Kokemuksia vasektomiasta?

  • Viestiketjun aloittaja harkitseva
  • Ensimmäinen viesti
harkitseva
Meillä on lapsiluku perheessä nyt täynnä ja mietitään ehkäisyä. Vaimo ei ole halukas kierukkaan tms. Siis sterilointi vaihtoehtona joko minulle tai vaimolle.
 
aada tyttö
:D joo ja mun mielipide on ettähelpompi tehdä miehelle, paikallispuuduts ja pinemmät haitat muutenkii. pari päivää arka.... ja thats it. naiselle nukutus ja muutama haava.....jne paljon vaikeempi juttu. :)
 
Kirjoitan miehen puolesta...
Meillä myös lapsiluku täysi. Sterilisaatioon päädyttiin ja
mies rohkeampi menemään leikkaukseen. Toimenpide
puudutuksessa, molemmin puolin pieni n.2 cm haava.
Ainoastaan toimenpide päivä poissa töistä. haavat parantui
nopeasti olivat pari päivää arkoja.
ja päätökseen vaikutti et miesten jono lyhyempi n 3 kk ja
naisten reilun vuoden.
Hyvin on toiminut.
 
-peukku-
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.11.2004 klo 22:26 jupiter kirjoitti:
se on kuulemma helpompi tehdä naiselle kun miehelle.Naiselta se on helpompi purkaa,tai naiselta se voi ainakin purkaa.miehistä en ole varma.
Bull Shit. Just toisin päin :wave:

Elikäs miehille tehdään paikallispuudutuksessa kivesten kautta katkaistaan siemenjohtimet. Ei vaikuta orgasmeihin eikä nk. "mällin lentämiseen". Ainoastaan nuo siimahännät jäävät nesteestä puuttumaan ja sehän se tarkoitus onkin. Ja tämä toimenpide on purettavissa helpommin kun naisen kohdalla. Lisäksi naisten sterilisaatioon kovemmat jonot!

Ja sinulle joka kysyit tuosta nesteestä, niin kylä sitä orgasmin yhteydessä tulee, eturauhaseritettä. Että sotkua saa edelleen aikaiseksi jos siihen on tykästynyt :p

 
tikku
\
Alkuperäinen kirjoittaja 07.11.2004 klo 11:30 liima kirjoitti:
Miehelle helpompi tehdä ja siittiöita voi pakastaa vauvakuumeen varalta. Mutta eikö kellään ole omakohtaisia kokemuksia? Lisää miesten kommentteja palstalle!
Eiko vasektomia tehdä just siks ku ei haluta enää lapsia???? Jos on epäilystä nii sit kandee harkita muita vaihtoehtoja. Ja sit tosta pakastamisesta. Missäs ajattelit että niitä miesten spermoja sitten säilytellään? Aika hintavaks tulis eikä todellakaan säily pitkään. Ja sitä paitsi pelkällä spermalla ei viel lasta tuu vaan pitää tehdä lapsettomuushoitoja joista ei saa mitään Kelalta takaisin jos on sterilisaation tai sen purun vuoksi jouduttu tekeen.
 
riina -69
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.11.2004 klo 22:26 jupiter kirjoitti:
se on kuulemma helpompi tehdä naiselle kun miehelle.Naiselta se on helpompi purkaa,tai naiselta se voi ainakin purkaa.miehistä en ole varma.
Voi sen purkaa. Sukulaisperheen miehelle tehtiin purkuleikkaus. Muutama kuukausi, ja sitten selviää näytteen avulla, miten onnas
 

Yhteistyössä