Minä tein pienenpieniä pizzoja ja hyvin menivät kaupaksi, vaikka kylmänä tarjoilin. Olin siis tehnyt hyvissä ajoin etukäteen.. Ei ehkä vaivattomimmasta päästä, mutta..
Lapsethan tykkäävät myös cocktail-jutuista, esim. tikkuun rypäle-juusto-nakki tms.
Meillä kyllä aikuisetkin tykkää nakkirullista. Voitaikinaan prinssinnakin ympärille ja uuniin. Lapsille voi käyttää halutessaan nitriitittömiä nakkeja.
pieniä lihapullia tikuissa, suolaisia (täytettyjä/täyttämättömiä)lettuja, nauravia nakkeja, piparkakkumuotilla tehtyjä vaaleita leipiä jossa vaikka juustoa jne.. loput leivästä (reunat)voit käyttää vaikka juuri nuiden lihapullien tekoon.. juustotankoja voitaikinasta..
meillä oli noita pikkusia coctailjuttuja (kasviksia, lihapullia, juustoa, viinirypäleitä...) aina hammastikuissa ja hammastikut oli kiinni puolikkaassa kaalissa...se oli vähän niin ku siili, muistan sen edelleen ja aiku maistu hyvälle ihan tavalliset jutut ku niitä naposteli "siilistä"
laita cocktail-tikkuihin lihapullia, nakkeja, viinirypäleitä, vesimeloninpaloja...kaikkea mitä keksit ja sitten tökit ne tikut puolikkaseen vesimeloonin kuoreen, että siitä tulee se siili, hauska koriste pöydälle samalla... :wave:
suolaisiin muffinsseihin voit laittaa vaikka kinkku-suikaleita