KOK + RKP haluavat nostaa ALV veroa - PS vastustaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kaikki lupaukset persut pettää. Polttoaineiden hintojen piti pudota puoleen . Nyt pysyy samana vähän aikaa ja sitten nousevat. Ja duunarit vedettiin kölin alta kahteen kertaan
 
vierailija
Eikö verojen nosto korota arjen kustannuksia. Miksi autottomien pitää subventoida autoilua? Maksakoon itse.
No vaikka ei olisi yksityisautoa niin kyllä se autottoman ruokakin tulee kauppaan autolla, postit ja paketit liikkuu autoilla jne. Kyllähän veroista maksetaan vaikka mitä, miksi lapsettoman henkilön veroja menee peruskouluun, tai terveen ihmisen verovaroja sairaanhoitoon? Maaseudulla auto on aika välttämättömyys, ja sen käyttö olisi nyt vaan reilua pitää kohtuullisen hintaisena. Ja jos autoton tarvitsee joskus vaikka taksin niin kyllä se näkyy siinäkin hinnassa, iskee kovaan moneen vanhukseen joka käyttää taksia lääkäriasioinnissa ym.
 
vierailija
Seuraavat 4-vuotta kälviää johdetaan Etelärannasta ja se ei tee hyvää tavalliselle tallaajalle. Yritystuet kasvaa tässä meidän omintakeisessa kapitalismissa missä voittoa tuottaville yrityksille jaetaan verorahoja milloin milläkin nimikkeellä. EK haluaa että verovähennysoikeus poistetaan ammattiliittomaksuista mutta yrittäjien jäsenmaksujen veronvähennysoikeuksiin ei kosketa, mielenkiintoista Supi-Suomalaista kapitalismia. Sadattuhannet työssäkäyvät eivät tule matalapalkka-aloilla toimeen tässä yhdessä maailman kalleimmassa maassa, jossa palkat eivät ole maailman huippuluokkaa. Työnantajat on sitä mieltä että ei työllä pidäkään pärjätä menkää "fattan" luukulle ! Seuraavalla 4-vuotiskaudella tullaan pistämään köyhät kyykkyyn ja kurjat kuseen. Olen puhunut
 
vierailija
Pienituloisten verotusta siis kiristetään reilusti elintarvikeiden ALV nostolla. Vaikka elintarvikkeiden hintojen virallinen 16,3% nousu vuoden aikana (todellisuudessa +25%) tuo lisää veroeuroja valtiolle. Arvonlisävero on meillä keskimääräistä korkeampi kuin muissa EU maissa. Tosin 500 miljoonaa ihmistä maksaa vähemmän tai ei ollenkaan ruuasta arvonlisäveroa ja reilu 10 miljoonaa saman tai enemmän. Suomalainen maksaa aina enemmän.
 
vierailija
Eikös tuota verotusta ja alveja pitäisi alkaa yhtenäistämään Eu:n sisällä samoin et olisi samat verot samoista asioista eikä miljoonaa eri veroa mitä muilla mailla ei edes ole. Kun näitä kaikenmaailman kertaluontaisia tukipaketteja Eu alkaa taas tulla, niin pitäis ainakin verot olla samat jokaisessa Eu-maassa ensin. Eli yritysten yhteisöveroa ylemmäs se on Suomessa yksi Eu:n alhaisimmista, listaamattomien yritysten veroetu pois, sitä ei ole missään muualla ja se laskee Herlin miljardöörien 160 miljoonan euron vuositulojen verotuksen 4,7%:iin. Ei tarvitsi ruuan alv:ta ja polttoaineiden veroja nostaa kun rikkaat osallistuisi Suomi-talkoisiin ja yhteiskuntavastuun ottamiseen 🇫🇮
On se kumma kun Orpon kokoomus ja Häkämiehen EK päättää kansan tahtoa vastaan.
 
vierailija
Kuluttajia tuetaan tuhansilla miljoonilla euroilla vuosittan ruoan alennetulla verokannalla.
Euroalueen kalleimman ruuan hintaa jota tuetaan EU:n ylivoimaisesti eniten. Jokaista maatalouden tuottamaa euroa tuetaan 2 eurolla, missään muussa EU-maassa tuki ei ylitä 100%, ja Suomessa tuko 200% ja silti Suomessa ruoka euroalueen kalleinta, eli tuemme sitä toistamiseen vielä hinnassa.



