¤¤Kesästä -07 yrittäneet¤¤Vol.3

  • Viestiketjun aloittaja Bianca72
  • Ensimmäinen viesti
Heipä hei pitkästä aikaa :wave:

Harvemminhan sitä onkin tullut enää täällä vauvakuumepuolella pyörittyä, kun olen jumittanut tuonne lapsettomuuspuolelle. Johkohan sitä pikkuhiljaa pääsisi siirtymään tonne odottajiin ;)

Tiedot tässä:
Veena....10/24-28.....yk21..esikko.

Meillä siis tänään tehty juurikin kolmas (ja oletettavasti viimeinen) inseminaatiohoito. Tällä kertaa oli myös clomit mukana, vaikka eipä niistä mitään apua ollut, kun muutenkin ovuloin. Tämän jälkeen pitäisi sitten suunnata jollain aikataululla kohti koeputkihoitoja (iso auts fyysisesti, henkisesti ja rahallisesti :| ). Ellei nyt sitten olisi jo meidän vuoro B)
 
Minäkin täällä kyllä, vaikka hiljaista on ollut. yrityskertoja en ole laskenut enää. odottelen malttamattomana parin viikon päähän, pääsee verikokeisiin tarkistamaan uudestaan kilpirauhashormonin tilan. Jos se olis ok, niin pääsis kohta inssit aloittamaan.
 
Hiljaista tosiaan tällä puolella..

Meillä tuo kolmas ja viimeinen inssi oli myöskin tulokseton eli nyt on se hoitomuoto takanapäin. Edessä IVF-hoidot. Lyhyellä kaavalla kuulemma mennään. Piglet onko teillä mikä tilanne menossa? Siis onko IVF hoidon suunnittelu jo alkanut vai mitä on suunnitelmissa?

Jaksamista kaikille!
 
Veena Moi *halitus* Meillä mennään ihan terojen ja glucophagen avulla. Ei ole tulossa mitään hoitoja aikoihin. Ensin sanottiin että ivf ainoa keino nyt sanottiin että noilla lääkkeilläkin voisi onnistua. Ota siitä sitten selvää. Seuraava poliaika on 29.9 ja sitten joudutaan psykologin juttusille että kelvataanko me edes hoitoihin. Painoa vielä n.8kg tiputettavana. Perjantaina menossa ultraan tarkistamaan limakalvon tilanne viimeksi kun kierto venähti niin oli liian paksu. Samalla kp10. Oisikohan siellä muutakin näkyvillä?! ;) Tosin kp5 ja 6 tuli pyyhkiessä paperiin aikas lailla limaa. En tiedä mistä voisi johtua. :eek:
 
Piglet: No jo on touhua. Ensin sanotaan toista ja sitten toista, ihan kun tässä ei muuten olisi tarpeeksi pohdittavaa :headwall: Siis hetkinen, onko teillä seuraava poliaika syyskuussa? Vai onko se kirjoitusvirhe? Ei kai niin kauaksi voi mennä... Meille ei ole puhuttu mistään psykologinpalveluista vielä mitään. Voi johtua siitä että ollaan yksityisellä, ja ne on tietty maksullisia palveluita. Toivottavasti tuo cocktail olisi nyt se ratkaiseva b :) d

Biaccan menkathan on kadonneet :eek: b :) d
 
Täällä yksi.. Kp 4 / 29-90 yk 15. Viimeisin kierto oli lähemmäs satapäivää joten terot oli pakko aloittaa taas. 2007 heinäkuussakohan yritykset vauvasta alkoi! Menkat ei tuu luomusti vaan ainoastaa näköjää terojen voimalla.. Uskon että tähän syynä kun monta vuotta söin e-pillereitä vähän miten sattuu.. tiedä sitten!!
 
Piglet: Huh, mulla ei kyllä hermot kestäisi, kun kuukauden odotuskin on yhtä tuskaa :ashamed: Mutta saatteko te ne lääkkeet kuitenkin aiemmin?

Rosettalla on jännää b :) d

Biancca: Tiedätkö koska sun ovis on ollut?

Anu84: Tervetuloa mukaan :wave: On teillä kierroilla pituuttaa :eek: Ja ihan vaan tiedoksi että tämä tuppaa olemaaan nykyään aika hiljainen pino, monet palstailevat enemmän tuolla lapsettomuuspuolella tai sitten ovat siirtyneet odottajiin.
 

Yhteistyössä