Kokemuksia Unipuu-kerrossängystä

Tilanpuutteen takia meille tullaan kevään aikana hankkimaan kerrossänky..mutta millainen olisi hyvä? Katselin noita Unipuu-sänkyjä niiden valmistajan sivuilta, ja jäin miettimään, että kuinka kestävä tuollainen laatikosto on sängyn alla. Voisin kuvitella, että meidän pojat kiipeilisivät niillä..

Onko tuo Unipuu kestävä? Entä kuinka pientä olette pitäneet sängyssä? Koska lapsi on valmis yläsänkyyn? Ja mistä saisi edullisimmin hankittua tuon sängyn?
 
Meillä on vasta reilun kuukauden kokemus, mutta uskon kyllä sängyn olevan kestävä. Tukeva ainakin on! Meillä ei ole niitä laatikoita, mutta 5v kiipeilee päädystä yläsänkyyn silloin kun ei halua tikkaita käyttää :) Eli meillä on 5v ylhäällä ja 3v alhaalla ja hyvin on mennyt, alas hankimme vielä erikseen turvalaidan. Ylös otimme myös lisävarusteena hyllyn, se on tärkeää tuolle viisivuotiaalle että saa tavaroitaan laitella hyllylle.

Me tilasimme sängyn paikallisesta pienestä huonekaluliikkeestä, saimme aika paljonkin halvemmalla kuin esim. kalustekauppa.comista.
 
Kiitos Jellonainen! Noita asioita juuri halusinkin kuulla, meillä kun myös kiipeillään joka paikkaan aina kun mahdollista. Pitää lähteä kiertämään joku päivä huonekaluliikkeitä ja vertailla vähän hintoja.
 
Jepulis
muuhun en osaa ottaa kantaa kuin siihen, että on taatusti tukeva ja kestävä sänky. Ja pitkäikäinen kun molemmat sängyt voi ottaa joskus tavallisina sänkyinä erikseen käyttöön.
 
Elli
Unipuu sänky on hyvä hankinta. Tilasimme Kalustekauppa.comista ja saimme reilusti edullisempaan hintaan kun paikallisista Helsingin liikkeistä. Valintaamme vaikutti sängyn muunneltavuus ja arvon säilyminen.
 
Jellonainen harmaana
Alkuperäinen kirjoittaja Elli:
Unipuu sänky on hyvä hankinta. Tilasimme Kalustekauppa.comista ja saimme reilusti edullisempaan hintaan kun paikallisista Helsingin liikkeistä. Valintaamme vaikutti sängyn muunneltavuus ja arvon säilyminen.
Täällä taas paikallisesta pienestä liikkeestä sai paljon halvemmalta kuin tuolta nettikaupasta :) Helsingissä on Helsingin hinnat, 150 km pohjoiseen jo ihan toisenlaiset.
 
minä
Meillä kahdella tytöllä Unipuu-sängyt, toisella pikkuparvena ja toisella korkeana parvena. Sängyt on "toisella kierroksella" eli edelliset käyttäjät ovat lukioikäisiä ja sängyt edelleen loisto kunnossa. Eli suosittelen lämpimästi, ovt tukevat, kestävät ja mikä parasta erittäin muunneltavat!
 
"Antero"
Tilattiin just tuolta kalustekauppa.comin kautta, koska se oli kaikkein helpointa. Hinnat suunnilleen samat, kuin paikallisessa liikkeessä. Toimitus tuli kohtuullisen nopeasti ja ei tarvinnut lähteä mihinkään kiertelemään.
 

Yhteistyössä