Aihealueet

  1. Yhteiskunta
  2. Maailman menoa
Kepu pettää taas, nyt hallitusohjelman

Anonyymi-ap
2022-11-14 22:19:48

Ilmoita
Vaatii vielä lisää maataloustukia, vaikka Suomi tukee maatalouttaan ylivoimaisesti EU:n ja Euroopan eniten jo nyt, jokaista maatalouden tuottamaa euroa lähes kahdella eurolla. Keskimäärin EU-maiden maataloustuki on 6 kertaa alempaa, eikä millään muulla EU-maalla tukeminen ylitä maatalouden tuotosta. Ja Suomessa ruuan hinta silti lähes EU:n kalleinta, eli tuemme toistamiseen maataloutta jättihinnoilla. Inflaation takia ruuan hinta noussut jo YLI 15% vuoden takaisesta. Maatalouden tukemisen sijaan maassa pitäisi tukea kuluttajia tältä ryöstöltä. Kepu esti myös sähkön hintakaton ja antoi lapsilisäkorotuksen myös rikkaille esim. Annika Saarikin perheelle. Viddu mitä porukkaa. Kepu pettää aina ja aikoo kai hajottaa hallituksen, että pääsee nuolemaan Orpoa. Mitä sakkia!

Suomi tukee maataloutta eniten Euroopassa
"Eurostat julkaisi tänään uusimmat tilastot maataloustuista Euroopassa, ja Suomen maataloustuet olivat jälleen kerran ylivoimaisesti Euroopan korkeimmat suhteessa sektorin tuottamaan arvonlisään. Jokaista maatalouden tuottamaa euroa kohden maksettiin tukia lähes kaksi euroa."

Maataloustuet osuutena maatalouden tuottamasta arvonlisästä - Eurostat

"Suomen maataloustuet tolkuttoman korkeat!

Maataloustuet ovat Suomessa ylivoimaisesti Euroopan korkeimmat. Ne ovat noin 190% maatalouden tuottamasta arvonlisästä kun EU:ssa keskiarvo on noin 30%. Missään muussa maassa ei ylitetä 100% rajaa!
 
vierailija
Järjetöntä politiikka on odotettavissa.Alvin nosto saadakseen muutaman sentin halvempaa bensaa.Mitä järkeä.Uskomattoman naiivia alkaa sanoa vihreää siirtymää jollakin muulla nimellä.Tietävätkö silloin ulkomaiset sijoittajat mistä on kysymys,vai pelottelevatko persut sijoittajat sijoittamaan esim. Ruotsiin.
 
vierailija
Mahtavaa. Kokoomus ja Persut saavat näyttää kaikelle kansalle miten ollaan isänmaan asialla ja ketään ei jätetä. Ihana näytelmä jota odotan innolla. Voi meitä onnekkaita. YES!
 
vierailija
Ei sillä väliä jos ruuan hinta nousee. Halvin maitolitra tulevaisuudessa 1.50e Bensalitra ehkä laskee keskimäärin 2-3 senttiä. Kansaa viedään kuvaannollisesti kuin litran mittaa.
 
vierailija
Suurin alvin nostetaan puolue on kokoomus mutta perussuomalaiset ovat kakkosena. Koko neljä vuotta haukkuneet Marinin hallitusta veroista mutta nyt sitä korotusta tulee kunnolla
 
vierailija
Vihreästä siirtymästä puhtaaseen siirtymään. Tämä jos joku on nyt sitten sitä ideologista politiikka. PS ei saa muita muutoksia aikaiseksi kuin pelkän nimen muutoksen, niin sen jälkeen sama sisältö kelpaa kun sitä kutsutaan eri nimellä.
 
