Kokoomuksen koronapassi-idea jopa vaarallinen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ei se ole edes ainoa uhka. Nämä "vuotavat rokotteet" voivat edesauttaa pahempien varianttien syntyä.
Onko näin käynyt kaikkien niiden rokotteiden kanssa, jotka olemme saaneet ja joita lapsiimme pistetään? On hyvä muistaa, että rokotteen kehittäminenkin ja tekniikka kehittyy ja nopeutuu. Ennen meni vuosikymmeniä, niistä ollaan opittu.
 
vierailija
Onko näin käynyt kaikkien niiden rokotteiden kanssa, jotka olemme saaneet ja joita lapsiimme pistetään? On hyvä muistaa, että rokotteen kehittäminenkin ja tekniikka kehittyy ja nopeutuu. Ennen meni vuosikymmeniä, niistä ollaan opittu.
Ei ole käynyt koska perinteisesti on käytetty vain täydellisiä rokotteita. Näiden avulla onkin käytännössä päästy eroon joistakin taudeista kokonaan.
 
vierailija
Ei ole käynyt koska perinteisesti on käytetty vain täydellisiä rokotteita. Näiden avulla onkin käytännössä päästy eroon joistakin taudeista kokonaan.
Kerro mitä tarkoitat täydellisellä rokotteella? Miksi 80- luvulla otimme poliosokerin, miksi kolmoisrokote uusitaan, miksi tuberkuloositapauksia on henkilöillä, jotka on rokotettu, miksi lapsi sairastuu vesirokkoon vaikka on rokotettu? Siis mikä on täydellinen?
 
vierailija
Korona vie teholle ja tappaa alle 40-vuotiaita Brasiliassa – maaliskuussa kuoli 66 500 ihmistä
Alustavien tutkimustulosten mukaan näyttää siltä, että Brasilian virusmuunnos on alkuperäistä koronavirusta vaarallisempi nuorille ihmisille.

Suurin osa Brasiliassa koronaviruksen aiheuttaman taudin vuoksi hoidettavista tehohoitopotilaista on alle 40-vuotiaita. Asiasta kertoo uutistoimisto AFP.

Maassa hoidetaan noin 20 000:ta koronapotilasta teho-osastolla. Heistä 52 prosenttia, eli noin 11 000, on alle nelikymppisiä.

– Aikaisemmin tämä ikäryhmä sairasti taudin lievänä eikä tarvinnut tehohoitoa. Kasvu on erittäin huolestuttavaa, sanoi brasilialaisen lääkäriyhdistyksen edustaja Ederlon Rezende AFP:lle.

Brasiliassa 14,6 prosenttia. Helmikuuhun mennessä osuus oli kasvanut jo 45 prosenttiin.

Nuoret kuolevat

British Medical Journalin (BMJ) mukaan P1:nä tunnettu muunnos näyttää tarttuvan aiempaa helpommin nuoriin ihmisiin. 30- ja 50-vuotiaiden koronavirustartunnat ovat viisinkertaistuneet ja 40-vuotiaiden kuusinkertaistuneet tammikuun jälkeen.

– On todennäköistä, että P1 on vakavampi nuorilla aikuisilla, sanoi vanhempi tutkija Maragareth Portela BMJ:lle.

P1-muunnos kehittyi tiettävästi Manauksen kaupungissa. Alustavien tutkimustulosten mukaan 20–39-vuotiaiden kuolemanriski oli 2,7 kertaa suurempi kuin alkuperäisen koronaviruksen ensimmäisen aallon aikana.

Koko väestössä kuolemat kohosivat virusten välillä 1,15-kertaisesti.

Brassivariantti P1-muunnos on levinnyt nopeasti myös Kanadassa, koska se leviää nopeammin kuin alkuperäinen SARS-CoV-2 -viruskanta, kuten myös brittivariantti.

P1-muunnos lisääntyy nyt myös Ruotsissa.

P1-muunnoksen kerrotaan sairastuttavan myös niitä, jotka ovat jo sairastaneet aiemman viruskannan, se siis ohittaa sairastamisen antaneen immuniteetin, eli todennäköisesti myös nykyisten koronarokotteiden antaman. Tämä huomioiden kokoomuksen ajatus koronapassista, joka vapauttaa rajoituksista on erittäin vastuuton.
Tehohoidossa olevien koronapotilaiden määrä taas kasvussa Ruotsissa
Ruotsin koronatilanne ei näytä helpottumisen merkkejä. Koronatartuntojen ja tehohoitoa tarvitsevien koronapotilaiden määrä ovat maassa taas kasvussa.

Brassivariantti P.1 on jo leviämässä Ruotsissa.
 
vierailija
Kokoomuksen koronapassi-idea jopa vaarallinen
Koska esim. AstraZeneca rokotteen on todettu vähentävän rokotetun elimistön koronavirusmäärää 67%, eli 33% koronaviruskuormasta on edelleen elimistössä ja hengityspäästöissä tartuttamassa muita, niin Kokoomus edistää käytännössä koronaviruksen leviämistä antaen rokotettujen liikkua rokotepassilla vapaasti ja ryhmäytyä.
33% huomattavasti tarttivampaa britti-, Etelä-Afrikan ja brassivarianttia tarkoittaa jo lähes 100% alkuperäisen kannan viruskuormaa tarttuvuudeltaan. Tarkoittaa siis sitä että alkuperäisen viruskannan omaavat olisivat saaneet liikkua vapaasti koko ajan! Pitää muistaa että Etelä-Afrikan kanta ja erityisesti Brasilian P.1 kanta väistävät tehokkaasti myös jo koronan aiemmin sairastaneiden immuniteettia ja täten myös rokotettujen.

Onko Orpon ja Kokoomuksen tarkoitus levittää rokotettujen avulla koronaa Suomessa ja maailmalla, sekä tuoda maahamme vielä vaarallisempia koronakantoja, siksi että nämä etuoikeutetut saavat juoksennella päättöminä kanoina edistäen kaverikapitalistien bisneksiä?
WHO arvostelee Euroopan lupa-bailata politiikkaa, jonka osa lupa tartuttaa -passit ovat:

Rokotettujenkin on käytettävä maskia ja vältettävä lähikontakteja, varoittaa WHO
Rokotteet vähentävät koronaviruksen deltamuunnoksen tartuntoja noin 40 prosentilla. Maailman terveysjärjestö WHO on huolissaan väärästä turvallisuuden tunteesta, jonka mukaan rokotteet olisivat lopettaneet pandemian.

Hulluja nää eurooppalaiset - vain biletys ja bisnes mielessä!
"Show & Business Must Go On!"
 

Yhteistyössä