Kiltistä tuhmaksi ( osa 2 )

Kävelin laiturin päähän ja vedin syvään henkeä. Hyppäsin järveen ja annoin veden rauhoittaa kehoani. Pian Mauri tulikin perässä ja hyppäsi veteen. Onko kaikki kunnossa, hän kysyi. Joo, vastasin ja koitin olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Taisin vain olla liian kauan löylyssä ja alkoi vähän pyörryttämään, sopersin. Näin kävi aina lapsenakin, jatkoin valehtelua. Kävikö lapsena koskaan näin, Mauri sanoi ja roiski vettä päälleni. Hän jatkoi roiskimista ja pian innostuin roiskimaan häntä takaisin. Hyvä, juuri noin, hän sanoi, saatiin hymy takaisin huulillesi. Hetken siinä roiskittuamme hän otti kädestäni kiinni ja veti minut lähemmäs rantaa, hieman matalampaan kohtaan. Teittekö koskaan tätä, hän kysyi ja kertoi menevänsä kyykkyyn, ottavansa minut hartioilleen ja heittävänsä ilmaan. Olin ihmeissäni mitä hän tarkoitti, mutta en saanut aikaa miettiä asiaa. Hartioille nyt, hän sanoi ja meni kyykkyyn kadoten kokonaan veden alle. Hämmentyneenä kiipesin hänen hartioilleen. En pystynyt olla ajattelematta sitä, että istun hajareisin hänen päällään.
Ajatus katkesi äkisti, kun Mauri ponnisti nopeasti pystyyn ja lensin kaaressa veteen hänen hartioiltaan. Yes, vielä onnistuu, hän hihkui. Nousin laiturille Mauri perässäni. Saatoin tällä kertaa jopa hidastella tahallani. Mikä ihme minua vaivaa, ajatteli mielessäni. Yletyitkö tähtiin lentäessäsi, Mauri kysyi. Älä kuvittele liikoja itsestäsi, hädin tuskin nousin vedestä, sanoin ja virnistin hänelle.
Salamannopeasti hän kaappasi minut syliinsä ja heitti kaaressa takaisin järveen. No entäs nyt, hän kysyi ja virnisti leveästi. Nousin takaisin laiturille ja yllätin hänet tönäisemällä hänet laiturilta veteen. Kuutako etsit, huusin takaisin. Mauri nousi laiturille. Ansaitset piiskaa tuosta tempusta kirppu, hän sanoi. Näytin hänelle kieltä ja pyllistin hänen suuntaan. Anna tulla vain, uhosin.
Kiljaisin kun hän varoittamatta läimäytti kädellään pakaraani. Mitä v****a. Tuosta hyvästä saat vielä toisen, hän sanoi ja läimäytti toiseen pakaraani. Kostin työntämällä hänet takaisin järveen.
Ilmeisesti et saanut vielä tarpeeksi, hän totesi kiivetessään hymyillen takaisin laiturille. Hit me with your best shot, lauloin ja pyllistin uudelleen. Uudet iskut olivat jo selvästi kovempia ja tekivät jo hieman kipeää. Ei makeaa mahan täydeltä, Mauri sanoi ja lähti kävelemään saunalle. Seurasin perässä pakarat punaisina.

Istuin arasti lauteille pakaroita vielä hiukan kuumottaen. Ehkä äskeisen episodin innoittamana Mauri kysyi minulta, oliko piiskaaminen minulle tuttua. Kysyin mitä hän tarkoittaa piiskaamisella. Hän kertoi minulle BDSM harrastuksestaan ja kaikesta mitä nuo kirjaimet tarkoittivat. Olin toki kuullut osasta niistä, mutta yleisesti tuo maailma oli minulle vieras. Korvat punaisina kuuntelin hänen tarinoitaan. Hänen jatkaessaan tunsin kehossani väristyksiä. Miten pelkkä tarinointi saikaan tällaisia tunteita aikaan. Pyysin lisää kuohuviiniä, että sain pienen hengähdystauon. Mauri puhui taukoamatta. Piiskat, kahleet, köydet, nipistimet ja kaikki muut sanat pyörivät korvissani ja Mauri selvästi huomasi miten kiinnostuin niistä koko ajan lisää. Hän kertoi, miten kaikki perustuu luottamukseen ja yhteisiin pelisääntöihin. Värikoodit ovat helpoin tapa aloittaa, hän sanoi. Esimerkiksi valkoinen voisi olla turvasana, jonka sanottuaan alistuva voisi lopettaa käynnissä olevan session. Musta voisi tarkoittaa, että haluaa lisää tai kovempaa ja keltainen, että tämä on hyvä, jatketaan näin. Tuijotin ajatuksissani lasiani ja säpsähdin, kun Mauri laski käden reidelleni. Onko kaikki hyvin, hän kysyi. Näytät olevan jossain kaukana. Ei, mietin vain, sanoin vaikka ajatuksissani tein jotain aivan muuta. Maurin käsi pysyi reidelläni ja tunsin, miten sykkeeni alkoi nousemaan. Join lasin tyhjäksi ja nousin. Viimeinen uinti ja sitten sinun pitää varmaan siirtyä jo naapuriin, eiköhän he kohta jo tule, sanoin ja lähdin kohti laituria.