vierailija
Kerrankin persujen kanssa samaa mieltä, jos nostetaan esim ruuan ALVia, niin enitenhän se tuntuu persaukisten kukkarossa, joilla muutenkin suurin osa rahasta menee ruokahuoltoon.
Tosin tässäkin antaa varmasti kokoomukselle ja RKPlle perikse, vaikka jotain koittaa mossottaa saavuttaneensa.
 
vierailija
NYT SE TULI VEROPOMMI!
ALV nosto kurjistaa meidän kaikkein köyhempien elämisen mahdollisuuksia!
KOK + RKP haluavat juuri ALV veron nostoa, joka ON KÖYHILLE JA RIKKAILLE SAMAN SUURUINEN!

PS + KD haluavat nostaa tuloveroa, joka on Brogressiivinen ja nousee tulojen nousun myötä!

ALV nosto nostaa heti mm. ELINTARVIKKEIDEN HINTAA!
Köyhän ihmisen suuri menoerä on ruuan osto kaupasta!
Häh. Piti leikata turhista menoista eikä nostaa veroja.
 
vierailija
Suomen arvonlisäverot ovat nyt huomattavasti monta eu-maata korkeammat, joten pientä rajaa nyt. Perussuomalaiset eivät halua näitä veroja nostaa, eli pitäkää pintanne. Monessa Euroopan maassa esm lääkkeiden alv on hyvin matala, ja esm Puolassa lääkkeistä ei peritä alvia ollenkaan. Myös ruuan alv on useimmissa maissa puolet Suomen veroastetta alemmat, joten päinvastoin - ainakin näitten jokapäiväisten ihmisten elämään liittyvien tuotteitten veroa pitäisi LASKEA, eikä missään nimessä nostaa!
Kokoomus, RKP ja KD haluaa maksattaa rikkaiden veroalet kansalla, ei hitto!
 
vierailija
Taas päästään nostamaan pienituloisten ja heikompiosaisten verotaakkaa hyväosaisten kustannuksella. Hyväosaiset pystyvät jopa hyötymään ALV.sta toisin kuin heikompiosaiset. Kuvittelevatko porvarispuolueiden edustajat etteivät ihmiset tiedä mitä "porvarit" tekevät. Ei tuollainen ku..tus mitenkään jää keneltäkään huomaamatta.
 
vierailija
eipä ole puhuttu taaskaan liian raskaasta julkisesta hallinnosta. mitään säästöjä ei haluta tehdä hallinnosta vaan mielummin selitetään että talous saadaan kuntoon kurittamalla tavallisia duunareita.
 
vierailija
Perussuomalaiset ovat ivanneet ja pilkanneet vihreää siirtymää vherpiiperrykseksi ja ilmastohumpaksi niin kauan kuin muut puolueet ovat ajaneet vihreää siirtymää eteenpäin. Perussuomalaiset haluavat yhä polttaa turvetta ja kivihiiltä ja öljyä. Nyt kun Perussuomalaisetkin ovat huomanneet että juuri vihreään, puhtaaseen tuotantoon satsataan nyt kaikkialla maailmassa, ja Suomeen on tulossa 90 miljardin investoinnit juuri sen takia että täällä on luotu Marinin hallituksen aikana oikea ympäristö vihreälle tuotannolle, on tuulivoimaa, aurinkovoimaa, maalämpöä. Vetylaitokset tulevat juuri sen takia Suomeen, koska ne tarvitsevat paljon sähköä, vihreää sähköä. Nyt Perussuomalaiset nimittävät vihreän tuotannon puhtaaksi tuotannoksi, jolloin hekin voivat hyväksyä tosiasian, minkä kaikki muut ovat hyväksyneet jo vuosia sitten. Enää Perussuomalaiset eivät ivaa viherpiiperrykseksi ja ilmastohumpaksi vihreää tuotantoa, hekin ovat tajunneet että se on aitoa, puhdasta tuotantoa.
 

Yhteistyössä