kokemuksia jatkuvien korvatulehdusten hoidosta ja putkista

  • Viestiketjun aloittaja T O N T T U
  • Ensimmäinen viesti
Venku
Meillä oli kumpikin poika viime syksynä korvakierteessä. Päästiin tk-lääkärin lähetteellä putkitukseen ja kitarisan poistoon. Toiselle pojalle oli tarkoitus laittaa putket ja toiselta leikata risa. Lääkäri oli kuitenkin katsonut aiheellisemmaksi poistaa toiseltakin pojalta kitarisan eikä putkia laitettu. Sen jälkeen ollut 2 korvatulehdusta vanhemmalla pojalla, nuoremmalla ei yhtään. Eli hyvin toimi.
 
Meillä alkoi tytöllä korvahomma yksivuotiaana, kun meni tarhaan. Montaa tulehdusta ei ollut, mutta kun ne eivät meinanneet lähteä lääkkeilläkään pois. Niin sit putkitettiin ja poistettiin kitarisa. Meillä on ollut aina 100% apu putkista, yhtään tulehdusta ei oo ollut kun putket ovat pelanneet. Mutta heti kun putket lakkasivat pelaamasta, niin liimakorva orasti oitis... Kolmet niitä sit kaikkiaan oli ja aina sen vuoden varran kestivät/kerta. Ennen viisivuotis synttäreitä lähtivät viimeiset pois ja nyt on mennyt tosi hyvin jo yli vuoden. Suosittelen!!!
 
Meidän pojalta kans leikattiin kitarisat ja putkitettiin korvat viime vuonna loppukesästä.Sen jälkeen ei oo tarvinnu korvatulehduksien kans tapella :wave: 7 tulehdusta kerkes oleen joihin ei sitte enää meinannu lääkkeetkään tehota eli meille tosta toimenpiteestä oli 100% hyöty =)
 
Sidney
Meillä neitillä oli korvakierrettä alle vuoden iästä 2.5 vuoteen saakka :headwall: *koputtaa päätä* viellä ei ole ollut tänä syksynä yhtään korvatulehusta!!
Että olisikohan loppunut itellään? :/ Meillä oli sillein että keväällä oli 3 peräkkäin ja syksysin 3 korvatulehusta peräkkäin ja muuten ihan rauhallista...yx yxityisen puolen lääkäri jo sanoi, putkista mutta niitä ei sitten ole koskaan laitettu ja nyt ollut tosiaan ihan hyvä tänä syksynä :headwall: :headwall:
 
Meillä alkoi esikoisella korvatulehdukset 1v2kk:n iässä. Puolen vuoden sisällä oli 8 (tai 9) tulehdusta ja ne loppui kitarisaleikkaukseen ja korvien putkitukseen. Puoli vuotta meni hyvin, kunnes nyt taas uusi kierre on alkanut ja kolmas tulehdus menossa. Putket on paikallaan, eikä mitään tietoa voisko jotain muuta vielä tehdä ettei tulehduksia tulisi. Kuuloon putket eikä tulehdukset oo vielä vaikuttanut. Huomenna myö taas suunnataan lääkäriin, korvat on taatusti molemmat tulehtunu ja hirveä limatauti + yskä on nyt. :(
 

Yhteistyössä