kaverit

  • Viestiketjun aloittaja pååla
  • Ensimmäinen viesti
pååla
Heips,
onko teidän 3-4 vuotiailla paljon kavereita. Käyttekö ihan leikkimässä jossain kylässä useinkin vai viihtyykö lapsenne paljon yksin. Onko tuossa iässä kuinka tärkeää vielä? Kun itse en ainakaan muista omia juttuja tuohon ikään liittyen. Eräs tuttava kuskaa lastaan joka päivä jonnekin tutun luo leikkimään.
 
Meillä on tytöt 4,5v, 2v ja 1v. Aika paljon saavat seuraa toisistaan ja se on pelkästään positiivista. Huomaan kyllä, että esikoinen kaipaisi enemmän ikäistään seuraa, kun on päivät kotona. Kyllä meillä aina välillä kyläillään ja kerran viikossa on muskari, mutta en kyllä niitä kavereita lähde varta vasten etsimään. Viikonloppuisin pihalla on muutama ikätoveri, mutta eipä tuo meidän rämäpää sitten kuitenkaan rohkene heidän kanssaan pahemmin leikkiä. He kun ovat arkipäivät hoidossa ja tuntevat sitten taas sitä kautta toisensa paremmin. Esikoisemme nauttii kyllä lapsiperheiden luona kyläilystä, mutta voisin sanoa, että vielä hänellä ei ole varsinaisia kavereita. Ehkä viimeistään koulussa. :/
 
pååla
Meilläkin on muskari kerran viikossa ja päiväkerho kahdesti. Niin olen jatellut minäkin että kyllä tuo riittää. Eikä ole näyttänyt olevan hirveän tyytmätön tilanteeseen.
 
Tyttö 3½v. käy kahdesti viikossa kerhossa, kahdesti viikossa liikuntaharrastuksessa ja kavereita on pari. Heidän kanssaan leikkii viikottain.

Kaipaa välillä enemmän seuraa, mutta toisaalta leikkii pitkiäkin aikoja yksikseen nukeilla tms.
 
Poitsu 6/01 on nyt kuukauden verran käyny tarhassa kaks-kolme kertaa viikossa reilu kolme tuntia kerrallaan ja on tykänny. Kavereita on saanu alkuvaikeuksien jälkeen:kun ei osannu tutustua niin oli väkisin halaamassa ja puristamassa poskesta :) Siellä siis on kavereita, omassa pihassa on vaan pari isompaa jotka pompottaa pienempiä :/ Ja tuttavista kaveri pojalle löytyy yhdeltä, joita nähdään silloin tällöin.
 

Yhteistyössä