kerrossänky asiaa

  • Viestiketjun aloittaja "kolmen äiti"
  • Ensimmäinen viesti
"kolmen äiti"
Minulla olis harkinnassa kerrossänky kahdelle pojalle joilla pieni makuuhuone, ikää heillä on 5 v ja 2 v niin millainen olisi paras vaikko parvisänky jonka alle nuorimman sänky (jatkettava malli). Olisi tilaa leikkiä kun nyt kaksi sänkyä ja pöytä että pieni kirjahylly.
www.on24. llä oisi pieni kerrossänky joka on 150 x 75 ja korkeus noin 137 ja varmaan saa siihen alapetiin turvalaidet.

Kertokaan hyviä vinkkejä!
 
"kolmen äiti"
[QUOTE="kolmen äiti";29028113]Minulla olis harkinnassa kerrossänky kahdelle pojalle joilla pieni makuuhuone, ikää heillä on 5 v ja 2 v niin millainen olisi paras vaikko parvisänky jonka alle nuorimman sänky (jatkettava malli). Olisi tilaa leikkiä kun nyt kaksi sänkyä ja pöytä että pieni kirjahylly.
www.on24. llä oisi pieni kerrossänky joka on 150 x 75 ja korkeus noin 137 ja varmaan saa siihen alapetiin turvalaidet.

Kertokaan hyviä vinkkejä![/QUOTE]


Eikös kukaan vinkkejä antaisi edes jonkun ....
 
"Viidenäiti"
Kaikilla on oma näkemyksensä, mutta itse en tykännyt siitä että parvisängyn alle laitettiin toinen sänky. Meiltä lähti myös pikkuparvi koska se alaosa tuntu sellaiselta hukkatilalta. Vaikka sinne jotain voisikin laittaa, se oli meillä romua keräävä "loukku" meillä nyt unipuun kerrossängyt kahdessa makkarissa tytöillä ja pojalla omassa huoneessa sen pikkuparven lähdettyä lastensänky. Eli minä suosittelen ihan vain kerrossänkyä ;)
 
"vieras"
Meillä on tämä http://sieva.fi/index.php?mother=&group=00000018&level=&prod_id=00000030&mag_nr=1
Alasängyssä on takana täysimittainen laita ja edessä lyhyt laita, kulkuaukko tulee tikkaiden ja laidan väliin. Ovat nukkuneet siinä 4 ja 2 vuotiaista saakka.
 
Meillä oli aikoinaan unipuun kerrossänky ja siihen vielä alla iso varavuodelaatikko.Ei käytetty vuoteena vaan lelulaatikkona.Nykyään samat sängyt edelleen erillisenä käytössä omissa huoneissa.
 
"Vieras"
Noissa pikkukerrossängyiaaä on se ongelma että aikuinen ei mahdu siihen alasänkyyn istumaan kun yläsänky on niin matalalla. Eli kun sängyt laittaa päällekkäin niin lastenhuoneseen pitää tuoda joku tuoli äitiä varten jos ei aina halua istua lattialla. Meillä on tuommoinen pikkukerrossänky mutta sängyt on toistaiseksi erillään kun lapset niin pieniä, jatkossa laitetaan ne päällekkäin kyllä.

En tiä sitten noista täyskokoisita kerrossängyistä nko niissä yhtään enempää tilaa korkeuden puolesta että alasängyllä voisi istua? Ja uskaltaako viisvuotiasta niin korkeeseen ylääsnkyyn laittaa?
 
Meillä on Ikean parvisänky ja sen alla sänky nuoremmalle lapselle. Kun nuoremman sänky ei vielä ollut vedetty täyspitkäksi, niin siinä parven alla oli myös lelulaatikoita. Me ostettiin se parvi siksi, että siinä voi nukkua aikuiseksi asti (jos se vaan kestää kasassa...)
 
[QUOTE="Vieras";29028480]Noissa pikkukerrossängyiaaä on se ongelma että aikuinen ei mahdu siihen alasänkyyn istumaan kun yläsänky on niin matalalla. Eli kun sängyt laittaa päällekkäin niin lastenhuoneseen pitää tuoda joku tuoli äitiä varten jos ei aina halua istua lattialla. Meillä on tuommoinen pikkukerrossänky mutta sängyt on toistaiseksi erillään kun lapset niin pieniä, jatkossa laitetaan ne päällekkäin kyllä.

En tiä sitten noista täyskokoisita kerrossängyistä nko niissä yhtään enempää tilaa korkeuden puolesta että alasängyllä voisi istua? Ja uskaltaako viisvuotiasta niin korkeeseen ylääsnkyyn laittaa?[/QUOTE]

Ainakin tuossa unipuun sängyssä mahtui aikuinen istumaan.En ymmärrä miksi ei uskaltaisi laittaa yläsänkyyn nukkumaan.Yhtä huonosti tai hyvin kai käy jos on tippuakseen kuin matalammasta sängystä.Meillä 4v nukkui yläsängyssä.
 
"vieras"
Meillä suurinpiirtein saman ikäset pojat nukkuu Roope-Riikka kerrossängyssä. Isompi oli 4,5 v ku siirty tuonne ylös kun isommalle hommattiin parvisänky 7v. En olis uskaltanut vielä viime vuonna esikoista laittaa parvisänkyyn nukkumaan kun on niin korkeella.

Tuo on siitä kiva kerrossänky, että sen pituutta voi säätää ja saa tietenkin myös sängyt erilleen. Kyllä mä mahdun tuonne alasänkyyn istumaan... mies ei taida mahtua ku pituutta melkein 190cm.
 

Yhteistyössä