Seisoimme vierekkäin laiturilla, kun Mauri kysyi, haluaisinko tönäistä hänet jälleen veteen. Olin juuri tönäisemässä häntä, kun hän otti minusta kiinni, veti lähelleen, katsoi minua suoraan silmiin ja sanoi, tiedät mitä siitä seuraa. Huokaisin syvään ja tunsin, kuinka nännini kovettuivat. Huokaisin ja työnsin niin kovaa kuin jaksoin. Mauri lensi kaaressa veteen. Hiljaa hymyillen hän nousi laiturille ja käveli luokseni. Hän näytti kädellään, että minun piti kääntyä ympäri. Käännyin ympäri ja suljin silmäni. Pyllistä, hän komensi. Pyllistin ja hetken päästä voimakas läimäytys osui pakaraani. Heti perään sai toinenkin pakara osuman. Mauri tuli aivan taakseni seisomaan ja kuiskasi korvaani, miltä tuntuu. Päässäni huusin itselleni valkoinen, valkoinen, valkoinen. Ääneen kuitenkin kuiskasin hiljaa, musta.

Käy kontillesi, Mauri käski. Hiljaa tottelin. Olin räjähtää jännityksestä Maurin käydessä viereeni kyykkyyn. Odotin silmät kiinni raskaasti hengittäen mitä olisi tulossa. Maurin käsi liikkui selkäni päällä. Kevyesti kynsillä raapien hän liikutti kättään niskalleni ja sieltä selkää pitkin pakaralleni. Varoittamatta hän löi voimakkaasti pakaraani. Voihkaisin. Isku sattui hieman, mutta tuntui myös todella hyvälle. Käsi jatkoi selkäni hyväilemistä, pitkin niskaa ja taas takaisin pakaralleni. Uusi isku sattui jo hieman enemmän, mutta ei kuitenkaan ollut liikaa. kolmas, neljäs, viides… kymmenennen kohdalla pakarani olivat niin hellät, että en voinut olla enää paikoillani. Liikutin lantiotani iskujen välissä. Taidat nauttia, Mauri sanoi. En sanonut mitään, vaikka sisälläni kuohui. Jostain syystä iskut tuntuivat todella kiihottavilta ja mieleni teki pyytää lisää. Miltä tuntuu, Mauri kuiskasi. Pidin silmiä kiinni ja kuiskasin taas, musta. Pysy siinä, silmät kiinni, Mauri totesi ja lähti kävelemään saunalle. Hetken päästä hän palasi. Selän hyväily jatkui. Mauri kääri pitkät hiukseni kätensä ympäri ja veti. Olin leuka ylhäällä, tuijotin taivasta, kun seuraava isku osui pakaraani. Kiljahdin, isku teki kipeää.
Soljen äänestä tajusin, että sain nahkavyöstä. Pakarani oli tulessa, mutta en sanonut mitään, kun seuraava isku tuli. Sattui, mutta tunsin kostuvani. Käsi irtosi hiuksistani ja jatkoi hyväilyäni. Tällä kertaa se ei pysähtynyt pakaralleni, vaan jatkoi alemmas hipaisten häpyhuuliani. Pienen pieni kosketus, mutta ah miten hyvältä se tuntui. Jälleen Mauri kuiskasi korvaani, miltä nyt tuntuu.
Ääni väristen jatkoin, musta.

