Kermaviili ei sietänyt pakastamista

  • Viestiketjun aloittaja v
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyllä, tietyin rajoituksin esim. kanelin tyyppi ja totuutellaan lapsi uusiin vahvoihin makuihin vähän kerralla. Mauisteiden käytössä ei ole yllä olevan lisälsi kovin paljon muita rajoitteita kuin vanhempien oma halu tai jaksaminen.
 
Meni ihan liruksi. Voinko käyttää sen jossakin ruuassa tai leipomuksessa kuitenkin hyödyksi?
Ihan vain uteliaisuudesta kysyn, että millaiseksi liruksi se meni? Ilmeisesti se rakenne rikkoutui, mutta menikö ihan tasaiseksi velliksi vai miten. Pelkkä jäätyminenhän ei sinänsä hapanmaitotuotetta pilaa, mutta jos on oletus, että viilissä on jokin tietty rakenne, tuntuu tietysti oudolta, jos se onkin jotakin muuta.
 

Yhteistyössä