Kiinni

  • Viestiketjun aloittaja jääminen
  • Ensimmäinen viesti
jääminen
Oletteko jääneet kiinni masturboinnista tai jostain muusta nolosta tilanteesta. Minulle kävi nuorempana nolosti kun en ollut muistanut lukita vessan ovea, äiti avasi oven juuri kun laukesin paperi meni rikki ja sperma lennähti lattialla olevan lehden päälle ja sitä taisi lentää myös hänen jalalleen.
 
Jussi
Toki olen jäänyt kiinni masturboinnista. Äiti näki minut nuorena poikana veivaamassa monta kertaa. Tajusi onneksi jättää kommentoimatta. Olen myös ollut naisen kanssa niissä puuhissa, kun eräs sukulaiseni asteli huoneeseen. Jatkoimme hommia kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kerran olen myös harrastanut seksiä autossa tienvarressa ja tottakai paikalle ilmaantui hetken päästä parikin autolastillista porukkaa. Sattuuhan näitä.
 
  • Tykkää
Reactions: Litlecok
M
Äiti oli onneksi ymmärtäväinen hän sanoi että masturbointi on ihan normaalia ja ettei sitä tarvinnut hävetä. Silloin kyllä nolotti tosi paljon mutta tilanne alkoi myös kiihottaa jälkeenpäin ja joskus kuvittelin tilanteen uudestaan masturboidessa. Äiti joskus vinoilee, että mikäs siellä vessassa noin kauan kesti, hän myös sanoi että voin pitää lehtiä kaapin alla piilossa kunhan ei vieraat nää.
 
Man
En oikeastaan jäänyt kiinni, mutta kävi seuraavanlaisesti.
Olin matkalla hotellin kuntosalilla ja tein reisiliikettä eli jalkoja liikutellaan sivusuunnassa erilleen toisistaan ja penkki antaa vastusta.
Alkoi tuntua jalkovälissä aika mukavalta ja jatkoin vähän kiivaampaan tahtiin ja pienen ajan päästä mälli irtosi.
Saatoin olla pari kolme minuuttia aivan omissa maailmoissani ja muut saattoivat ihmetellä menoa.
Lähdin sitten naama virneessä siitä pukuhuoneeseen, jossa huomasin etumuksen kohdalla vaaleissa verkkareissa kämmenen kokoisen spermaläiskän. Varmaan joku muukin huomasi, mutta eihän siinä mitään.
 
Poika
Nuorena olin ollut kaupungilla pussikaljaa vetämässä kavereiden kanssa ja kotimatkalla alkoi sitten kusettaa.
Kiersin talon kulman taa ja varmistin, ettei sisäpihalla ole ketään. Kaivoin munan housuista ja päästelin helpottavat vedet maahan.
Kusemisen loputtua ravistelin ja vedin parikertaa esinahkaa eestaas, ettei kusta mene alkkareihin. Se tuntui mukavalta ja jatkoin vetelyä sillä seurauksella, että kalu alkoi kasvaa.
Otin kunnon otteen ja aloin rajun vatkaamisen. Pian laukesin polvet notkahtaen siihen asfaltille. Puristelin viimeiset spermatipat pois ja survoin puolijäykän takaisin housuihin.
Meinasin säikähtää hengiltä, kun aploodit kajahtivat. Kaksi keski-ikäistä naista oli ollut heti yläpuolella olevalla pervekkeella, ilmeisesti tupakalla ja kuulleet litinän.
Todennäköisesti he olivat salaa seuranneet koko runkkusession alusta loppuun. Ensi nolotti, mutta sitten tajusin kumartaa kiitokset ja poistua, vaikka muijat vaativat uusintaa.
 
  • Tykkää
Reactions: Litlecok
n29
Pikkusisko, joka oli silloin muistaakseni 15 yllätti minut sormettamasta alakerran takkahuoneessa. Hän oli tullut portaita alas niin hiljaa etten ollut kuullut. Vasta kun olin saanut ja rupesin vetämään farkkuja takaisin jalkaan hän sanoi ääni vapisten portailla istuen: ""Anteeksi, mutta mun oli pakko jäädä katsomaan...""

Hiukan oli nolo tilanne. Ei siinä oikein osannut mitään vastata - ei kuin kiireesti pihalle ""tuulettumaan"" ;)
 
  • Tykkää
Reactions: Litlecok
Kalle
Mä olin huoneessani ja kuuntelin musaa ja runkkasin enkä kuullut että mun sisko ja sen kaveri tuli mun huoneeseen hakeen yhtä levyä ja ne yllätti mut kulli kädessä ja pornolehti pöydällä.Tytöt sano vaan et taitaa pojan tehdä mieli pillua ja ottivat levyn ja menivät siskoni huoneeseen.Silloin hävetti.
 
  • Tykkää
Reactions: Litlecok
vierailija
Oletteko jääneet kiinni masturboinnista tai jostain muusta nolosta tilanteesta. Minulle kävi nuorempana nolosti kun en ollut muistanut lukita vessan ovea, äiti avasi oven juuri kun laukesin paperi meni rikki ja sperma lennähti lattialla olevan lehden päälle ja sitä taisi lentää myös hänen jalalleen.
No en tiiä ku oon 21v ja mä kyl kehtaan runkata mutsin kattoessa vieressä. Eli taisin jäädä kiinni tahallaan mutsille joskus
 

Yhteistyössä