Nouse ylös, Mauri käski. Nousin kuuliaisesti ylös. Sain silmilleni huivin ja mieleeni hiipi pelkoa. Mitä nyt tapahtuu. Mauri sitoi ranteisiini narut. Levitä kädet, hän sanoi. Tajusin, että hän sitoi käteni laiturin tukipaaluihin. Hetken päästä olin sidottuna tolppien väliin, silmät peitettynä. Kuulin Maurin kävelevän pois laiturilta ja oksan katkeavan. Laituri keikkui ja oli vaikea hakea tasapainoa silmät sidottuina Maurin palaessa. Hän tuli taakseni ja tunsin hänen koskevan minua jollain. Tuon täytyy olla puun oksan, ajattelin. Ja taas, vyö osui äänekkäästi pakaroihini, nyt molempiin saman aikaisesti. Mauri tuli eteeni. Hän koski oksalla nänneihini, jotka olivat jo pitkään olleet kovina. Säpsähdin taas, kun tunsin oksan osuvan rintoihini. Uudestaan ja uudestaan. Tunne ei ollut kiva, vaikka tunsin koko ajan kiihottuvani lisää. Miltä nyt tuntuu, Mauri kysyi. Keltainen, sain sanottua. Muutaman iskun jälkeen tunsin nänneissäni kipua. Mauri laittoi niihin jotain. Pyykkipojat, uskoin ainakin niin. Hetken päästä kipu turtui. Levitä jalkojasi, Mauri sanoi ja tehosti käskyä lyöden sisäreittäni oksalla. Lisää, hän komensi, kunnes olin jo leveässä haara asennossa. Kynnet liikkuivat kaulalleni, alas rinnoilleni, jatkaen vatsani päälle ja vielä alemmas, häpykummulleni. Menenkö alemmas, Mauri kysyi. Olin hiljaa ja nyökkäsin. Säikähdin, kun en tuntenutkaan sormia vaan sain iskun oksasta. Peruutin taaksepäin. Hei, ei tuohon ollut lupaa, Mauri sanoi. Nyt sinua pitää rangaista. Mauri nosti leukaani ja piiskasi uudestaan jalkojeni väliin. Voihkaisin, mutta olin paikoillani. Hän kiersi ympärilläni, piiskasi pakaroitani, selkääni, rintoja ja jalkoväliäni. Kaikkialla kuumotti ja teki kipeää ja kaiken aikaa kiihotuin lisää. Välillä hän hyväili käsillään, mennen aina lähelle, muttei koskaan koskenut sinne, minne halusin hänen sormiaan jo aivan valtavasti.

Yhtäkkiä kuulin naapurimökiltä ääniä. Maurin ystävät olivat saapuneet. Kauhistuin, en halunnut kenenkään näkevän minua näin. He tunsivat vanhempani, joten en voinut olla näin. Valkoinen, valkoinen, hoin äänekkäästi. Yritin riuhtoa itseäni irti. Rauhoitu, Mauri sanoi, kaikki on hyvin. Hän irroitti käteni paaluista ja poisti huivin silmiltäni. Irroitin pyykkipojat nänneistäni ja voi miten kipeää se teki veren rynnätessä takaisin niihin. Jätin Maurin laiturille ja juoksin takaisin saunalle.
Mauri tuli perässä, selvästi huolissaan. Onko kaikki hyvin, hän kysyi. On, nyt, vastasin. Anteeksi, en voinut jäädä kiinni, sopersin. Kaikki on hyvin, Mauri sanoi. Sinun pitää mennä, totesin hänelle, nyt heti. Mauri keräsi tavaransa ja poistui. Jäin yksin saunalle. Joka paikkaa kuumotti, sattui ja minua itketti. Lähinnä siksi, että minua nolotti. Miksi ajauduin tuohon tilanteeseen. Miksi annoin vieraan miehen tehdä minulle noin. Ja miksi nautin siitä niin suunnattomasti. En edes muista milloin olin ollut noin kiihottuneessa tilassa, miten paljon halusin enemmän. Pesiessä itseäni, tunnustelin kehoani, jokaista iskua saanutta kohtaa. Miten vieläkin kihelmöi ja miten hyvältä se silti tuntui. Kuivasin itseni, puin päälle ja kävin hakemassa laiturille jääneet tavarat. Nousin polkua takaisin mökille. Oveen oli jätetty lappu. Siinä luki, voit koska tahansa tulla naapurin ja kuiskata korvaani, musta. Sinulta jäi paljon kokematta. Terveisin, Matti. Astuin sisään, suljin oven ja nojasin siihen. Tunsin nännieni kovettuvan. Hymyilin.

