Kokoomus on WEF:in käskyläinen Suomessa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kokoomuspässi ei ole vissiin edes perehtynyt, millaisia rekrytoinnit nykyään on, voiko niissä joku koskaan onnistua.
Rekrytoijalle on sanottu, että ole hakevinasi työntekijää, mutta meillä ei ole oikeesti varaa palkata ketään. Siittä johtuu, että rekrytoijat etsii täydellistä työntekijää ja jopa pukeutmisestakin tehdään numero. Eila Kaislan rekrutoija oli torpannu yhen kundin kun se oli ollu puku päällä haastattelussa.
 
vierailija
Kokoomus kun oli sipilän hallituksessa niin sanni grahn-laasonen sanoi eduskunnassa, että päiväkodin (grahn laasonen keksi sanan sanahirviön varhaiskasvatus) pitäisi olla pakollista. Helppohan sen on hampaat irvessä vauhkota kun omat lapsensa hoitaa yksityinen kotiinpalkattu hoitaja pohjanmaan pellonkupeessa. Hesalaiset luulee, että Kokoomus on oikeistopuolue, ei se ole. Kokoomus aikoo toteuttaa kiinan kommunismia, josta suoraan WEF:n agenda on kopioitu, kansalainen on orja, joka ei saa työstään kunnon palkkaa. Näätkös, kun kansalainen saa vähemmän, jää kokoomuslaiselle enemmän palkkaa. Kansanedustaja tienaa 7000 ja ministeri 12000 kuukaudessa. Sitten nostetaan vielä päivärahat työmatkoista, jotka lennellään yksityisjetillä. Jos kokoomus pääsee hallitukseen, ekoina kuukausina tehdään veronkevennykset pääomatuloihin, jotka pörssihallitusten jäsenet on heiltä tilanneet 4 vuotta sitten.

Jos hesalaiset äänestää kokoomuksen prosentuaaliseen marginaaliseen "voittoon" (se ei ole kansalaiselle voitto, kuten hesalaiset luulee) niin minä muutan Kiinaan, siellä on sentään isommat maisemat ja säissäkin on enemmän valinnanvaraa.

Ja kyllä, kansalainen katsoo eduskunnan kyselytunteja, kokoomuslaisen retoriikassa on koko ajan välittynyt viha kansalaisia kohtaan, kansalaiset on maha pystussä makaavia laiskureita ja kokoomusnarsisti on ainut ahkera, joka tekee mukamas oikeeta työtä (omasta mielestään).

Maahan pitää valita oikeesti sellainen hallitus, joka on valmis vähentämään kansanedustajien määrän 200:sta 100:aan, aivan kuten kokoomuslainenkin haluaa käyttää leikkuriaan.
 
vierailija
Luitte juuri poliittista satiiria. Ei ole viisasta kannattaa sananvapauden rajoittamista, (kokoomuslaisen suusta sellainen ehdotus kuultiinkin jo sipilän hallituksessa) silloin löydätte itsenne WEF:n globalistien luomasta dystopiasta. Mikä siis tapahtuu joka tapauksessa, globalistieliitti kun ohjailee koko Eu:ta. Siellä ei tehdä yhtään päätöstä, mitä WEF ei ole ensin hiljaisesti hyväksynyt.
 
vierailija
Muutama pörssihalliruksen jäsen onkin jo tilannut veronkevennykset kokoomukselta. Katsotaan ja ihmetellään mitkä kaikki entiset tai nykyiset julkimot rupee vaalien alla antaan kokoomuslaisia kommentteja uutisjulkasuissa.
 
vierailija
Mitä sinulta suomen kansalaisena sensuroidaan tällä hetkellä?
- venäjän kiinnostukset entisiä neukkumaita kohtaan.
- hybridihyökkäykset, viikkotasolla kuinka monta ollut, salassapidettävien julkisjärjestelmien kaatumiset, mitkä niistä olivat hybridihyökkäyksiä?
- Gallupit on aina tehty tilaajansa näköisiksi, sensuroitiin gallupfirma joka olisi saanut tulokseksi suomalaisten tuen natolle.
- on sensuroitu jo viime syksystä asti venäläiset sotarikokset siviilien riistosta.
- on pyritty vuosikymmenten ajan sensuroimaan jälkipolvilta tietoa, että karjalan kannasta tarjottiin hopealaitasella sille entiselle presidentillemme, joka kieltäytyi suomettumisen aiheuttamien ongelmien takia. Toisaalta mitä ei ole saanut sitä ei voi toinen takaisinkaan vaatia.
- sensuroidaan tietoa, miksi raskaan sotakaluston lähettäminen ukrainalle on liian vaikeaa. Sensuroitu tietoa, että siinä olisi sodan leviämisen riski muihin eu-maihin.
- ukrainalaiset tavistuloiset ei tienneet vielä edellisellä viikolla, että sota olisi syttymässä. Syynä tähän oli sotasensuuri.
 
vierailija
WEF pyrkii mädättämään perinteisiä instituutioita. Perhekin on instituutio. Kuten kokoomus sipilän hallituksessa esitti, että varhaiskasvatuksen pitäisi olla pakollista, niin sekin mukailee aivan täysin WEF:in linjaa, missä lapset hoidetaan julkisvallan eli valtion tai kuntien laitoksissa, (varhaiskasvatuslaitos, julkisvallan sijoitusyksikkö, mihin sijoitetaan ilman päteviä todisteita ja sieltä sitten pallotellaan ympäri suomea niin, ettei yksikään sukulainen pysy perässä).

