Kertokaas miksi mun koirani tekee näin?

  • Viestiketjun aloittaja mie
  • Ensimmäinen viesti
mie
Jos lähden lenkille rattaiden kanssa, ja laitan koiran naruun, se ulisee ja haukkuu lähes tauotta, kuin selkäänsä saisi. Vetää myös ihan hulluna.
Sellaisilla kerroilla kun saa vapaana mennä, kulkee aivan nätisti vierellä tai siinä ympärillä, ei mene paria metriä kauemmas meistä, ja on aivan rauhallinen.

Kyseessä saksanpaimenkoira, onko se paimennus- ja suojeluvietti mikä tekee tota?

Silloin jos käyn yksin koiran kanssa lenkillä, ei narussa olossa ole mitään ongelmaa.
 
heheh, meillä oli sama meiniki viel kuukausi sitten. Sakemanni meilläkin.
Koiraneuvola.fi sivulta saat apua. Meille 3 viikon koulutuskausi auttoi tuohon ongelmaan.
Suojeluvietti, koira ilmeisesti kokee että kun on kiinni, ei pääse puolustamaan teitä.
onnea vaan ja osanotot, tiedän et se potuttaa kun pitäis vauva saada nukkumaan niin koira kiljuu kun sika terusatamolla vieressä.
 
Hau hau
Meillä erirotuinen, mutta iso palveluskoira kuitenkin ja harrasti aivan samaa. Meillä se johtui siitä, että se koki asian olevan jotain tosi upeeta ja hienoa ja erilaista ja kaikkea. Eli kuvitteli että nyt tapahtuu jotain upeeta ja siksi pitää huutaa. Tämä koira myös siis pitää samanlaista ääntä esim. reenikentällä, mikäli en ole aikoihin sen kanssa reenaillut tms. Eli on siis yli-innokas ja tuo hermopuoli siltä osin hieman vajaa. :D
 
ap
rattaiden vieressä on sen paikka. Mutta aika pitkälti se kulkee sitten vapaana siinä samalla paikalla :D
Vauvaa ei onneksi huuto häiritse, ja loppunhan se huutokin jossain vaiheessa. Olen tehnyt niin, että jos ei käskystä ole hiljaa, pysähdytään, ja istutaan sitten niin kauan, kunnes on hiljaa. Ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan....

Koira on vielä nuori, joten ikäkin selittää osin tuon käytöksen.
 

Yhteistyössä