Menin makuuhuoneeseen ja näin sängyllä uuden alusasuni. Sen vieressä oli toinen lappu. ”Poikaystäväsi ei siis tullutkaan”.
 
vierailija
Kävelin laiturin päähän ja vedin syvään henkeä. Hyppäsin järveen ja annoin veden rauhoittaa kehoani. Pian Mauri tulikin perässä ja hyppäsi veteen. Onko kaikki kunnossa, hän kysyi. Joo, vastasin ja koitin olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Taisin vain olla liian kauan löylyssä ja alkoi vähän pyörryttämään, sopersin. Näin kävi aina lapsenakin, jatkoin valehtelua. Kävikö lapsena koskaan näin, Mauri sanoi ja roiski vettä päälleni. Hän jatkoi roiskimista ja pian innostuin roiskimaan häntä takaisin. Hyvä, juuri noin, hän sanoi, saatiin hymy takaisin huulillesi. Hetken siinä roiskittuamme hän otti kädestäni kiinni ja veti minut lähemmäs rantaa, hieman matalampaan kohtaan. Teittekö koskaan tätä, hän kysyi ja kertoi menevänsä kyykkyyn, ottavansa minut hartioilleen ja heittävänsä ilmaan. Olin ihmeissäni mitä hän tarkoitti, mutta en saanut aikaa miettiä asiaa. Hartioille nyt, hän sanoi ja meni kyykkyyn kadoten kokonaan veden alle. Hämmentyneenä kiipesin hänen hartioilleen. En pystynyt olla ajattelematta sitä, että istun hajareisin hänen päällään.
Ajatus katkesi äkisti, kun Mauri ponnisti nopeasti pystyyn ja lensin kaaressa veteen hänen hartioiltaan. Yes, vielä onnistuu, hän hihkui. Nousin laiturille Mauri perässäni. Saatoin tällä kertaa jopa hidastella tahallani. Mikä ihme minua vaivaa, ajatteli mielessäni. Yletyitkö tähtiin lentäessäsi, Mauri kysyi. Älä kuvittele liikoja itsestäsi, hädin tuskin nousin vedestä, sanoin ja virnistin hänelle.
Salamannopeasti hän kaappasi minut syliinsä ja heitti kaaressa takaisin järveen. No entäs nyt, hän kysyi ja virnisti leveästi. Nousin takaisin laiturille ja yllätin hänet tönäisemällä hänet laiturilta veteen. Kuutako etsit, huusin takaisin. Mauri nousi laiturille. Ansaitset piiskaa tuosta tempusta kirppu, hän sanoi. Näytin hänelle kieltä ja pyllistin hänen suuntaan. Anna tulla vain, uhosin.
Kiljaisin kun hän varoittamatta läimäytti kädellään pakaraani. Mitä v****a. Tuosta hyvästä saat vielä toisen, hän sanoi ja läimäytti toiseen pakaraani. Kostin työntämällä hänet takaisin järveen.
Ilmeisesti et saanut vielä tarpeeksi, hän totesi kiivetessään hymyillen takaisin laiturille. Hit me with your best shot, lauloin ja pyllistin uudelleen. Uudet iskut olivat jo selvästi kovempia ja tekivät jo hieman kipeää. Ei makeaa mahan täydeltä, Mauri sanoi ja lähti kävelemään saunalle. Seurasin perässä pakarat punaisina.

Istuin arasti lauteille pakaroita vielä hiukan kuumottaen. Ehkä äskeisen episodin innoittamana Mauri kysyi minulta, oliko piiskaaminen minulle tuttua. Kysyin mitä hän tarkoittaa piiskaamisella. Hän kertoi minulle BDSM harrastuksestaan ja kaikesta mitä nuo kirjaimet tarkoittivat. Olin toki kuullut osasta niistä, mutta yleisesti tuo maailma oli minulle vieras. Korvat punaisina kuuntelin hänen tarinoitaan. Hänen jatkaessaan tunsin kehossani väristyksiä. Miten pelkkä tarinointi saikaan tällaisia tunteita aikaan. Pyysin lisää kuohuviiniä, että sain pienen hengähdystauon. Mauri puhui taukoamatta. Piiskat, kahleet, köydet, nipistimet ja kaikki muut sanat pyörivät korvissani ja Mauri selvästi huomasi miten kiinnostuin niistä koko ajan lisää. Hän kertoi, miten kaikki perustuu luottamukseen ja yhteisiin pelisääntöihin. Värikoodit ovat helpoin tapa aloittaa, hän sanoi. Esimerkiksi valkoinen voisi olla turvasana, jonka sanottuaan alistuva voisi lopettaa käynnissä olevan session. Musta voisi tarkoittaa, että haluaa lisää tai kovempaa ja keltainen, että tämä on hyvä, jatketaan näin. Tuijotin ajatuksissani lasiani ja säpsähdin, kun Mauri laski käden reidelleni. Onko kaikki hyvin, hän kysyi. Näytät olevan jossain kaukana. Ei, mietin vain, sanoin vaikka ajatuksissani tein jotain aivan muuta. Maurin käsi pysyi reidelläni ja tunsin, miten sykkeeni alkoi nousemaan. Join lasin tyhjäksi ja nousin. Viimeinen uinti ja sitten sinun pitää varmaan siirtyä jo naapuriin, eiköhän he kohta jo tule, sanoin ja lähdin kohti laituria.

