koko yön nukkuminen

Meillä alkoi nukkumaan yönsä silloin kun pistin pullot pussiin ja loptin kerralla yömaidot, eli 1v3kk. Siitä lähtien on nukkunut, mut nyt parina yönä on heräillyt ja äitiä huudellut ja ollut sen oloinen ettei nuku enää ollenkaan. Onneksi on kuiteskin nukahtanut.
 
Meillä poika rupesi nukkumaan yönsä vajaan vuoden iässä kun jätin antamatta yöllä maitoa vaikka heräsikin.Tutti on tosi tärkeä,toinen suussa ja toinen kädessä ja kainalossa on nalle.Ja nukkuu tosi hyvin.
 
Hanskin mamma harmaa
meillä tyttö alkoi nukkua kunnon unia jo joskus 3 kk iässä... tarkoitan tällä sitä että ei heräillyt yöllä... tuolloin sai vielä pullon mutta tarjoilu ei pelannut ennnen viittä... maitopullon jälkeen jatkoi vielä uniaan... sitä en muista missä vaiheessa jätin yömaidot pois, varmaan joskus puolen vuoden iässä... eli sen jälkeen nukuttu yöt läpeensä ilman heräilyä... nyt on tyttö 1v7kk ja illalla nukkumaan laittaessa tietää et seuraavan kerran herää aamulla...
 
Anne35
Meillä poika 1.6kk ja uudenvuoden jälkeen heränny JOKA yö....ja siinä samalla herää äiti, isi ja sisko 2.8kk..... \|O \|O \|O \|O \|O . Alkaa oikeesti voimat loppumaan....meillä kun käydään töissä :/ :/
Ei meillä tytöt noin paljon heräilly....
 
Täällä myös heräillään enemmän ja vähemmin. :whistle: Ikää 1,5v. Varsinkin nuo kulmahampaat valvottivat jopa 2-3h yössä! Onneksi ne ehtivät puhjeta ennen kuin palasin työelämään... :whistle: ;)

Nyt on toinen ongelma. Tyty on aikaistanut heräämistään 1-2h!! Eli meillä herätään sitten 5.30-6! Armoa...Vaikka voisi varsin hyvin nukkua ainakin klo 7 kun menee hoitoo vasta klo 8. Illalla on kuitenkin niin väsynyt että on pantava unille viim. klo 20. Varmaan sekin vaikuttaa kun päikkäreitä ei oo mahdollisuutta nukkua enää kuin max2h (kotona veteli 1-3,5h päikkärit). :/
 
Meillä tyty 1,5v. Melkein joka yö kuuluu jotain kähinää, mut pikkuhiljaa on alkanu itekseen rauhottuun, siis ennen piti aina viedä tutti. Toisinaan se tutti pitää kuitenkin antaa. Sanotaanko et pari yötä viikosta nukkuu ok, muina öinä pitää kävästä ainakin kerran rauhottelemassa. Itekkin olen miettinyt et millon alkaa ihan pääsääntösesti nukkuun koko yön putkeen... ? :/
 
meillä poika alkoi nukkumaan yönsä tasan vuoden ikäisenä.laitettiin vaan tuttia suuhun jos alkoi itkemään(jos itki kovasti eikä lopettanut sai velliä).nyt 15kk ja nukkuu jopa 13h heräämättä!oikea unikeko =)
 
meillä herätään joka yö vähintään kaks kertaa ja maitoa on saatava mukiin. ikää on jo 2,2v. voi kun jaksaisi pitää unikoulua. jos maitoa ei vie niin herää kaikki muutkin. sentään nyt kelpaa maito. yhdessä vaiheessa piti olla mehua. jos tarjosit jotain muuta tai mehu oli laihaa olko hirveä huuto ja muki lensi seinään. nukkumaan menossa ei ole ongelmia. että sillein meillä. itselleni heräämisiä kertyy yön aikana 4-7kertaan.
 
Meillä esikoinen alkoi nukkua kokonaisia öitä 5 kk:n ikäisenä, kun lopetin yöimetyksen (tai tyttö ei enää herännyt syömään, mutta imetystä kyllä jatkoin vielä 3 kk). Keskimmäinen taisi olla lähemmäs vuoden ikäinen (tosi huonouninen 5-10 kk ikäisenä) ja kuopus puolivuotias (lopetin yöimetyksen).

Voin kyllä todeta, että harvoin meillä on öitä, jolloin koko katras nukkuu koko yön putkeen. Ja minä olen meillä se herkkäuninen, jos joku vähänkin inahtaa... Lapset nyt 4,5v, 2,5v ja 1v4kk.
 
Anne35
\
Alkuperäinen kirjoittaja 19.01.2005 klo 21:25 pupulinna kirjoitti:
meillä herätään joka yö vähintään kaks kertaa ja maitoa on saatava mukiin. ikää on jo 2,2v. voi kun jaksaisi pitää unikoulua. jos maitoa ei vie niin herää kaikki muutkin. sentään nyt kelpaa maito. yhdessä vaiheessa piti olla mehua. jos tarjosit jotain muuta tai mehu oli laihaa olko hirveä huuto ja muki lensi seinään. nukkumaan menossa ei ole ongelmia. että sillein meillä. itselleni heräämisiä kertyy yön aikana 4-7kertaan.
[/quote

VOIMIA!! Meillä kans sit ku poika saa melk. koko perheen ylös keskellä yötä, niin tyttö 2.8 haluaa maitoo...ja auta armias jos sitä maitoo ei tuu \|O
 
meillä poika lopetti kun oli n.8kk ihan yhtäkkiä ja itse.ei ollut enää tissillä vaan pullolla.siitä lähtien on nukkun .9-12 yössä putkeen joka yö.vain sillon ku oli kuumeessa niin heräili ja kitisi mut ei pahemmin huutanu.nyt on 1-vuotta
 
pilvikirsikka
Voi ystäväiset.... Meidän esikoinen nukkui ensimmäisen kerran läpi yön kolmevuotiaana ja vieläkin hän herää silloin tällöin esimerkiksi pahaan uneen. Nuorempi on pian kaksivuotias, joten en vielä edes odottele moista ihmettä. Siihen vain tottuu. :)
 
Meillä myös :wave:
Meillä heräillään pari kertaa yössä, joskus useamminkin. Yöt jolloin tyttö on nukkunut koko yön heräämättä on laskettavissa yhden käden sormilla. Tyttö nyt 1v 1kk ja TODELLAKIN odotan, että koska alkaa nukkua koko yön... toisaalta nykyiset heräilyt ovat pientä verrattuna vuoden takaiseen, jolloin meillä valvottiin koliikin takia läpi yön...
 
Meillä nukkunut koko yön 7kk:n ikäisestä lähtien, eli silloin aloitettiin tuttelia antamaan. rintamaitoa ei enää tullut tarpeeksi ja heräili sen vuoksi. Nyt 1v1kk ja nukkuu edelleen 10-12t yössä omassa huoneessa. Kaikki yksilöitä!
 
Pikkusena tyttömme heräsi aina 2-3 kertaa yössä.8kk iässä hän yllättäin iha itekseen alko nukkumaan koko yön heräämäti.Aattelin jo helpottuneena et kävipäs hyvin ku ei mitään unikoulujakaan tarvittu.Nyt sit n.11kk iässä alko taas herään mut heräs vaa kerran ja nukahti uusiks kun sai maitopullon.Nyt tyttö on 1v1kk vanha ja on 4 perättäistä yötä nukkunut heräämäti..et josko nyt sit alkas lopullisesti nukkumaan yöt heräämäti..Tavii varmaan koputtaa puuta ;)
 

Yhteistyössä