Kellään kokemuksia Bamse-kurahousuista?

  • Viestiketjun aloittaja huono laatu vai missä vika?
  • Ensimmäinen viesti
huono laatu vai missä vika?
Meillä on melko uudet Bamse-merkkiset kurahousut päiväkotikäytössä. Tuon ne yleensä viikonloppuna kotiin pestäväksi. Kurikset ei tosiaan ole kovin vanhat, vasta muutaman kuukauden olleet käytössä. Mut en saa niitä enää puhtaaksi pesukoneessa :headwall: Edelliset kurikset oli Rukan ja niiden kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Mut kun sain Lindexin alennuskupongin, niin tyhmänä menin ostamaan uudet kurahousut sieltä.

Esikoisella siis nämä lähes uudet Bamset ja kuopuksella nyt jotkut Ellokselta tilatut, joita esikoinenkin jo aikanaan käytti. Kuopuksen paljon enemmän käytetyt kurikset tulee aivan puhtaiksi samalla pesumäärällä eli kerran viikossa koneeseen. Nyt laitoin Bamset uudestaan pesuun, kun olivat niin kamalat, vaikka just pesukoneesta tulivat. Niin ja päiväkodissa ei edes ihan joka päivä niitä käytetä ja meidän lapset on siellä vain aamupäivisin.
 
Meilläkin on kuopukselle ostettu sellaset vaaleanvihreät Bamse kurahousut Lindexistä puoleen hintaa mutta ei olla vielä kertaakaan kokeiltu kun ei vielä seiso niin ei ole voinut laittaa maahan ollenkaan.
Pian tietty jo pienetkin sitten mutta eipä sitten paljon menetetty jos eivät kerran ole edes kunnolliset. :snotty:
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Jos lika pääsee pinttyyn tietysti se irtoaa huonommin, jos ollenkaan.
No en mä voi raahata kurahousuja joka päivä päiväkodista kotiin pestäväksi. Kyllä se mielestäni jotain laadusta kertoo, jos housuja ei saa puhtaaksi normaalin käytön jälkeen. Tosiaan tätä ennen oli Rukan kurikset ja yhtä paljon käytössä ja samalla tavalla kerran viikossa toin kotiin pestäväksi. Jos meidän lapset olis täyden päivän päiväkodissa ja ulkoilisivat vielä iltapäivälläkin, niin kuinka kamalat ne kurikset sitten olisivat. Ja kun kuopuksen erimerkkiset ja kahden lapset käyttämät kurahousut tulee ihan puhtaaksi samalla pesumäärällä.
 
meillä myös nämä Bamset, ja kun maaperä meilläpäin savea, niin viikonloppuna kun kurikset pesuun tuon, niin eivät lähde puhtaaksi...(ja ennen joulua olleet päivittäin pk:ssa käytössä...) nyt olen alkanut liottamaan niitä ennen pesua, ja tämä ainakin meillä toimii. Eli tuo "jämähtäminen" voi olla syy. Muuten kyllä ehjät ja kaikinpuolin toimivat kurikset olleet.
 

Yhteistyössä