Konttaaminen väliin?

  • Viestiketjun aloittaja paapero
  • Ensimmäinen viesti
paapero
Pikku-ukkeli alkoi 8 kk ryömimään ja on kehittänyt siitä sellaisen ryömimisen ja konttaamisen välimallin. Heti 10 kk synttäreiden tienoilla pönkesi itsensä ylös ja nyt askeltaa tuen kanssa, on pari päivää yli 11 kk. Mahtaakohan tuo konttaaminen nyt sitten jäädä kokonaan väliin? Onko lapsia, joilla se olisi jäänyt väliin?
 
Maalaisäiti
Voi kuule, tiedän moniakin, ei kai siinä siis mitään outoa ole. Joillakin vain on kiireempi lähteä tepastelemaan. Mitäpä sitä siis suotta kaikkia välivaiheita läpikäymään :) .
 
Naapurin pojat kehittivät molemmat saman tyylin kuin ilmeisesti teillä: toinen jalka konttaa toinen "kävelee".. Kolme kavereidemme tyttöä on liikkunut pyllyllään "hyppien" eivätkä kontanneet missään vaiheessa, eivät edes ryömineet :). Ja kaikki ovat päätyneet reippaiksi juoksijoiksi!
 
näin meillä
Voi jäädäkin väliin, mutta voi ruveta konttailemaan, niin meidän nuorimmainen teki. Nousi pystyyn 7 kk vanhana ja sen jälkeen läksi kävelemään pitkin seiniä. Pari kolme kuukautta myöhemmin hoksasi, että kontatakin voi.
 
meillä esikko ei kontannu vaan meni karhun kävelyä pyllypystys heiluen, yritin "opettaa"konttaamaan, ois ollu vaan huomattavasti helpompi asento, mutta ei piitannu moisesta, eikä se ryöminykkään, 9kk oli kun sitten rupes käveleen.
 
huuuuuu
Meillä sama juttu eli mentiin semmosta "puolikonttausta" toinen jalka konttausasennossa ja toisella potkittiin vauhtia. Nyt poitsu 1,8kk ja huomasin viime viikolla että on oppinut konttaamaan.... Kävelty on jo 10 kk.
 
nonparelli
Meillä neiti 11 kk on kävellyt kohta 2 kk. Sitä ennen ryömi, ei kontannut. Istuu ja leikkii ja sitte kun tulee halu vaihtaa paikkaa, saattaa kontata "muutaman askelen" ennen kun nousee pystyyn. Tätä ns. konttaamista on tapahtunut vasta muutaman päivän, sitä ennen nousi seisomaan tukea vasten.
 

Yhteistyössä