Kaunein urheilija

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Purjehdus nyt ei varsinaisesti ole urheilua.
Niin, teidän 50-60-lukulaisten suomimummojen mielestä "oikeaa" urheilua ovat vain 50 km hiihto ja 10 km juoksu.

Nykyaikaiset olympiakisat syntyivät Ateenassa 1896. Silloin lajeina olivat paini, painonnosto, tennis, uinti, ammunta, miekkailu, voimistelu, pyöräily ja yleisurheilu. Yleisurheilussa ei juostu 5000 tai 10000 m matkoja, joten Lasse Viren ei ollut varsinaisesti urheilija. Kuten ei yksikään talvilajien harrastajakaan.

Tässä varsinainen urheilija, nelinkertainen maailmanmestari ja viisinkertainen Euroopan mestari Olga Kharlan (Ольга Харлан) Ukrainasta. Lajina miekkailu.


Koska Olga on sopiva tyttöjen roolimalliksi, teki Mattel häntä esittävän Barbie-nuken roolimallisarjaan joka julkaistiin kansainvälisenä naistenpäivänä.

 
Viimeksi muokattu:
  • Rakkaus
Reactions: Latimeria
Vormulakuskin harjoittelua.

Eipä harjoittele voimaa pelkästään autossaan. Formulakuskit kiertää tasan samaa yllätyksetöntä (paitsi mitä nyt muut toilailevat ja kolaroivat) rataa kierros kierrokselta tehokkaiden moottoreiden, ajotietokoneen ja tiimin antamien ohjeiden perusteella = muista riippuvaisempi.

Purjehtija etenee aurinkovoimalla, tasapainottaa venettään oman kehonsa painolla ja sijoittumisellaan, haistelee tuulia, tarkkailee pilviä, muiden veneiden liikkeitä tuulen vaikutuksesta, tekee jatkuvasti yksin itsenäisiä päätöksiä, käyttää älyään enempi... :sneaky:

Mitenkään väheksymättä autokuskin kokemusta, omiakin päätöksiä, reaktioita ym.

Mutta purjehdus on enempi urheilua, ilman saastuttavaa metelitekniikkaa.
 
  • Tykkää
Reactions: m1es

Yhteistyössä