Keuhkosairauksien ja allergologian professori ja ylilääkäri: Suomen koronakuolleisuus nostetaan Ruotsin tasolle

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Nyt surkuhupaisasti oireettomien tartuntojen määrä on sitä luokkaa kun luulivat sen olevan keväällä 2022."

Miksi keväästä 2022 puhutaan menneessä muodossa keväällä 2022? Kehen "luulivat" viittaa?
 
vierailija
"Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtosen mielestä Sanna Marinin (sd.) johtaman hallituksen toimet ovat riittämättömiä, vaikka se haluaisikin muuta esittää.
Lehtonen sanoi MTV Uutiset Liven haastattelussa, että etäopetuksella olisi ollut epidemian kannalta merkittävä vaikutus."
Poliittista teatteria. Mitä useampi kokki sitä huonompi soppa.
Joo
 
vierailija
Kyllä sen sanoi yks asiantuntija mut vielä suurempi vaara jos ryhmiä lääkitään jonku päätelmä perusteella.
En usko että ainakaan reseptilääkkeitä määrätään kenellekään ilman tutkimuksia. Diabeetikot tarvitsevat insuliinia, ne joilta kilpirauhanen on poistettu tarvitsevat thyroxiinia jne eli on paljon ihmisiä, joita lääkitään päivittäin kiitos lääketieteen ja tutkimustulosten muuten nämä ihmiset kuolisivat.
 
vierailija
Kyse ei ole mistään vanhempien diagnooseista vaan yksittäisen ihmisen geenikartasta. Tutkimus tehdään verikokein, josta voidaan tarkoin tutkimuksin purkaa dataa eli tietoa ihmisestä. Tulevaisuudessa tutkimuksella pystytään määrittämään täsmälääkkeet. Ei tule allergisia oireita eikä haittavaikutuksia koska lääke on räätälöity juuri tuon geenikartan avulla vain ja ainoastaan tutkitulle.
Mutta silloin lääkkeissä ei saisi olla myrkkyjä. Nyt on.
 
vierailija
Paitsi että nyt näyttää siltä, että hallitseva omikron-variantti ei ole lähellekään yhtä tappava kuin deltavariantti tai sitä edeltävät eli kuolleisuus ei nouse samassa suhteessa tartuntalukujen kanssa edes rokottamattomien keskuudessa. Ja rokotettujen keskuudessa vielä vähemmän.
 

Yhteistyössä