun ja MaRan lobbareita. Meistä vanhoista ja sairaista koronan uhkaamista hän ei piittaa.
 
vierailija
Ensin Vapaavuori valitti että Krista Kiuru ei soita. Se oli jo kummallista. Nyt tämä Marinin puheiden tahallinen vääristely. Ei tuolla tavalla Suomessa presidentiksi pääse.
 
vierailija
Vapaavuori latasi täyslaidallisen Marinille, demarit nyreissään: ”Aika törkeää”

Kuntavaaleja ja pormestarin vaihtoa odotellessa. Vapaavuori käyttää Helsingin aikaa ja logoa omaan yhden miehen sotaansa hallitusta vastaan, joka on täysin turhaa. Tällaista toimintaa ei vakava koronatilanne kaipaa. Todellinen johtaja ei tällaista sanailua jatkaisi. Johtavan poliitikon kisaväsymys näyttäytyy jatkuvana mielensäpahoittamisena. Surullista.
 
vierailija
Vapaavuori mokasi nyt pahasti. Ollut viime viikot täysin ulkona koronatilanteesta ja nyt räksyttää kun "nyrkin" näpeille astuttiin. Yrittääkö politisoida vai mitä, siinäkin kyllä menee pieleen. Ilman Vapaavuorta äänestäisin kokoomusta kuntavaaleissa, mutta nyt ei tule kyseeseenkään. Kaikkien - myös lasten etu on, että korona tukahdutettaisiin mahdollisimman pieniin lukuihin, ja mitä kovemmat yhtäaikaiset toimet sitä vähemmän aikaa niiden kanssa tarvitsee elää. Jos sen sijaan annetaan edelleen levitä toisaalla, kun toisaalla suljetaan, niin hermot tässä menee kaikilla - ja terveys.
 
vierailija
Vantaan kaupungin nettisivulta ilmenee päivityksestä 15.12.2020, että Vantaan kaupungin Kilterin kaikki koulun oppilaat ja henkilökunta oli koronatestattu. Oli löydetty 51 koronatartuntaa, joista vain 4 oli koulun henkilökunnalla.

Turha kenenkään väittää, ettei koulun oppilailla voisi olla koronaa ja etteivät oppilaat voisi saada koulussa koronatartuntaa toisilta oppilailta.
 
vierailija
Vantaan kaupungin nettisivulta ilmenee päivityksestä 15.12.2020, että Vantaan kaupungin Kilterin kaikki koulun oppilaat ja henkilökunta oli koronatestattu. Oli löydetty 51 koronatartuntaa, joista vain 4 oli koulun henkilökunnalla.

Turha kenenkään väittää, ettei koulun oppilailla voisi olla koronaa ja etteivät oppilaat voisi saada koulussa koronatartuntaa toisilta oppilailta.
Aktiivisten ihmisten mukana se korona leviää helpoiten, kuten koronatartuntoja eniten levittävät aktiiviset 18-35-vuotiaat kertovat. Nuoret joukkuelajien harrastajat ovat yksi aktiisivimmista ryhmistä. Vaikka nuoret yleensä sairastavat covid-19 infektion melko huomaamatta, he levittävät virusta siinä missä muutkin. Jan Vapaavuorikin tietää tämän hyvin, mutta käyttää nuoria poliittisena pelinappulana mustamaalauskampanjassaan, jossa asettaa kapuloita koko ajan hallituksen koronapolitiikkaan ja varsinkin pääministeri Marinille sekä STM-ministeri Kiurulle. Kyse on ideologisesta taistelusta Sdp:tä vastaan.
 

Yhteistyössä