kasvaako ien uudestaan???

  • Viestiketjun aloittaja anli
  • Ensimmäinen viesti
anli
Tytöllemme sattui vkl pienimuotoinen onnettomuus eli hän kaatui lelun kanssa. Onnettomuudessa verta tuli hirmuisesti suusta ja verenvuodon lakattua katsoin suuhun. Kahden etuhampaan kohdalta oli lähtenyt pala ientä. Nyt on sitten kahden etuhampaan kohdalla ikenessä lovet. Mietin vain onkohan sillä vaikutusta pysyviin hampaisiin. Jääkö se lovi noiden hampaiden kohdalle vai pystyykö ien kasvamaan takaisin? Vetäytynyt ienhän ei palaudu .
 
Menkää ihmeessä näyttämään hammaslääkärille. Meille ainaskii sanottiin hammaslääkärissä, et tommosissa tapauksissa olis tarpeellista mennä näyttää, ja vakuutushan ei myöhemmin korvaa, jos nyt ei käy näyttää ja tuleva hammas viottuu.
 
Meillä on sattunut molemmille tytöille samanlainen onnettomuus...vanhin löi suunsa sängynlaitaan ja nuorempi osui legopalikkaan... :ashamed:
Kysyin asiaa hammaslääkäriltä, joka lohdutti, ettei hätä ole tämännäköinen...ien oli revennyt, mutta paranisi kyllä itsestään...lisäksi sanoi vielä, että joskus ien kasvaa tosi tiukaksi ja häiritsee hampaiden ja ylähuulen kasvua...joten meillä ei ainakaan ole sitä ongelmaa tulevaisuudessa... :whistle:
 

Yhteistyössä