Kokemuksia Helsinki-Tukholma-risteilystä lasten kansa?

  • Viestiketjun aloittaja mennäänkö
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Oltiin Siljalla, sehän oli aivan mahtavaa. Muumit pyörivät siellä laivalla, oli muumi-diskoa ja vaikka mitä. Ainoa probleema, että muksut nukkuivat illalla kasin-ysin aikoihin, niin olihan tylsää hytissä ilta.. Eihän niitä uskalla sinne yksinkään jättää tietenkään.
 
Kivaa on! Lapset tykkäsivät laivassa olemisesta eniten, siellähän on kaikkia nukketeatteri- sun muita esityksiä, ja pallomerestä tietty. Myös laivassa nukkuminen oli jännää...

Voispa muuten lähteä taas joku päivä lasten kanssa, kivempaa se on niin kuin ilman lapsia.
 
Minäkin voin suositella, tosin kokemusta vain Siljan laivoilta. Todella paljon olemme reissanneet tuota väliä, esikoinen oli n.2-v kun ensimmäisen kerran olimme, kuopus oli ainoastaan 2kk ensimmäisellä reissullaan.

Hyvä kirja vain mukaan niin ei haittaa vaikka lapset nukahtavat aikaisin. Yleensä kyllä vuorottelimme hytissä illalla, toinen voi käydä rauhassa vaikka kauppoja kiertelemässä tai musiikkia kuuntelemassa toisen vahtiessa lasten unta. Nyt nuo omat jo suht isoja, voivat valvoa hieman normaalia pidempään iltaisin jos olemme reissussa.
 
vieras
viime kerrasta viisastuin hytin suhteen, että ens kerralla otetaan hytti "lukolliselta käytävältä". En kestä laivoissa niitä paperinohuita seiniä ja mahdollista rymysakkia samalla käytävällä....
 
Me olemme monta kertaa käyneet Helsingistä Tukholmassa Siljalla, Vikingistä ei ole kokemusta.

Se on ollut tosi mukavaa. Joka kerta olemme käyneet saunomassa ja uimassa ja syömässä tosi hyvin joko buffet-ravintolassa tai jossain hyvässä pihvi- tms. paikassa. Toki muksut ovat viettäneet aikaa lasten leikkipaikassakin.

Tukholmassa on tosi paljon nähtävää, Skansen on tosi mukava ja esim. musiikkimuseo on tosi hauska paikka käydä lasten kanssa. Suosittelen, ollut hirmu kivaa.
 

Yhteistyössä