Kinkkukiusaus

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Mrs Nobody
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti

Mrs Nobody

Jäsen
28.04.2007
865
0
16
Auttakaa tyhymää! Meinasin tehdä kinkkukiusauksen. Kaikki aineksen on pilkottu, ainut mikä puuttuu on tietysti kerma. Vispikermaa mulla ois kaapissa kahdenlaista, mutta voiko sitä käyttää? Vai onko kuohukerma sellasta, mikä käypi ruoan tekoon? Toisessa vispikerma purkissa lukee, että soveltuu ruoanlaittoon sellaisenaan, mutta ei kestä keittämistä. Eli varmaan siis ei kannata laittaa vispikermaa, jos meinaa syötävää ruokaa saada?

Kiitos avusta!
 
Jos et ole varma lopputuloksesta, niin suosittelen maitoa mikäli sitä kaapista löytyy :) mä luulen että noi vispiversiot on sellasia, joita voi käyttää tilapäisesti esim kastikkeen paranteluun, mutta ei saa edes kiehauttaa sit enää
 
kuohukerma käy ruoanlaittoon, ei siitä ole kun 15v kun se oli oikeastaan ainoaa kermaa mitä kaupassa oli myytävänä :D
Mut vispikerma ei tosiaan sovellu tuollaiseen, tai, en oo kyllä kokeillut, mut en suosittelis ;)
 

Yhteistyössä