Seisoimme vierekkäin laiturilla, kun Mauri kysyi, haluaisinko tönäistä hänet jälleen veteen. Olin juuri tönäisemässä häntä, kun hän otti minusta kiinni, veti lähelleen, katsoi minua suoraan silmiin ja sanoi, tiedät mitä siitä seuraa. Huokaisin syvään ja tunsin, kuinka nännini kovettuivat. Huokaisin ja työnsin niin kovaa kuin jaksoin. Mauri lensi kaaressa veteen. Hiljaa hymyillen hän nousi laiturille ja käveli luokseni. Hän näytti kädellään, että minun piti kääntyä ympäri. Käännyin ympäri ja suljin silmäni. Pyllistä, hän komensi. Pyllistin ja hetken päästä voimakas läimäytys osui pakaraani. Heti perään sai toinenkin pakara osuman. Mauri tuli aivan taakseni seisomaan ja kuiskasi korvaani, miltä tuntuu. Päässäni huusin itselleni valkoinen, valkoinen, valkoinen. Ääneen kuitenkin kuiskasin hiljaa, musta.

Käy kontillesi, Mauri käski. Hiljaa tottelin. Olin räjähtää jännityksestä Maurin käydessä viereeni kyykkyyn. Odotin silmät kiinni raskaasti hengittäen mitä olisi tulossa. Maurin käsi liikkui selkäni päällä. Kevyesti kynsillä raapien hän liikutti kättään niskalleni ja sieltä selkää pitkin pakaralleni. Varoittamatta hän löi voimakkaasti pakaraani. Voihkaisin. Isku sattui hieman, mutta tuntui myös todella hyvälle. Käsi jatkoi selkäni hyväilemistä, pitkin niskaa ja taas takaisin pakaralleni. Uusi isku sattui jo hieman enemmän, mutta ei kuitenkaan ollut liikaa. kolmas, neljäs, viides… kymmenennen kohdalla pakarani olivat niin hellät, että en voinut olla enää paikoillani. Liikutin lantiotani iskujen välissä. Taidat nauttia, Mauri sanoi. En sanonut mitään, vaikka sisälläni kuohui. Jostain syystä iskut tuntuivat todella kiihottavilta ja mieleni teki pyytää lisää. Miltä tuntuu, Mauri kuiskasi. Pidin silmiä kiinni ja kuiskasin taas, musta. Pysy siinä, silmät kiinni, Mauri totesi ja lähti kävelemään saunalle. Hetken päästä hän palasi. Selän hyväily jatkui. Mauri kääri pitkät hiukseni kätensä ympäri ja veti. Olin leuka ylhäällä, tuijotin taivasta, kun seuraava isku osui pakaraani. Kiljahdin, isku teki kipeää.
Soljen äänestä tajusin, että sain nahkavyöstä. Pakarani oli tulessa, mutta en sanonut mitään, kun seuraava isku tuli. Sattui, mutta tunsin kostuvani. Käsi irtosi hiuksistani ja jatkoi hyväilyäni. Tällä kertaa se ei pysähtynyt pakaralleni, vaan jatkoi alemmas hipaisten häpyhuuliani. Pienen pieni kosketus, mutta ah miten hyvältä se tuntui. Jälleen Mauri kuiskasi korvaani, miltä nyt tuntuu.
Ääni väristen jatkoin, musta.

