Keuhkosairauksien ja allergologian professori ja ylilääkäri: Suomen koronakuolleisuus nostetaan Ruotsin tasolle

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyse ei ole mistään vanhempien diagnooseista vaan yksittäisen ihmisen geenikartasta. Tutkimus tehdään verikokein, josta voidaan tarkoin tutkimuksin purkaa dataa eli tietoa ihmisestä. Tulevaisuudessa tutkimuksella pystytään määrittämään täsmälääkkeet. Ei tule allergisia oireita eikä haittavaikutuksia koska lääke on räätälöity juuri tuon geenikartan avulla vain ja ainoastaan tutkitulle.
Käytännössä on.
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija post: 33963120:
Moni vain tahtoo tuudittautua siihen, että "en ole ikinä kipeänä ollut". Aika monelle on koronan aikana tullut yllätyksenä, ettei omistakaan niin vahvaa vastustuskykyä kuin on luullut. Yllätyksenä on myös tullut, että kropassa on uinuillutkin joku perussairaus, josta ei ole aikaisemmin narahtanut.
Ei tuo ihan noinkaan mene
 
vierailija
Ei tuo ihan noinkaan mene
On paljon ihmisiä, jotka ovat tietämättään sairastaneet syöpää, joka sitten löydetään jonkin muun lääkärin hoitoa vaativan sairauden yhteydessä. Pitkittynyt flunssa voikin olla leukemia, ankara laihtuminen ja jano diabetes, kova päänsärky, huimaus korkea verenpaine onkin mätää kaikki otsa- ja poskiontelot täynnä. Outo alavatsa tai alaselkäkipu reumaa tai kohtusyöpää jne. Eli vaikka kuvittelet olevasi ihan ok voi olla, että olet kuitenkin kävelevä sairauspommi.
 
vierailija
"Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtosen mielestä Sanna Marinin (sd.) johtaman hallituksen toimet ovat riittämättömiä, vaikka se haluaisikin muuta esittää.
Lehtonen sanoi MTV Uutiset Liven haastattelussa, että etäopetuksella olisi ollut epidemian kannalta merkittävä vaikutus."
Poliittista teatteria. Mitä useampi kokki sitä huonompi soppa.
He olivat pätevöitymässä avoimiin virkoihin kun niitä nyt sattui olemaan auki useampia yhtaikaa
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija j963702:
Onpas yhtenä tekijänä se riski. Tervettä ihmistä ei pidetä terveenä jos isällä on ollut infarkti. Pakkotyrkyteään statiinia taulukon takia!
Tuohan on ihan todellisuutta, turha väittää vastaan!
 

Yhteistyössä