Kopparnäs

Se mistä kerron alkoi viattomasta jutustelusta online-ryhmässä minulle tuntemattoman naisen kanssa, kutsutaan häntä vaikka Päiviksi. Meillä synkkasi melko kivasti ja niinpä siirryimme yksityislinjalle, jossa vaihdoimme yhteystiedot. Tämän jälkeen juttu jatkui sekä puhelimessa että sähköposteilla. Kun viestinvaihtoa oli kulunut jokunen aika sovimme päiväkahvitapaamisen yhteen hänelle tuttuun kahvilaan. Tästä tapaamisesta muodostui näin jälkikäteen katsottuna alku verrattain antoisalle suhteelle. Jutustelimme niitä näitä ja jossain vaiheessa havaitsin kättemme löytäneen toisensa. Kun vielä lopuksi vaihdoimme autossa ensimmäisen suukon oli jatkoviestittely itsestäänselvyys.

Viestiemme tyyli muuttui pikkuhiljaa asiallisista enemmän intiimeihin ja eroottissävytteisiin. Näin jatkui oma aikansa. Eräänä viikonloppuna vuokrasin vähän isomman moottoripyörän ja kysäisin Päiviltä, josko häntä kiinnostaisi lähteä ajelulle. Sunnuntai kävi hänelle mainiosti ja häneltä löytyi jopa kypäräkin. Niinpä sitten tuona sunnuntaiaamuna kävin noutamassa hänet mukaani Kehä III:n varrelta ja suuntasimme Kopparnäsin ulkoilualueelle. Voi pojat kun tuntuikin hyvältä saada tuntea hänen rintojensa painautuvan selkääni vasten. Jossain vaiheessa hänen kätensä käväisi jalkovälissänikin löytäen oikean kohdan puristella.

Kopparnäs löytyi ja kävelimme rantaan. Olin ottanut eväiden lisäksi mukaan pari makuualustaa ja teltan. Eväistä en muista juuri mitään, mutta Päivin huulet omillani muistan hyvin. Jossain vaiheessa kuin yhteisestä ajatuksesta pystytimme teltan ja siirryimme sen sisälle alkaen samantien riisua toisiamme. Hetken kuluttua oli kaksi toisilleen melko tuntematonta ihmistä alasti sylikkäin kuin yhteisen päätöksen tehneenä antaa elämälle mahdollisuus johtaa meidät hyviin helliin hetkiin. Sanomattakin oli selvää että tuo hetki oli johtamassa yhdyntään meidän kummankin halutessa sitä kuumeisesti.

Esilämmittely oli alkanut jo vierekkäin istuessamme ja suudellessa, joten verrattain pian tunsin Päivin tarttuvan kaluuni ohjaten sen kosteina odottaville häpyhuulilleen ja suurta mielihyvää tuntien työnnyin hänen sisäänsä. Oi sitä ihanuutta saada tuntea naiseni mukautuvan työntöjeni tahtiin ja vastaavan niihin sekä nauttivan kalustani sisällään. Tätä jatkui ja jatkui hänen äännellessään äänekkäästi lähestyessään huippua. Sitten minäkin purkauduin syösten siemeniä syvälle hänen sisäänsä. En tullut ulos hänestä ja hetken levättyämme tunsin kaluni alkavan kovettua hänen sisällään. Niinpä rakastelimme toistamiseen. Jos ensimmäinen kertamme oli puhtaasti himoa, niin toisella kerralla pystyimme välittämään toisillemme jotain muutakin kuin vain seksuaalista halua.

Puhdistautumisen ja pukeutumisen jälkeen pakkasimme teltan kasaan ja yhteisistä seksinautinnoista rikkaampina suunnistimme kohti moottoripyörää ja kotimatkaa. Jatkoimme Päivin kanssa rakasteluhetkiä luonnossa ... kerran ilman telttaakin Espoon Kaitalammen kalliolla. Tilanne vain luiskahti siihen vaikka alunperin suunnittelimme vain hyväilevämme toisiamme vaatteet päällä. Emme ole tietoisia oliko rakastelullamme katsojia. Ainakaan he eivät pitäneet ääntä. Joskus varasimme hotellihuoneen ihan vain nautintoa varten tai teimme sen autossa. Meillä kummallakin oli kiireinen ja sitoutumista vaatinut työ, joten yritimme "varastaa" yhteistä aikaa lemmenhetkiin aina kun siihen vain oli mahdollisuus. Himo vaihtui jossain vaiheessa kahden ihmisen lämpöä ja välittämistä huokuneisiin rakasteluihin.

Elämän käänteet veivät meidät kuitenkin erilleen, mutta muistelen yhä lämmöllä hetkiä Päivin kanssa.
 

Yhteistyössä