Keskenmeno vai mitäkö.

  • Viestiketjun aloittaja wierras
  • Ensimmäinen viesti
wierras
En tiedä tuliko tämä oikeaan osioon mutta pakko päästä purkamaan jonnekkin.
Tein positiivisen raskaustestin samana päivänä kun kuukautisten olisi pitänyt alkaa, testiviivaa ei tarvinnut tihrustaa mutta oli kuitenkin haamu, tästä päivästä tein monet testit ja jokainen yhtä haaleita haamuja, missään vaiheessa ei testiviiva tummentunut.

Viime viikolla alkoi kamalat alavatsakivut ja kävin verikokeissa (hcg 54) sekä ultrassa (ei näkynyt mitään mainittavaa) ja viikkoja olisi tuolloin pitänyt olla 5+?. Lääkäri laittoi lähetteen tällepäivälle verikokeisiin, jossa katsotaan onko hcc noussut. Seuraavana päivänä kuitenkin alkoi rusehtava vuoto, joka on jatkunut nyt kuusi päivää, missään vaiheessa ei ole ollut veristä vaan niukkaa ja ruskeeta, hyytymiä. Kipuja ei oikeastaan ole laisinkaan.

Tiedostan, että on keskenmeno/tuulimuna tai kemiallinen raskaus mutta onko muilla vuoto ollu minkälaista ja kuinka kauan kestänyt?
 
vierailija
Mulla oli ensin viisi päivää tuhruttelua, sitten hanat aukes. Ja siis kyseessä tuulimuna.

Mut jos sulla ei tuu kunnon vuotoa ollenkaan niin voi olla ettei oo menossa itekseen kesken, tarvit ehkä lääkkeellisen tai kaavinnan.
 
Itsellä km alkoi pienellä tuhrulla ensin n. Rv6. aika ajoin sitä tuli ja pääasiassa pyyhkiessä. Sitten 7+ viikoilla hanat aukesi yhtäkkiä ihan reilusti. Itsellä löytyi alkio ja heikko sykekin saatiin muutama päivä ennen vuotoa näkyviin. Koko kuitenkin vastasi pienempää kuin piti.

muoks. Eikun lukihan ne viikot tuolla.
 

Yhteistyössä