Kerrostalossa asuvat: mihin aikaan uskallatte vielä pestä pyykkiä?

Täytyy nyt varmistaa. :D Mulle joskus nauretaan, kun mietin, voiko johonkin tiettyyn aikaan vielä mennä esim. suihkuun tai tehdä ruokaa. :D Taidan olla vähän ylivarovainen. =)

Btw, sain alkukesällä ekan ihkaoman pyykinpesukoneeni ja on vielä alkuinnostusta pyykinpesussa! ;)
 
  • Tykkää
Reactions: Ultramariini
"..."
Sillon kun vielä asuin kerrostalossa niin yhdeksän jälkeen illalla en laittanut enää konetta päälle. Jos joskus täyty vielä yhdeksältä pestä pyykkiä, niin pikapesulla.. joka on tossa koneessa inun alle tunnin mittanen höykytys.
 
hiljaisuus alkaa klo 21, ja käyttämäni ohjelman linkous kestää n 15 minuuttia. Joten yritän laittaa koneen päälle siten, että linkous alkaisi viim 20:30.
Hiljaisuus loppuu 7 aikaan, silloin laitan koneen aikaisintaan taasen päälle.
 
Juuri laitoin pyörimään.. Alakerran asunnossa tuskin häiriintyvät tästä, koska itsekin kuuluvat olevan hereillä ainakin puolilleöin. Muille naapureille ei äänet kuulukaan (asutaan päätyhuoneistossa ja alakerrassa asuu vain yhsi perhe) ja pesukone ei ole ihan äänekkäimmästä päästä oleva kodinkone ole kuitenkaan.

Edellisessä kodissa kysyin naapurilta suoraan kuuluuko pesukoneen äänet heille (kun heillä on hiljaista) ja saatuani kieltävän vastauksen pesin pyykkiä huoletta milloin vain.
 
"vieras"
Kannattaa lukea ne oman taloyhtiön järjestyssäännöt, millaiset hiljaisuusrajat niissä on. Periaatteessa meillä ei saisi enää pestä, mutta tuolla kone pyörii parhaillaankin.
 
"vieras"
meillä on hiljaisuus klo 22-07. Pyykinpesukoneeni sammuin tuossa 10 min sitten. Joskus on mennyt 5-10 min ylitse 22.00 mutta yritän ajoittaa pyykinpesun niin että olisi ohi ennen 22. Vaikka pyykinpesukoneet ovat nykyään hiljaisia niin linkousteho on yleensä suuri ja linkousääni kyllä kuuluu. sellainen matala humina joka tuntuu ihan jaloissakin kun yläkerran kone linkoaa.
 
vierailija
Kannattaa lukea ne oman taloyhtiön järjestyssäännöt, millaiset hiljaisuusrajat niissä on. Periaatteessa meillä ei saisi enää pestä, mutta tuolla kone pyörii parhaillaankin.
Pyykkiä saa pestä hiljaisuusaikanakin. Tämän sallii laki (kuuluu normaaleihin ääniin kuten vaikkapa wc vetäminen tai suihkussa käyntikin) eikä talonyhtiön järjestyssäännöt mene koskaan lain yläpuolelle.
 

Yhteistyössä