heliotrooppi
Kyllä sitä herkutellakin voi...
Jauhelihakastike:
Nauta-jauhelihaa, porkkanaraastetta, sipulisilppua, jauhoja, liemikuutioita, oreganolla maustettua tomaattimurskaa, valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa, mustapippuria
Ruskista jauheliha pannulla ilman rasvaa, lisää sipuli ja porkkanaraaste (jota saa olla ainakin yhtä paljon kuin jauhelihaa) sekä liemikuutiot (lihaliemi ja kasvisliemi). Hauduta jonkun aikaa. Lisää 3-4 rkl vehnäjauhoja, anna niiden kypsyä hetki samalla sekoittaen. Sit sekaan purkki oregano ja purkki valkosipuli tomaattimuskaa ja anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Mausta mustapippurilla makusi mukaan.
Juustokastike:
Rasvatonta maitoa, 60 prosenttista rasvaa, vehnäjauhoja, 9 prosenttista sulatejuustoa, valkopippuria, suolaa, muskottipähkinää
Sulata kattilassa pari rkl rasvaa, älä anna ruskistua. Lisää 4 rkl vehnäjauhoja, anna kypsyä hetki ja sekoita koko ajan hyvin. Sit litra kylmää rasvatonta maitoa, kaikki kerralla, ja 200-300 g sulatejuustoa. Sekoita KOKO AJAN kunnes kiehuu, anna kiehua miedolla lämmöllä pari minuutti ja edelleen sekoita KOKO AJAN. Mausta suolalla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä. Saa olla hieman ylisuolaista.
Sit vaan uunivuokaan jauhelihakastiketta, lasagnelevyjä, juustokastiketta, lasagnelevyjä jne. Päällimmäiseksi juustokastiketta, voit ripotella päälle vielä juustoraastetta. Uuniin 200 astetta ja noin 45 minuuttia. Anna muhia ennen nauttimista ja lautaselle vielä reilusti etikkapunajuuria, nam!!!!
Jauhelihakastike:
Nauta-jauhelihaa, porkkanaraastetta, sipulisilppua, jauhoja, liemikuutioita, oreganolla maustettua tomaattimurskaa, valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa, mustapippuria
Ruskista jauheliha pannulla ilman rasvaa, lisää sipuli ja porkkanaraaste (jota saa olla ainakin yhtä paljon kuin jauhelihaa) sekä liemikuutiot (lihaliemi ja kasvisliemi). Hauduta jonkun aikaa. Lisää 3-4 rkl vehnäjauhoja, anna niiden kypsyä hetki samalla sekoittaen. Sit sekaan purkki oregano ja purkki valkosipuli tomaattimuskaa ja anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Mausta mustapippurilla makusi mukaan.
Juustokastike:
Rasvatonta maitoa, 60 prosenttista rasvaa, vehnäjauhoja, 9 prosenttista sulatejuustoa, valkopippuria, suolaa, muskottipähkinää
Sulata kattilassa pari rkl rasvaa, älä anna ruskistua. Lisää 4 rkl vehnäjauhoja, anna kypsyä hetki ja sekoita koko ajan hyvin. Sit litra kylmää rasvatonta maitoa, kaikki kerralla, ja 200-300 g sulatejuustoa. Sekoita KOKO AJAN kunnes kiehuu, anna kiehua miedolla lämmöllä pari minuutti ja edelleen sekoita KOKO AJAN. Mausta suolalla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä. Saa olla hieman ylisuolaista.
Sit vaan uunivuokaan jauhelihakastiketta, lasagnelevyjä, juustokastiketta, lasagnelevyjä jne. Päällimmäiseksi juustokastiketta, voit ripotella päälle vielä juustoraastetta. Uuniin 200 astetta ja noin 45 minuuttia. Anna muhia ennen nauttimista ja lautaselle vielä reilusti etikkapunajuuria, nam!!!!