Kondomeista...

Onko kukaan kokeillut tätä Zenith kondomia joka päästää kuulemma lämmön ja on ohuempi kuin normaalit kortsut??
Aattelimme miehen kanssa kokeilla näitä mutta hintaa oli yli 10e
eli kysäsen ensin teiltä että onko tosiaankin näin niinkuin lupaavat...ja olivatko hyviä (en tarkoita että pitäisi maistaa)
 
aurinkoinen81 harmaa
\
Alkuperäinen kirjoittaja 08.10.2004 klo 18:05 miia kirjoitti:
onko minkäkokoisia?? ku miehelläni on 13cm. hankala ollu löytää kondomeita ja lisäks se on tosi ohut. vaikeeta on. Onks muilla??
Ootteko kokeillu noi kaupoista löytyvät kaikki merkit? Meillä ainakin sultan ollu tosi hyvä on jää juuresta kuitenkin tiukemmaksi kuin muut.
Ja onko miten ohut kyseessä? Tietääkseni apteekista ainakin saa sit reilusti pienempi kokoisia, on niillä kyllä sit hintaakin.
 
Hätäpäissään isäntä osti kerran LIDLin kondomeja ja yllätys yllätys ne olivat yksiä parhaimpia mitä ollaan testattu... sopivan ohuitakin... paketteja oli erivärisiä , nää oli sinisestä paketista... kokeilkaa :p
 
iso
Meillä oli vuosikaudet ongelmia kortsujen kanssa kun eivät tuntuneet mahtuvan, testattiin tosi paljon eri merkkejä. Pitkään aikaan emme edes ymmärtäneet että kyse on koosta, vaan ihmettelimme vain kuinka tumpeloita olemme. Mies irvisteli tuskaisen näköisenä kun kondoomin "rullaaminen" oli väkivaltaista kiskomista. Kortsua ei saanut millään pysymään riittävän juuressa, vaan rullautui irrotettaessa heti takaisin puoleenväliin ikään kuin hassuksi pipoksi, johon ei oikein voinut luottaa. Kyselin gynekologikäynneilläkin useammalta lääkäriltä, mutta sain vain hymähtelyjä osakseni. Mies ei ole sitä tyyppiä, joka lähtisi kyselemään näissä asioissa neuvoa ulkopuolelta. Kun imetyksen takia asia oli pakko ratkaista, selvitin asian juurta jaksain surffaamalla urakalla erilaisia kondomisivustoja. Suomalaisissa kaupoissa myytävillä kondomeilla on EU-normien mukainen maksimimitta ja vaikka kotimarkettisi hyllyllä on vaihtelevia kokoja, niin yksikään marketin kondomi ei ole EU-normia suurempi. Seksikaupoista en ole aivan varma, mutta luulen että nekin myyvät EU-normin mukaista tavaraa. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan kasva EU-normien mukaisesti ja väitetään että Pohjois-Eurooppalaisilla miehillä on isommat varustukset kuin Etelä-Eurooppalaisilla veljillään, jotka normimitat ovat määränneet. Tilaamme nykyään netin kautta Yhdysvalloista suurempia Trojan Magnum kondomeja. On huomaamaton ja varma toimitus, maksu luottokortillla. Kaikki ongelmat olivat tipotiessään heti ensimmäisestä kokeilusta lähtien. Postinkulku vie jonkin aikaa, mutta ei mahdottomasti jos vähän ennakoi. Trojanilla on muistaakseni jokin vieläkin isompi malli, mutta sitä ei ole tarvinnut kokeilla. Kortsu ei saisi olla liian isokaan, jotta siihen voisi luottaa ja siksi nuo tarkat EU-normit. Japanilaiset valmistavat paljon kortsuja mutta ne ovat huomattavan pieniä, jopa eurooppalaisia pienempiä. Googlella löytää paljon kondomeja myyviä sivuja hakusanalla condoms. Myyntisivustot ovat siistejä ja asiallisia, ei tartu työpöydälle pornokuvia, eikä tarvitse kulkea punastellen Kallion seksikaupoissa. Huomaa, että jos haluat suuria, niin pitää tilata EU:n ulkopuolelta eli jenkeistä. Jos on tämä koko-ongelma, niin mitään 50 erilaisen lajitelmapussia ei kannata ottaa, sillä 48-50 niistä on noita pieniä malleja. Me ostettiin muutama erimerkkinen pikkupakkaus erityisen isoja kortsuja ja kokeiltiin niitä. Olivat kaikki parempia kuin kaupasta saatavat ja tuo Trojan Magnum oli meille erityisen hyvä. Olisipa joku kertonut tämän meille jo 10 vuotta sitten! Siksi näin pitkä sepustus.
 
Kondomikuninkaalta löytyy varmaankin jokakokoiselle hepille sopivia kondomeja, heillä on tosi laaja valikoima.
Durex King Size XXL ja Worlds Best Slim Line Micro on ääripääistä löytyy myös kaiken makuisia.

Kannattaa käyttää Sekoitusgeneraattori niin ei tarvitse ostaa kokonaisia pakkauksia, eli pystyy tällä tavalla löytämään itselleen oikean kokoisen kondomin:

http://www.kondomikuningas.fi/wpt/view/sekoitusgeneraattori/index-34712/
 

Yhteistyössä