koiranpentu ja pienet lapset

  • Viestiketjun aloittaja meillekin koira
  • Ensimmäinen viesti
meillekin koira
Kertokaahan miten sujuu, kun tulee koiranpentu kotiin, jossa pienet lapset. (3,5) ja 1v3kk)Eli kuin onnistuu sisäsiistiksi opetus kerrostalossakin? Ja muut asiat? Siis pentu ja lapset yhteiselo. pärjääkö sitä sitten? Ja näin ku tulee pakkaset nii mitäs sitte? Siis ulkoilu ym... kertokaa nyt kaikkea mahdollista.
 
meillä vauva 4kk ja vanhempi tyttö 5v.ja koiranpentu 10vko.ja kerrostalossa asutaan mutta ollaan kyllä muuttamassa rivariin ja en muuten vielä olisi pentua ottanutkaan.edellisen koiran kanssa oli sinänsä helppoa että oppi sisä siistiksi 8vko mutta vein ulos kyllä parin tunnin välein että ei se vauvan kanssa helppoa ole..kesällä varmasti helpompaa kun ei tarvitse lapsia pukea talvivaatteisiin aina kun ulos lähtee.ja on se nyt kieltämättä vähän vaikeeta ku vauva tykkäis lattialla olla ja pitää sit vahtia et koira ei tuu näykkimään ym.
 
suurperheellinen
Juuh sillon kun kerrostalossa asuttiin oli se aikamoinen ruljanssi viedä pentu sata krt päivässä vauvan ja kahden lapsen kanssa..en uusi kokemusta ihan heti :/
 

Yhteistyössä