Ketju jälleenmyyjille!

Hei kaikki jälleenmyyjät!

Tähän ketjuun voitte pinoutua ja kertoa itsestänne. Muut jälleenmyynti-ilmoitukset tullaan poistamaan, pidetään kiinni siitä että tähän on vain yksi ketju.

Lisätään sen verran että kertokaa myös firma, jota edustatte (esim. Avon, Tupperware, Partylite).

Ystävällisin terveisin,

Moderaattorit
 
Satakuntalaiset :attn: :wave:

Kosmetiikasta, asusteista kuten laukuista ja koruista kiinnostuneet ottakaa rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää. Pääset tiimiini jossa on mukavaa :D

AVON on maailman johtava kauneustuotteiden suoramyyntiyritys, joka toimii yli sadassa maassa. Tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaiset ihon-, vartalon- ja hiustenhoitosarjat, meikit, tuoksut sekä naisille että miehille, muodikkaat korut ja laukut.


Avon-tuotteita ei testata eläimillä !

Et tarvitse alkupääomaa, ei liittymismaksuja :)

Jokainen uusi tiimiläiseni saa tuotelahjan :flower:

[email protected]
 
Toimin Marave Oy:n itsenäisenä jälleenmyyjänä ja edustan Kotigastronomi-tuoteperhettä.

Tuotevalikoimaan kuuluu n. 200 edullista ja riittoisaa tuotetta: mausteita, maustesekoituksia, dip-mixejä, pata- ja keittoaineksia, leivontatarvikkeita, maustekahveja, Rooibos-teetä, keittiötarvikkeita yms. yms.

Etsin ja rekrytoin tiimiini jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Jos olet vähintään 18-vuotias ulospäin suuntautunut ja myyntihenkinen henkilö ja haluat uusia haasteita ja helppoja lisäansioita, ota yhteyttä! Työ sopii harrastukseksi tai osa-aikatyöksi, mutta tarjoaa mahdollisuuden myös täysipäiväiseen työskentelyyn. Sopii erinomaisesti kotiäidille, opiskelijalle ja työssäkäyvälle.

Kotigastronomilla on nyt meneillään rekrytointikampanja ja 31.3.2009 mennessä rekisteröityneet ja rekisteröitymisen yhteydessä aloitustilauksen tekevät uudet jälleenmyyjät saavat huikeita rahanarvoisia etuja kaupanpäällisten muodossa.

Miksi Kotigastronomi?

- tuotteet jauhetaan ja pakataan Suomessa: sisältävät siten paljon vähemmän lisä- ja säilöntäaineita kuin vastaavat kaupan tuotteet - vastaavasti taas enemmän aitoa makua ja ovat riittoisampia.
- lyhyt tuotantoketju tehtaalta kuluttajalle: varastointiaika mahdollisimman lyhyt!
- tuotteet on helposti myytäviä: lähes joka kodissa käytetään mausteita ja ne ovat kuluva tuote. Lisäksi tuotteet on edullisia. Ei tarvitse jatkuvasti etsiä uusia asiakkaita. Kun saa kattavan asiakasverkoston, myyntiä riittää ilman että tarvitsee itse tehdä muuta kuin ilmoitella koska tilausta laittaa.
- Kotigastronomista voi saada täysipäiväisen työn jos haluaa. Kaikki on omasta panostuksesta kiinni.
- TODELLA hyvä myyntikate: 20-40% plus lisäksi maan palkitsevin bonusjärjestelmä.
- koko yritys on täysin Suomalainen. Isot voitot ei siis valu ulkomaisille pankkitileille, vaan jokainen euro on mukana Suomen bruttokansantuotteessa ja verot maksetaan Suomeen. Tätä vahvistaa myös se, että jälleenmyyjille maksetaan hyvä kate ja hyvät provisiot - verkosto ei polveile ulkomaille saakka.
- Lyhyt ketju "pääkallopaikalle" - voit koska tahansa laittaa viestiä itse pääkonttorille ja kysyä arveluttavista asioista.
- Vapaa toimintamalli: ei tilausjaksoja, ei minimitilausmääriä esim. kuukausittain, ei raportointivelvollisuutta ylöspäin. Jokainen voi tehdä ihan niin vähän/paljon kuin haluaa töitä ja saa ansionsa siitä.

