Kokemuksia Fluconazol Sandoz-hiivasienilääkkeestä?

Toimiva lääke! Hyvä kun on vapautunut reseptiltä käsikauppatavaraksi. Tulehdus helpottaa aika pian ja yhden jännän värisen kapselin nielaisee ihan mielellään.

Hanki myös Femiflor-kapseleita, tasapainottavat nimenomaan emättimen bakteeritasapainoa. Ota yksi kapseli kahdesti päivässä viiden päivän ajan. Paketissa on muistaakseni 10 kapselia. Suositeltiin ottamaan kuuri muutama nkerran vuodessa, etenkin jos on hiivatulehdukselle altis.
 
Sandozia ei suositella raskaana oleville, kuten ei muitakaan suun kautta otettavia lääkkeitä. Kannattee kääntyä lääkärin puoleen joka osaa suositella muita valmisteita. Käsittääkseni esim. Canesten Kombia voi käyttää raskaana ollessa -> Raskaus altistaa hiivalle | Canesten

Sandozissa on haittavaikutuksia kuten esim. päänsärkyä ja vatsakipua, itselläni näitä ei ilmaantunut. Lääkkeen huono puoli on se, ettei se ei sovi käytettäväksi monien muiden lääkeaineiden kanssa. Tarkemmin tietoa saa pakkauksen tuoteselosteesta.
 
Nuo haittavaikutuksethan on jokaisessa tuollaisessa samanlaisessa tablettimuodssa nautittavassa hiivalääkkeessä samat, eli ne eivät ole pelkästään tässä sandoz fluconazolissa "riesa"... ja itse en ainakaan kärsinyt mistään pakkauksessa lueteltavista haitoista :)
 
Juu, hyvä tietää! johtunee varmaan tuosta samasta vaikuttavasta aineesta :) Itsellä kokemusta nyt vain tuosta Sandozin valmisteesta. Minkähintaisia muuten nämä muiden valmistajien (esim. Orionin) Fluconazol-valmisteet ovat?
 

Yhteistyössä