Kolmoset bongattu ultrassa!

Voi huh huh! Pari päivää sitten saimme kuulla,että masussa asustaa kolmen kopla, yhden sijaan. Yksikin olisi jo ylläri koska otin jälkiehkäisypillerin alle vuorokauden sisään ja se että vielä kolmoset :D Olemme tilastopoikkeama isolla T:llä.
Ajatukset on yhtä myllerrystä! Onnea, huolta, iloa, hetkellistä ahdistusta ja taas naurua... Meillä on ennestään kaksi pojankloppia 2,5-v ja 4,5-v. Että tuleva suurperheellinen :)
Viikkoja on nyt 12+1. Löytyykö muita kolmosten odottajia? Nyt olis vertaistuelle kysyntää :)
 
Hei Tripletti-11!

Onnittelut kolmen koplasta, jopas koitti yllätyksen! Uskon, että tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan ja tarvitset tukea tässä tilanteessa. Kokeile Suomen Monikkoperheyhdistystä, jos sitä kautta löytäisit jonkun vertaisen. Tai netissä Monikko-Onnea :: P, monikko keskustelupalsta. Kolmosodottajia on sen verran vähemmän, että heitä pitää varmasti kaivaa oikein kiven alta!

Onnea matkaan!
 
trilletti! Onnea, Onnea ja Onnea! tulee varmasti monia raskaita hetkiä, mutta sitäkin enemmän sitten niitä onnen päiviä! tosiaan voi olla etsittävissä noi muut triplaperheet, mutta varmasti löydät heitä! ja toki täältä tuplistakin jotain tukea on saatavissa. (mutta ei kahta voi verrata kolmeen mitenkään)

Onnea vielä kerran koko teidän perheelle!