Yyveellä tavoittaa!
 
jos olet kiinnostunut avonin kosmetiikasta,koruista sekä laukuista
ja haluaisit tilata tai ottaa itsellesi tunnukset joko ihan kotikäyttöön tai ihan tienaamis mielessä
ota yhteyttä yv:llä kerron lisää itse vaikutan eteläsuomessa mutta voit olla ihan mistäpäin vain
 
Toimin sekä Kotigastronomi-jälleenmyyjänä, että Magnetix:in jälleenmyyjänä Satakunnan alueella. Kotigastronomista tulikin yllä jo kattava tietopaketti, mutta lisään vielä, että kauttani liittyvät saavat aina pienen tervetulolahjan! ;) Etsin tiimiini jatkuvasti lisää uusia jälleenmyyjiä ja ryhmätapaamisia järjestetään ympäri suomea. Jos siis haluat mukaan mukavaan Kotigastronomien joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä!

Tai kenties sinua kiinnostaa kauniit korut ja hyvinvointi? Silloin kannattaa lähteä mukaan Laadukkaiden Magnetix-magneettikorujen jälleenmyyjien joukkoon!

Molemmissa voit toimia omien aikataulujesi mukaan, katteet on hyvät ja mahdollisuudet etenemiseen kaikilla yhdenvertaiset.

Tässä vielä kaikista lisäinfoa:
KotiGastronomi
Magnetix Wellness

Ethän siis aikaile, vaan lähde mukaan kokeilmaan uutta mukavaa harrastusta ja hankkimaan lisäansioita! Lähetä meiliä, niin vastaan mahdollisimman nopeasti! Tai voit toki soittaakin, jolloin saat vastauksen heti! :wave:

P.S. Lisätietojen kysyminen ei vielä velvoita sinua mihinkään, enkä ole painostavaa tyyppiä, joten uskallat ottaa yhteyttä. :D
 
Viimeksi muokattu:
Yritykseni on Lumpukka. Valmistan mm huivihattuja joihin saa oman tekstin, helmienkelikorviksia, kirjottuja pyyhkeitä ym...
http://lumpukka.mycashflow.fi/

Minulla on myös Oriflamen edustus joka myy laadukasta kosmetiikkaa sekä hyvinvointi tuotteita.KAIKKI JOTKA LIITTYY ORIFLAMEN EDUSTAJIKSI KAUTTANI SAA ENSITILAUKSEN JÄLKEEN ERIKOIS LAHJAN

Nyt myös Kotigastronomi tuotteet kauttani. Valimoima on erittäin laaja. Löytyy mausteita, dippejä, kuivattuja marjoja, liemijauheita, teetä, maustekahvia ym...

Jos kiinnostaa kotikutsujen pito Kaunuun alueella tai jos haluat lähteä myymään jompaa kumpaa niin laita s-postia. Kotikutsujen emäntä lahjotaan aina
[email protected]
 
Toimin Partylite- konsulttina Kainuun alueella ja lisäksi edustan Oriflame- tuotteita. Jos olet kiinnostunut toimimaan kutsujen emäntänä tai haluat tilata jotain ihan vain itsellesi, niin ota yhteyttä sähköpostiini [email protected] tai yksityisviestillä.

Konsulttina voit tietysti aloittaa ilman paksua rahapussia. Itselleni ainakin Partylite- konsultin harrastus on antanut oikein mukavan lisätienestin ja mahdollisuuden hoitaa omia lapsiani kotona :)
 
Olen Homcare-tuotteiden jälleenmyyjä. Tuotevalikoimaan kuuluu Swipe-tuotteet (pesu-ja puhdistusaineet), Mifi-mikrokuitutuotteet, NaturCare ja Déesse kauneudenhoitotuotteet.

