Koiragallu (taas?)

  • Viestiketjun aloittaja Pian koirallinen
  • Ensimmäinen viesti
Zoe-F
Seropi (staffia, pienkroppasta juoksijaa, etelävenäjän paimenkoiraa...), leppoisa seurakoira, lapsiystävällinen, saa vaikka repiä korvat päästä, mutta häntä on ongelma, heiluu vaarallisen paljon, liikuntaa niin paljon kuin mahdollista, vaikka koko ajan, mutta minimissään kolme suht pitkää lenkkiä päivässä.
Tottelevainen, tietää rajat, osaa perustemput ja "kuolla" Ymmärtää puhetta ja itkee kun nappurin lapsi itkee. Ei tarvinnut kouluttaa mitenkään.
 
Landseer ( kohta myös toinen samanlainen ). Lapsien kanssa tulee todella hyvin toimeen, rakastaa lapsia, joskus innostuessaan unohtaa kokonsa ja silloin saattaa tönäistä takamuksellaan lapsen nurin. Meidän perheelle juuri sopiva koira. Tulee toimeen myös muiden meidän eläinten kanssa hienosti. Mielyttämisen haluinen ja innokas.
 
vieras
Kaksi tanskandoggia, kiltti lasten kanssa tosin voi lyödä hännällä naamaan vahingossa yms... Ulkoilevat mielellään jos ei ole liian kylmä, kuuma, märkää, tuulista tai muuten huono keli ;)
 
Sekarotuinen narttu, bouvier-kultainennoutaja-beagle -sekoitus. Kiva koira perheelle, epäluuloinen vieraita kohtaan. Lapsista tykkää ja samoin toisista koirista. Saa lenkitystä n. 1,5 tuntia päivässä ja lenkin jälkeen on aina puolikuollut eli makaa kuin raato seuraavaan lenkkiin tai ruokailuun tai ovikellonsoittoon. Helppo kouluttaa. On tosi oppivainen ja rauhallinen koiruus. Pentu on vielä eli ensi viikolla tulee 11kk täyteen. Profiilissa kuva.
 
Nyt ranskanbuldoggi, ihana persoona ei lapsirakas. Kokemusta myös labbiksesta, aivan ihanteellinen lapsiperheeseen ja Howawartista joka on uskollinen perrheelle ja puolustaa, näitä viimeisiseen hengenvetoon.
 
Borkku
kaks Bordeauxin doggia nyt talossa ja lapsia ja muitaki ihmisiä noi rakastaa, lenkkiä paljon ja riittävästi tekemistä niin hyvin homma toimii, samoin oli Dobbereitteni ja Greitten kans.
 
seropi 2 vuotias,pääosin noutajia sekoitettu,palliton ja aivoton,villi mutta ihana,antaa lasten tehdä melkeen mitä vaan ja silti häntä heiluu ja haluaa leikkiin mukaan..symppis koira.

viikko sitten pois mennyt bullmastiffi,maailman paras koira :heart: muin sanoin sitä ei voi kuvailla.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pian koirallinen:
Koiranne rotu, luonne, lapsiystävällisyys, liikunnantarve ja kaikki mitä mieleen juolahtaa!
Cockerspanieli, ei tykkää lapsista tämä yksilö, ei vaadi lenkkiä, mutta tykkää kyllä liikkua, mm. rakastaa pallopelejä, ja uimista. Suht pieni rotu, mutta vaatii ehdottomasti kunnollisen tapakasvatuksen, koska kovapäinen yksilö (kuten meillä ) yrittää helposti pomoksi.

Norjan harmaa hirvikoira, rakastaa ihmisiä ja lapsia, varsin persoonallinen pakkaus. Meidän koira ei hauku hirveä (pentuna sattuneen metsästysonnettomuuden takia ), ja on siis sohvaperunana, ihana ja valloittava tapaus. Vaatii kunnollisen lenkin päivittäi, liikutetaan toki muutenkin kun kävellen sitä, mm. juoksutetaan pyörällä ja potkurilla. Vaatii tapakoulutuksen, ja tästäkin rodusta saa kivan kotikoiran, kunhan muistaa metsästysvietin olevan sit verissä. Kovasti ollaan töitä tehty tän kans, mutta nyt mm. pysyy irti pihassa, mitä ei kaikki usko heti...
 
Ameriikantahvo
Amstaffi eli amerikanstaffordshirenterrieri!
Ihana, äärettömän lapsi- ja koiraystävällinen, ikuinen vauva, leikkisä ja hyväntahtoinen. Todella ihmisrakas - suukottaa kaikki tervetulleiksi (kunhan ei tule luvatta...). Eikä hauku/räksytä turhia, vaan on pääasiassa hiljaa. "Maailmaa syleileviä" tapauksia olleet ainakin meidät amstaffit :)
Tarvitsevat hyvän koulutuksen ja koirakontakteja, sekä riittävästi liikuntaa ja virikkeitä - näitähän kaikki koirat rodusta riippumatta tarvitsevat. Ovat todellisia koti- ja perhekoiria, sillä kaipaavat seuraa eikä mikään korvaa omaa perhettä.
Ja näillä on aivan valloittava hymy, joka ulottuu korvasta korvaan!!
En suosittele kuitenkaan ensimmäiseksi koiraksi, sillä voimaa on kuin pienessä kylässä. Koiran kouluttaminen vaatii ylipäätään koiran "lukemisen" taitoa, ja se korostuu näiden koulutuksessa ja kasvatuksessa.
 
Sakke, tuttujen kesken Sakari, kooltaan pieni, mieleltään suuri koira. Voimakastahtoinen ja itsepäinen, kuitenkin lempeä ja äärimmäisen sympaattinen. Liikuntaa ei vaadi niin paljon kuin isot koirat, mutta jotain aktiviteettia täytyy olla, meillä se on metsästys. Rakastaa lapsia ja (omaa) kissaa. Veikeä otus.

ja rotuhan on siis karkeakarvanen mäyräkoira :heart:
 

Yhteistyössä