No listaappa sitten, että mitä voi pakastaa? Jos vaikka saisin jokun vinkinAlkuperäinen kirjoittaja ap:No mä kokeilen pakastaa vähän kaikkea.Nyt sitten huomasin että se ei sovi kermaviilille, enkä pakasta toiste.
![]()
maitoa, juustoa ja kermaa ainakin voiAlkuperäinen kirjoittaja chef:No listaappa sitten, että mitä voi pakastaa? Jos vaikka saisin jokun vinkinAlkuperäinen kirjoittaja ap:No mä kokeilen pakastaa vähän kaikkea.Nyt sitten huomasin että se ei sovi kermaviilille, enkä pakasta toiste.
![]()
![]()
Ihan vain uteliaisuudesta kysyn, että millaiseksi liruksi se meni? Ilmeisesti se rakenne rikkoutui, mutta menikö ihan tasaiseksi velliksi vai miten. Pelkkä jäätyminenhän ei sinänsä hapanmaitotuotetta pilaa, mutta jos on oletus, että viilissä on jokin tietty rakenne, tuntuu tietysti oudolta, jos se onkin jotakin muuta.Meni ihan liruksi. Voinko käyttää sen jossakin ruuassa tai leipomuksessa kuitenkin hyödyksi?
Kaupallinen yhteistyö: Libero
Kokosimme yhteen Kaksplussan lukijoiden pahimmat raskausvaivat! Lue kertomukset, jos uskallat