Kauttani voi liittyä joko jälleenmyyjäksi tai clubilaiseksi.

Käy katsomassa http://www.homcare.fi sivuilla sieltä löydät tietoa tuotteista ym.

Yhteyttä voit ottaa yksityisviestillä.

 
Oletko Kokkola,Kruunupyy,Pietarsaari,uusikaarlepyy,Alahärmä,Ylihärmä,Kauhava,
Lapua,Teerijärvi,Veteli,Kaustinen,Evijärvi,vaasa ja sen ympäristöstä. Täällä konsultti kaipailee uusia emäntiä. helmi,maalis,huhti toukokuulle. Aina normaalit Pl.n emännähyvitykset+ itse annan kyseisellä ajalla uusille emännille 20?.n arvoisen ylimääräisen lahjan. Laitappa yv.tä
 
Etsin pääasiallisesti Vekkulille jälleenmyyjiä. Vekkuli myy lähinnä lapsille ja heidän perheilleen suunnatut tuotteita, toki muutakin löytyy. Jälleenmyyjänä saat jatkuvat alennukset tuotteista! Valikoimiin kuuluu esim. Riimingan vaatteet, Enkelin Eväspussi, sisustustuotteita, lastentarvikkeita ja paljon muuta!
Kotikutsujen pitäjäksikin voi ilmoittautua! Emännälle aina laadukas lahja kutsuilta ilmaiseksi! :wave:

Lisäksi myyn kotigastronomien mausteita Helsingin ja Turun välissä! Minun kauttani liityttyäsi saat rahan arvoisia etuja! Kannattaa kysyä lisää.

Kannattaa kysyä lisää! yv tai sähköposti [email protected]
 
Nyt kannattaa liittyä Avoniin!

Upeita liittymislahjoja (arvo 50?) Avonilta,
kun teet ensimmäisen tilauksen 80?:lla sekä Marimekko tuotteita. Tarjous voimassa 15.2.09 asti

* Ei liittymismaksuja tai joka kuukauden tilauspakkoa.
* Ei varastopakkoa.

Olet työtön, työssäkävijä, opiskelija tms. tämä työ sopii kaikille olet mies tai nainen,
kunhan olet 18-vuotias, sinulla on käytössä nettiliittymä sekä tietokone.

* Verotusasioista kannattaa keskustella verotoimistosi kanssa miten toimia.

Saat minulta ja aluemyyntipäälliköltämme täyden tuen, sekä
lähetän sinulle kattavan aloituspakkauksen.

* Pääset myös halutessasi koulutuksiin ja kokouksiin.

Jos olet näiltä kulmilta, ota yhteyttä minuun Tai voit olla muualtakin:

* Imatra, Joutseno, Lappeenranta, Lemi, Luumäki,
* Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale,
* Taipalsaari, Ylämaa, Kotka, Helsinki,
* Kouvola, Valkeala, Hamina

* Kesälahtí, Kuopio, Siilinjärvi, Tuusniemi,
* Leppävirta, Karttula, Tervo, Maaninka,
* Siilinjärvi, Lapinlahti, Nilsiä, Vesanto,
* Pielavesi, Keitele, Varpaisjärvi,
* Juankoski, Kaavi, Rautavaara

* Iisalmi, Vieremä, Sonkajärvi, Kiruvesi,
* Nurmes, Valtimo, Suonenjoki, Rautalampi,
* Varkaus, Joensuu, Pyhäselkä, Liperi, Eno,
* Ilomantsi, Lieksa, Tohmajärvi, Rääkkylä,
* Kitee, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi, Juuka

Ota yhteyttä niin kerron enemmän.

