"Kemiallinenraskaus"

Mulla on joku sen tapanen. Oltu lapsettomuushoidoissa ja alkion siirto tehtiin 29.10. Hcg otettiin 17.11 ja kävi ultrassa, että kaikki oli ok. Viikko meni hyvin ja raskausoireet tuntuivat mukavilta, johan tätä nyt onkin odotettu. Eilen oli jälkitarkastus ultra. Sielläpä ei näkyny mitään. Munasarjojen tila ja kohdun limakalvon paksuus olivat "raskaana", mutta ei edes sikiöpussia näkynyt. Armoton pettymys. Alkio on kiinnittynyt, mutta ei alkanut kehittyä, ilmeisesti.
 
särö
Hei, Minulla saman tyyppinen tilanne. Pas:ssa siirrettiin kaksi alkiota. HCG alhainen ja kohtu tyhjä. Diagnoosi kohdun ulkopuoliseksi koska hcg jatkoi nousuaan. Alkion sijaintia ei löydy joten nyt toivotaan että hcg laskisi itsestään ettei tarvitsisi leikkaukseen mennä. Kuinka korkea sinulla hcg oli ja onko sitä mitattu nyt uudelleen?
Jaksamista Särö
 
Hcg tuloksen sain eilen ja se ei enään ollut kuin jotain 400..Viikko aikaisemmin se oli 750. Aamuyöllä alkoi vuoto. Meitä on tässä hoidettu vähän väärin ja sekin harmittaa. Pitäisi lötää toinen hoitopaikka. Loppujen lopuksi tämä on keskenmeno, koska täkäläinen lääkäri ei osaa laskea viikkoja, eli OYK:sin mukaan viikkoja on vähempi eikä vielä olisi pitänyt mitään näkyäkkään. Vielä yksi hcg otetaan ens viikolla ja vielä yksi uä. Sitten alkuvuodesta uusi yritys. (Ei olis voinu hankalammin kirjoittaa..)
 

Yhteistyössä