Amerikasta on näkynyt telkkarissa muutama surullinen esimerkki julkisvallan kynsiin joutuneista lapsista. He ovat kokeneet tulleensa hylätyiksi liian pieninä ja heille oli uskoteltu paikkansapitämättömiä tarinoita heidän sukulaisistaan. Sijaisperheissäkään eläneet amerikkalaislapset eivät olleet onnellisia aikuisia, he olivat kasvaneet rakkaudettomassa ympäristössä, missä he olivat asiakkaita ja sijaisperhe palveluntarjoajia. Sijaisperheessä saattoi olla biologisiakin lapsia, asiakkuuden ja biologisen vanhemmuuden erot oli liian selvästi nähtävissä tunteettomuutena ja välinpitämättömyytenä sijaislapsia kohtaan. Yksi poika kommentoi omalta osaltaan: kun biologinen veljeni sai tietää olemassaolostani, ei mennyt kauaakaan kun hän tuli hakemaan minut pois sijaisperheestä.

Suomessakin vastaavaa ovat kokeneet toisen maailmansodan huutolaislapset, heistä on tehty elokuvakin "Iiris rukka".
 
vierailija
Kokoomus on hesalaisten kunnanvaltuuston suurimpaa paikkalukua kantava puolue. Päätökset on WEF:n agendan mukaisia, kukaan ei saa omistaa mitään, vuokratonttien määrä on jatkuvasti lisääntynyt hesassa.
 
vierailija
Kaikki isommat puolueet vaikuttavat olevan WEF myönteisiä kun eivät esim koronarokotteita vieläkään kritisoi ja kannattavat sotaisaa Natoa. Kansaa viedään taas ensvaaleissa elleivät herää ennen sitä.
 
vierailija
WEF kytköksissä olevien poliittikojen määrä saataa olla suurempikin, sisältäen jo mainitsemiasikin näin kokonaisena listana. Löydät näistä uutisia itsekin kun pistät googlehakuun kansanedustajan nimen ja nimen perään davos tai wef.
1SDP: Martti Ahtisaari, Sanna Marin, Timo Harakka, Tarja Halonen, Jutta Urpilainen, Ville Skinnari, Paavo Lipponen, Tuula Haatainen.
2.Kokoomus Jan Vapaavuori, Sauli Niinistö, Kai Mykkänen, Jyrki Katainen, Alexander Stubb, Sanni Grahn Laaksonen.
3.Keskusta Olli Rehn, Mari Kiviniemi, Annika Saarikko, Juha Sipilä.
4.Vihreiden Ville Niinistö, Pekka Haavisto.
5.Entinen persu, sitten sinisessä tulevaisuudessa ollut Timo Soini.
6.Vasemmistoliiton Li Andersson.
 
vierailija
Pörssifirmojen hallituksenjäsenet ja muut miljonäärit on tilanneet Kokoomukselta taas veronkevennykset.

Kokoomus leikkaa köyhiltä, että voi toteuttaa veronkevennykset 3 rikkaimmalle tuloluokalle, sanottiin Eduskunnan kyselytunnilla.
 
vierailija
Kokoomus haluaa leikata työttömyysturvaa. Se johtaa pakoon kaupungeista maaseudulle halvan asumisen perään ja kaupunkien työvoimapulan pahentumiseen. Huonosti työllistyvät vajaakuntoiset joutuvat asunnottomiksi ja suomeen syntyy siltojenalusien slummit.
 
vierailija
Kokoomus haluaa leikata ansiosidonnaista työttömyysturvaa lyhentämällä sen 200 päivään. Se rapauttaa koko ansiosidonnaisen, eihän sitten kellään ole mitään järkeä enää maksaa liitonjäsenmaksuja eikä työttömyyskassan jäsenmaksuja, ammattiliitot menee konkurssiin.
 
vierailija
Yle ja mtv on lahjottu julkaisemaan galluppeja ennen eduskuntavaaleja, joissa Kokoomus on kärjessä. Media manipuloi kansaa ja äänestyskäyttäytymistä gallupeilla kuten ennenkin. Gallupit on tekaistuja, älä usko niitä.
 

Yhteistyössä