Kemin kirpputoreista

mie
Mahtaako siellä olla mitään järkevää? Muistelen vieläkin naurulla, kuinka lähetyskirppiksellä myytiin muodista aikaa sitten mennyttä 80-luvun marmoripöytää jossa oli puolikkaan tennispallon kokoinen lommo. Tää oli vuonna 2001 ja hintaa lommopöydällä 1000 mk. Ei ole sittemmin tullut käytyä. :D
 
lillis
Huonekaluja löytyy asemantorilta, joka siis sijaitsee juna-aseman vieressä ja joskus jotain viikkotoriltaki joka on lapintiellä. Sittenhän on se kemin huutokauppakamari vai mikä sen nimi on ,joka sijaitsee keskuspuistokadulla. corneria vastapäätä ja samasta ovesta mennään sisään ku siihen polkupyöräliikkeeseen ja seksikauppaan.. niissä taitaa olla parhaimmat huonekalut.
Tietenki riippuu ihan siitä,mitä oot hakemassa
 
mie
Alkuperäinen kirjoittaja Shakkiruutu:
Jaa. No en mä mitää muotituotteita sieltä kuvittelekaan löytäväni mut toi lommo ei kuulosta kivalta yhtään.
Vastaan vielä, kun et ole muuten saanut vastauksia. Ainakin ennen tosiaan lähetyskirppiksellä oli siis ihan karmeaa vanhaa ja pahanhajuista rojua järjettömillä hinnoilla. Kaupasta sai uutta edullisemmin.

Onkohan vielä siinä linja-autoaseman kulmilla kirppis, jota piti/pitää joku venäläisnainen? Siinä voisit käydä. Vähän ja huonoa tavaraa siellä mun mielestä oli, mutta kuitenkin paljon parempi kuin tuo lähetyskirppis. Täällä kuitenkin joskus tuli uuttakin tavaraa.

Ja sit oli se Viikkotori(?). Siellä varmaan parhaat mahdollisuudet löytää jotain lapsiperheellistä kiinnostavaa kuten lastenvaatteita.

On jo vähän aikaa näistä kokemuksista. Ylipäätään Kemissä on tosi surkeat kirppikset, ikivanhaa roinaa jostain vintinnurkista haalittu ja myydään ylihintaan. Eikä tavara kierrä, samat rojut nurkissa aina vaan. Viikkotorilla joskus oli tuonut jotain siistiä vauvanvaatetta tai muuta järkevää ja ne kyllä ostettiin heti samana päivänä.

Jos huonekaluja etsit, niin suosittelen kyllä vertaamaan saatko halvemmalla paremman Ikeasta. (Jos tässä siis oli ideana säästää rahaa eikä luontoa.)
 
lillis
hyvä jos vastaukset autto.. ja "mie" n mainitsemaa punaistoria ei ole enää olemassa,lopetti loppuvuodesta jo. mutta tuo asemantori on olemassa.. siellä kellarissa on ns.parempia huonekaluja..
 
Shakkiruutu
Jopa kuulostaa epätoivoiselta. Saa nähdä jaksanko ees lähteä. Ikean kävin jo enkä löytäny hyllyä :D tai saattais kai sieltä löytyä jos tarkempaan katsois, ei vaan vkl viitsi sinne mennä ruuhkaan.
 

Yhteistyössä