Kestääkö liitto?

  • Viestiketjun aloittaja ex-vaimoko
  • Ensimmäinen viesti
ex-vaimoko
Kokeilimme ryhmäseksiä ystäväpariskunnan kanssa. Yksi kerta riitti. Minulle tuli tosi huono olo ja kamala morkkis jälkeenpäin. Likainen olo. Puhuimme mieheni kanssa ja hän oli samaa mieltä, kokeilu riitti.
Kerroimme tästä toiselle pariskunnalle, he ymmärsivät.

Seuraavilla, normaaleilla tapaamiskerroilla mieheni kuitenkin jatkoi flirttiä pariskunnan naisen kanssa. Hän kutitteli salaa ja käytti aina tilaisuutta hyväkseen, kun he jäivät hetkeksikään kahden. Huomasin asia jossain vaiheessa. Kysin mieheltäni. Hän kielsi ensin, sitten vasta myönsi.

Nyt olen neuvoton. Vihaan miestäni. Minusta tuo on uskottomuutta, mitä mieltä te olette? Itsetuntoni ja naiseuteni ja luottamukseni katosi kokonaan... Minusta tuntuu, että mieheni on koko ajan vain haaveillut tuosta toisesta...

Meillä on kuitenkin lapset, yhteinen talo ja koko elämä. Miten tästä pääsee yli? Ero tuntuu todella hankalalle kaiken käytännön järjestelynkin suhteen, mutta minusta tuntuu, että en voi katsella miestäni enää..
Mutta olenko loukussa? Mitä pitäis tehdä?

"Kiinnijäämisestä" on kulunut nyt jo yli puoli vuotta. Ystäväpariskuntaa en halua tavata enää koskaan. Sekin harmittaa, mukavia ihmisiä kuitenkin.

Onko muilla kokemuksia, kestääkö liitto vai kannattaako pakonomaisesti jatkaa..??
 
Chanel
Kun annat pikkusormen se vie koko käden...

Liitto särkyy jo silloin kun annetaan luvan kanssa yhteisymmärryksessä #&%?$!* muitaki.. Olethan sen kerran sallinut jo.. oikein harmittaa että eikö ihmiset ymmärrä suojella liittojaan, en ihmettele jos liittosi kaatuu.

Vaalikaa suhteitanne ja rakkautta ! Ei rakkauteen kuulu seksi muiden kanssa. Joka siihen suostuu voi kysyä onko rakkautta silloin enää ollutkaan???
Tiedän joo että vastaus on aika kärkäs mutta kun pistää aivoo et nykymaailmassa on muka hienoa sallia kaikki ja kaikkea pitää kokeilla, sitten ihmetellään ett OHHO mikäs ny mättää..
 
EX-VAIMOKO
Kiitos vaan teille monille kauniista moralisoinnista.

Se vaan ei taida tässä enää auttaa. Ja vaikka kuinka olen yrittänyt, tehtyä ei saa tekemättömäksi. Oppinut olen, ei enää koskaan kokeiluja.

Toivoin vain neuvoa/apua/toivoa..
 
Sua se sun miehes rakastaa, ei sitä typerää toista mimmiä mikä flirttaa ja antaa toivoa. Sen muijankin olis pitänyt olla antamatta kutitella kun kerran ootte kertonut ettette enää halua.

Se on varmaan vaan typerä haavekuva sille sun miehelles, fantasia mitä ei enää saa ja se tietää sen niin ei malta pitää näppejään erossa. Harmillista.

Kyllä se siitä! Nyt näytät sille ukolles kuka se peto oikeesti on, ja viet siltä jalat alta! :p

Voimia! :hug:
 
ex-vaimoko
ei vaan ole voimia ajatellakaan mitään peto-juttuja..

jotenkin olen varma, että joka kerta rakastellessa mieheni vain miettii sitä toista.

#&%?$!* koko elämä nyt
 

Yhteistyössä