Kokoomus: "Pysyvän oleskeluluvan edellytykseksi työpaikka sekä riittävä kielitaito ja tuntemus suomalaisesta yhteiskunnasta."

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija

Tämähän ei tietenkään vihervasemmistolle käy.
Kun Kokoomus voittaa seuraavat vaalit niin arvaapa mitä: lisää halpatyövoimaa virttä veisataan taas eli tuodaan 100 syöttilästä että saadaan 5 työntekijääkin.

Keskiluokka maksaa veroissa halpatyövoiman kulut, työväenluokka menetetyissä työpaikoissaan. Kaikki maksavat mamurikosten uhreina, tosin köyhemmät tässäkin enemmän.
 
vierailija
Hah, hah kokoomus tekee epätoivossa mitä vaan maan pahin mamuttajapuolue ja kolmansien maiden halpatyövoiman halaaja vihreiden kanssa. Monelleko yksinkertaiselle lampaalle tämä menee läpi :)
 
vierailija
Kokkareella aina puheet yhtä ja teot toista. Hedelmistään puu tunnetaan ei tuulen kahinasta lehvistössä. Porvaripuun hedelmät olivat 2015-2019 paitsi kokoomus:tia myös läpimätiä. Huono puu on kitkettävä - ei jatkoon.
 
vierailija

Tämähän ei tietenkään vihervasemmistolle käy.
Tuon maahantulokiristyksen suhteen kokkareet ovat kääntäneet kelkkansa saadakseen ääniä, mikäli kokkareista tulisi pääministeripuolue, kanta muuttuisi nopeasti ja halpatyövoiman maahanpumppaaminen äänestäjiensä rikastuttamiseksi käynnistyisi ennennäkemättömällä volyymilla.

Ahne rottaporukka, ali-ihmisiä.
 
vierailija
PersKeKo-porvarit toi ongelman maahan eikä saanut sitä hoidettua kaudellaan ja huutelee nyt 21-vuoteen vähiten elintasosiirtolaisia maahan tuoneelle hallitukselle. Tyypillistä porvarin touhua.
 
vierailija

Tämähän ei tietenkään vihervasemmistolle käy.
"Muutokset tarkoittaisivat esimerkiksi pakollista kielikoulutusta sekä sosiaaliturvan leikkaamista. Pysyvän oleskeluluvan edellytykseksi työpaikka sekä riittävä kielitaito ja tuntemus suomalaisesta yhteiskunnasta. Pysyvän oleskeluluvan perusteeksi lisätään kieliopintojen velvoittavuus ja kielikokeen suorittaminen, esimerkiksi kolmen vuoden kuluessa, yhdessä kohdassa vaaditaan."

Täähän oli Orposta vielä jokin aika sitten syrjintää.
 
Eli työpaikka on oltava?
Hyvä sinänsä, mutta arvatkaas alkaako kaikille hyysäreille tulla kiire järkkäämään ma muille työpaikat jonon ohi, rekryssä ainoana pätevyysvaatimuksena hiekkadyynien lapiointikyky....
 
vierailija
Vai että kokpanssin mielestä mamun pitäis tienata niin hyvin että voi elättää itsensä ja perheensä jotta pysyvä lupa irtoasi? HAHAHA uskooko tuota kukaan, ei siivoojat ym tule palkallaan toimeen ja korotuksia ei ole näköpiirissä
 
vierailija
Vai että kokpanssin mielestä mamun pitäis tienata niin hyvin että voi elättää itsensä ja perheensä jotta pysyvä lupa irtoasi? HAHAHA uskooko tuota kukaan, ei siivoojat ym tule palkallaan toimeen ja korotuksia ei ole näköpiirissä
Taitavat kokkareet olla jo valmiina jopa Halla-ahon ulkomaalaisen osaajan 3.000e/kk minimipalkkaan, parempi vielä jos 2/3 tulee palkkatukena veronmaksajien taskuista. Halusihan EK-Kokoomuksen Jyrki Häkämies sosialisoida mamujen palkoista 70% veronmaksajille tällä hallituskaudella. Kuka näitä äänestää?

Sosialismi tulee nyt EK:sta: Suomalainen työntekijä maksamaan veroistaan 70% ulkomaalaisen palkasta
Elinkeinoelämän Keskusliitto EK julkisti eilen hätkähdyttävän suunnitelman: Ulkomailta tuodun työntekijän t. turvapaikan saaneen palkkatuki nostetaan jopa 70%:iin. Miksei samantien sataan? Tarkastelemme ehdotuksen takana olevaa tajuntaa.

EK kertoi myös haluavansa maahanmuuton reipasta lisäämistä:
EK haluaa helpottaa työperäistä maahanmuuttoa monin keinoin ja kasvattaa turvapaikan saaneiden maksimipalkkatukea. … EK:n mukaan Suomi tarvitsee myös lisää osaajia ulkomailta, joten vuosittaisen nettomaahanmuuton lisäksi Suomeen pitäisi houkutella 20 000–35 000 kansainvälistä osaajaa vuoteen 2023 mennessä. Työntekoon oikeuttavien oleskelulupien käsittelyaika pitäisi saada rajattua korkeintaan kuukauteen. – Osaajapula on kasvun este. Tekijöitä tarvitaan nyt kaikkiin tehtäviin, kaikille toimialoille ja kaiken kokoisiin yrityksiin, (Jyri) Häkämies sanoo.
Tässä joutuu pakostakin kysymään, mitä intressejä EK edustaa? Markkinataloudessa työpaikka ilmaantuu, jos joku haluaa maksaa tuotettavasta tavarasta tai palvelusta sellaista hintaa, että yrittäjä pystyy maksamaan työntekijälle sellaisen palkan, jolla tämä tulee toimeen, ja että yrittäjälle jää myös itselleen jokin kate tuotantokustannuksen, pääomakulujen yms. jälkeen. Valtio huolehtii puitteista verotus- ja keskuspankki-toimilla, mutta kannattamatonta bisnestä ei saa kannattavaksi, kuten kaivokaan ei täyty vettä kantamalla.
Ennen euro-aikaa Suomessa vallinnutta meininkiä on haukuttu säätelytaloudeksi, -jä ”turhaa säätelyä” on urakalla purettu, tai ainakin niin puheissa väitetään. Onko sittenkin purettu markkinamekanismi?
 

Yhteistyössä