[email protected] tai soita 0400-152 522
 
Haluatko tilata oriflamen laadukasta kosmetiikka itsellesi halvemmalla, tai kenties tienata lisärahaa?
Etsin uusia yhteyshenkilöitä ryhmääni, voit olla mistäpäin suomea tahansa.

Kun rekisteröidyt nyt (saat kauttani asiakasnumeron), sinulla on mahdollisuus päästä Oriflamen upealle risteilylle toukokuussa Tallinkin Baltic Princessalle.

Tule sinäkin mukaan iloiseen joukkoomme!Lisätietoja yv.llä
 
Tilaa meikit, pesuaineet, korut, kassit ym kätevästi netistä. Ilman mitään velvotteita ja alotussummia. Tilaa tuotteita omaan käyttöön tai myy tuotteita ja saat mukavat provisiot sekä muuta kivaa Avonilta. Ei mitään ostovelvotteita eikä lisäkustannuksia

[email protected]

Onko sinulla joku ystävä joka mahdollisesti olisi kiinnostunut ryhtymään Avonin konsultiksi? Vinkkaa minulle hänestä niin palkitsen sinut. Saat 2-3 tuotetta yhdestä nimestä. Tuotteet saat kun tämä henkilö on tehnyt 80? ensitilauksen.
 
Itse suosittelen lr tuotteita ja jos asia sinuakin kiinnostaa laitahan y:tä niin kerron lisää.
Lr valikoimiin kuuluu mm. aloe vera tuotteet, meikit, hiustuotteet, tuoksut niiin miehille kuin naisille jne...
 
Jos olet kiinnostunut kosmetiikasta,koruista ja haluat saada lisätienestiä.
Nyt olisi oivalliinen tilaisuus ryhtyä kauneuskonsultiksi Avonille.
-80 euron tilauksesta alennusta 25% ilmainen postitus (kotiinkuljetus 3,50) sekä avonilta noin 50 euron arvoinen tuotepaketti.
-hyvät etenemismahdollisuudet
-Mahdollisuudet kannustustuotteisiin
liittyminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään,voit ottaa nuo tunnukset vaikka haluaisit vain tilailla itsellesi postithan noissa alle 80 euron ostoissa on vain 3,50 euroa mikä on edullista
Tällä jaksolla myynnissä Marimekon unikkokuvioiset ripsari,luomivärit sekä kasvopaletti saatavissa vain rajoitetun ajan.


Tervetuloa tiimiin
Ota yhteyttä joko yv:llä tai sähköpostiin...puh.numeroa en uskalla tähän laitella
[email protected]
 
Tahdotko mukaan mukavaan Avonilaisten maailmaan? Pidätkö kosmetiikasta, koruista ja laukuista? Asutko 06 alueella (myös muut alueet mahdollisia)? Jos vastasit KYLLÄ ylläoleviin kysymyksiin niin olet ehdottomasti etsimäni henkilö!

Avon on maailman suurin kosmetiikan suoramarkkinointiyritys. Avon on yli 120 vuotta vanha yritys USA:sta ja toimii yli 120 maassa. Tuotteita ei testata eläimillä, pakkaukset ovat kierrätyskelpoisia, tuotteilla on 3kk:den palautusoikeus, Avon on yksi rintasyöpäkampanjan Roosanauha pääyhteistyökumppaneista, Avon tukee myös kotiväkivallan uhreja. Mistä muualta saat kaikki nämä edut? Tuotteemme ovat laadukkaita ja kohtuuhintaisia joita on helppo ja ilo myydä. Jos tarvitset lisätuloja tai vain mukavan harrastuksen itsellesi niin ota yhteyttä s-postiini ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun pikimmiten yhteyttä jotta pääset tiimini jäseneksi.

:heart: Ei sijoittamista tuotteisiin eikä aloitusmaksuja. Mikä voisi olla riskittömämpää? Tule mukaan ja innostu!

[email protected]

http://www.webbisivu.com/annenavon