Kolmostytöille nimet?

  • Viestiketjun aloittaja mummy x3
  • Ensimmäinen viesti
-.-.-.-
No kun tuo tyttö jolle on vaikea keksiä nimeä on se ei-identtinen, niin kai sillä voisi sitten olla erilainen nimi, siis ei oo sitä e-kirjainta toisena kirjaimena. Jos Emma tai Rosa kuulostaa hänelle hyvältä niin laittakaan Emma tai Rosa. Kuitenkin esim. Senni ja Petrakin on sen verran erilaisia nimiä että ei siinä tuu silti mitään tunnetta että yksi nimi poikkeaa joukosta. Ja jos joku hoksaa että kahdella muulla on tuo e-kirjain tokana ja yhdellä ei, niin onhan niillä myös se yhteys että ne on identtisiä.
 
Onnea!
Minusta ihanaa kun puhut nuppusistasi ja ruususistasi. Pistät nyt heille nimeksi mitä pistät, niin voisitkohan upottaa nuo kukkaset sinne vaikka välinimiksi? Ruusu, Lilja, Orvokki, Sinililja, Talvikki, Metsätähti...?
 
ap.
Minusta ihanaa kun puhut nuppusistasi ja ruususistasi. Pistät nyt heille nimeksi mitä pistät, niin voisitkohan upottaa nuo kukkaset sinne vaikka välinimiksi? Ruusu, Lilja, Orvokki, Sinililja, Talvikki, Metsätähti...?
Voisihan tuotakin koittaa! Kiitos kivastq ideasta :)

Petra, Senni ja Rosa heistä taitaa nyt tulla. Minusta sopivan ajattomia, toisin kuin Aadat, Venlat ja Ellenit taitavat olla kymmenen vuoden päästä jo ihan out.
Pitääpi vielä lueskella ketjua ja pohdiskella lisää...
 
ap.
Tai siis sen verran on satavarmaa, että A-tyttö on Petra ;) Ristiäiset on lauantaina, tulen sitten kertomaan mitkä nimet tytöt saivat :) Lisää ehdotuksia saa toki vielä tulla, sillä muiden nimet vielä hakusessa kuten toinen nimikin!
 
mielleyhtymiä
Petra, Senni ja Rosa, nistä minustä minulle tulee vain ja ainoataan ikäviä mielleyhtymiä. Nimet on sinänsä ihan nättejä,mutta näiden mielleyhtymien takia en voisi kuvitella niitä omille lapsilleni.

Petra oli rinnakkaisluokkalla oleva tyttö joka kaivoi nenäänsä ja takapuoltaan ja lääpi käsiään ja sormiaaan sitten toisten vaatteisiin. Teksi asiaa siis tahallaan ja me muut joduttiin juoksemaan karkuun,että ei saatu räkä tai paska raitoja vaaatteisiimmne.Hän siis tahallaan jahtasi meitä. Opettajatkin saivat osansa. Sit Petra hävisi johonkin,kellee ei kerrottu mihin, ilmeiseti joutui jonnekkin suljetulle osastolle.
Senni oli siskon ammattikoulu luokalla, suurtalouskokkilinjalla ja hänellä oli bulimia ja paha puhevika, ei sanonut konsonantteja puheessaan ollenkaan ja Senni kun päätti oksentaa johonkin niin oksensi vaikka rokkapataan.
Rosa on tuttavan tytär. Hänessä ei ns ikävää varsinaisesti,mutta hänellä on couperosa kasvoissa.Kasvot on tulipunaiset kauttaaltaan. Tätähän ei vanhemma tietty nimenantotilaisuudessa vielä tienneet, että näin kävisi ja tyttö kärsii oikeasti nimestään nyt. Ihmettelen miksi tytön nimeä ei ole vaihdettu.
 
-.-.-.-
Alkuperäinen kirjoittaja mielleyhtymiä;27998559:
Petra, Senni ja Rosa, nistä minustä minulle tulee vain ja ainoataan ikäviä mielleyhtymiä.....
Jaa jaa. Mulla taas tulee Rosasta mieleen se Salkkareiden Iiidan näyttelijä (hänen oikea nimensä on Rosa) eli tosi kaunis tyttö. Petrasta taas tulee mieleen sellainen kaunis Barbien näköinen nukke nimeltä Petra, sekä yksi kiva kirjekaveri ja Tik Takin Petra. Senni-nimisiä en taas tiedä yhtään, mutta nimi on minusta mitä ihanin.
 
ap.
mielleyhtymiä, onpa ikäviä juttuja sattunut noita nimiä kohtaan!
Iiris on kiva, Ruusu ja Viola ei meidän nimiä.
Martta, Kerttu ja Hertta ei. Martasta tulee mieleen kiikkustuolissa kutova mummo, Kertusta äkäinen mummo ja no, Hertta on kiva, muttei näille tytöille.
Malviina on omaan makuuni outo, pitää vähän makustella ja miettiä sitä! Kiitos!
Loppuehdotuksista harkittava vahtoehto on Emilia, muista en niin välitä. Kiirettä pitelee nimien kanssa...
 
ap.
Nyt tuli ihan ahaa-elämys: Petra Olivia on neiti A ja neiti C Iisa Amelia! Nyt kun puhuttelin ääneen tyttöjä vaihtoehtonimillä niin heti kun nuo sanoin niin tajusin että nää on tässä, nää tytöt on Petra ja Iisa ihan selvästi!
Miss B:n nimi vielä mysteeri... Ia-loppuinen toinen nimi saisi olla.
 

Yhteistyössä