Ketä ajattelet, kun masturboit?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Keitä ihmisiä olet ajatellut, kun masturboit?

A) Omaa kumppaniasi parisuhteessa?

B) Sinkkua henkilöä, josta olit romanttisesti kiinnostunut.

C) Tuntemaasi henkilöä, joka oli varattu, tai sinä olit varattu.

D) Julkkista tai pornotähteä.

E) Omaa lähisukulaista.

F) Ei ketään ihmistä koskaan.

Ajattelitko tätä henkilöä vain fantasiana omassa mielikuvituksessa, vai katsoitko samalla hänen valokuvaansa?

Oma sukupuolesi: M / N?
 
vierailija
Omaa kumppania. Yhteisten seksihetkien maukkaumpia paloja, usein fantasioita, joissa on toinen mies mukana. Hän on pyynnöstäni kertonut aikaisemmista kokemuksistaan, nekin pyörivät usein mielessä.
 
vierailija
Omaa kumppania. Yhteisten seksihetkien maukkaumpia paloja, usein fantasioita, joissa on toinen mies mukana. Hän on pyynnöstäni kertonut aikaisemmista kokemuksistaan, nekin pyörivät usein mielessä.
Lisään sen, että olen siis mies, se tosin oli rivien välissä. Kumppanin kuvia katselen joskus, yleensä somen profiilikuvia. Useimmiten kuitenkin vain käsi ja mielikuvitus välineinä. Joskus harvemmin fantasioin olevani aktin nainen.
 
vierailija
Pantavanoloisen ja näköisen vaimoni nättiä pikkupillua pillulääkärin tutkittavana, taattu mielikuva hyvään seisokkiin ja paljoon spermaan. Saan kyllä sitä aitonakin, mutta vaihtelua kullille.
 
vierailija
N. En koskaan ketään ihmistä vaan enemmänkin kiihotun onnistumisista. Siis kun suoriudun jostain asiasta hyvin, silloin kun opiskelin niin hyvistä kouluarvosanoista, kun harrastin urheilua niin siitä kun onnistuin hyvin urheilukilpailussa. Kun onnistun ratkaisemaan jonkun vaikean matemaattisen tehtävän tai sudokun. Aah se hyvän olon tunne
 
vierailija
Olen onnellinen sinkkusetämies joka saa tavata pari krt viikossa naapurin nuorta aasialaista kaunista tyttöystävää, mies ei kykene enää ja meillä on aina kiihkeää seksiä

Kun joskus kuitenkin pitää sooloilla niin katson hänen kuviaan minimekossa ja korkkareissa, ne on tehokkaita. Tehokkaampia jopa kuin hänen tissi- tai bikinikuvansa. Säärensä ja reitensä ovat ihan täydelliset 😍 nyt pelkkä ajattelukin niistä sai seisomaan vaikka aamulla jo sooloilin
Myös katson videota meidän rakastelusta, kerrassaan upeaa saada eläkeläisenä nuorta kaunotarta
 
vierailija
Kun rakastelen vaimoni kanssa, joskus ajatus siirtyy esim kaupan kassalla olevaan naiseen. Mutta, kun runkkaan, ajattelen useimmiten vaimoani tekemässä niitä asioita joita harvemmin nykyisin teemme.
 
vierailija
A) Omaa kumppaniasi parisuhteessa.
Alkuaikoina rakastellessa sattui joskus exä livahtamaan mieleen, mutta eipä juuri enää, koska rakastan miestäni ja todennut hänet paremmaksi kumppaniksi, myös makuuhuoneen ulkopuolella.
 

Yhteistyössä