Nouse ylös, Mauri käski. Nousin kuuliaisesti ylös. Sain silmilleni huivin ja mieleeni hiipi pelkoa. Mitä nyt tapahtuu. Mauri sitoi ranteisiini narut. Levitä kädet, hän sanoi. Tajusin, että hän sitoi käteni laiturin tukipaaluihin. Hetken päästä olin sidottuna tolppien väliin, silmät peitettynä. Kuulin Maurin kävelevän pois laiturilta ja oksan katkeavan. Laituri keikkui ja oli vaikea hakea tasapainoa silmät sidottuina Maurin palaessa. Hän tuli taakseni ja tunsin hänen koskevan minua jollain. Tuon täytyy olla puun oksan, ajattelin. Ja taas, vyö osui äänekkäästi pakaroihini, nyt molempiin saman aikaisesti. Mauri tuli eteeni. Hän koski oksalla nänneihini, jotka olivat jo pitkään olleet kovina. Säpsähdin taas, kun tunsin oksan osuvan rintoihini. Uudestaan ja uudestaan. Tunne ei ollut kiva, vaikka tunsin koko ajan kiihottuvani lisää. Miltä nyt tuntuu, Mauri kysyi. Keltainen, sain sanottua. Muutaman iskun jälkeen tunsin nänneissäni kipua. Mauri laittoi niihin jotain. Pyykkipojat, uskoin ainakin niin. Hetken päästä kipu turtui. Levitä jalkojasi, Mauri sanoi ja tehosti käskyä lyöden sisäreittäni oksalla. Lisää, hän komensi, kunnes olin jo leveässä haara asennossa. Kynnet liikkuivat kaulalleni, alas rinnoilleni, jatkaen vatsani päälle ja vielä alemmas, häpykummulleni. Menenkö alemmas, Mauri kysyi. Olin hiljaa ja nyökkäsin. Säikähdin, kun en tuntenutkaan sormia vaan sain iskun oksasta. Peruutin taaksepäin. Hei, ei tuohon ollut lupaa, Mauri sanoi. Nyt sinua pitää rangaista. Mauri nosti leukaani ja piiskasi uudestaan jalkojeni väliin. Voihkaisin, mutta olin paikoillani. Hän kiersi ympärilläni, piiskasi pakaroitani, selkääni, rintoja ja jalkoväliäni. Kaikkialla kuumotti ja teki kipeää ja kaiken aikaa kiihotuin lisää. Välillä hän hyväili käsillään, mennen aina lähelle, muttei koskaan koskenut sinne, minne halusin hänen sormiaan jo aivan valtavasti.

Yhtäkkiä kuulin naapurimökiltä ääniä. Maurin ystävät olivat saapuneet. Kauhistuin, en halunnut kenenkään näkevän minua näin. He tunsivat vanhempani, joten en voinut olla näin. Valkoinen, valkoinen, hoin äänekkäästi. Yritin riuhtoa itseäni irti. Rauhoitu, Mauri sanoi, kaikki on hyvin. Hän irroitti käteni paaluista ja poisti huivin silmiltäni. Irroitin pyykkipojat nänneistäni ja voi miten kipeää se teki veren rynnätessä takaisin niihin. Jätin Maurin laiturille ja juoksin takaisin saunalle.
Mauri tuli perässä, selvästi huolissaan. Onko kaikki hyvin, hän kysyi. On, nyt, vastasin. Anteeksi, en voinut jäädä kiinni, sopersin. Kaikki on hyvin, Mauri sanoi. Sinun pitää mennä, totesin hänelle, nyt heti. Mauri keräsi tavaransa ja poistui. Jäin yksin saunalle. Joka paikkaa kuumotti, sattui ja minua itketti. Lähinnä siksi, että minua nolotti. Miksi ajauduin tuohon tilanteeseen. Miksi annoin vieraan miehen tehdä minulle noin. Ja miksi nautin siitä niin suunnattomasti. En edes muista milloin olin ollut noin kiihottuneessa tilassa, miten paljon halusin enemmän. Pesiessä itseäni, tunnustelin kehoani, jokaista iskua saanutta kohtaa. Miten vieläkin kihelmöi ja miten hyvältä se silti tuntui. Kuivasin itseni, puin päälle ja kävin hakemassa laiturille jääneet tavarat. Nousin polkua takaisin mökille. Oveen oli jätetty lappu. Siinä luki, voit koska tahansa tulla naapurin ja kuiskata korvaani, musta. Sinulta jäi paljon kokematta. Terveisin, Matti. Astuin sisään, suljin oven ja nojasin siihen. Tunsin nännieni kovettuvan. Hymyilin.

Menin makuuhuoneeseen ja näin sängyllä uuden alusasuni. Sen vieressä oli toinen lappu. ”Poikaystäväsi ei siis tullutkaan”.
Milloin jatkoa, odotan.
 

Yhteistyössä