Aika paljon saa olla vettä. Ja kermaa kans. Ja vehnäjauhoilla suurustaa.Alkuperäinen kirjoittaja drakonia:No mun aiti on ainaki vaan keranny sen paistoliemen kattilaan ja lammittany liedella.
Mut koska se on aika suolasta nii laitettii vahan vetta sekaan.
Suomeksi? Kerma ja vehnäjauho kuulostaa jo ymmärrettävältä Laittakaas nyt joku koti-gourmet-kokki oikeen reseptiä esimerkkimäärineen, kun teillä kuitenkin on.Alkuperäinen kirjoittaja ferena:Vehnäjauho-rasva ROUX. Paistolientä ohennetaan vedellä.
Eli 50 g jauhoja +50 g voita ruskistetaan. Sitten lisäät sitä lientä ja halutessa vielä kermaa. Tarvittaessa suolaa. Parasta saat kun laitat vielä sekaan vähän sinappia ja konjakkia.Alkuperäinen kirjoittaja ap:Suomeksi? Kerma ja vehnäjauho kuulostaa jo ymmärrettävältä Laittakaas nyt joku koti-gourmet-kokki oikeen reseptiä esimerkkimäärineen, kun teillä kuitenkin on.Alkuperäinen kirjoittaja ferena:Vehnäjauho-rasva ROUX. Paistolientä ohennetaan vedellä.
Unohtu vielä että siihen voi lisätä Myös omenahilloa 1 rkl! Kokeile!Alkuperäinen kirjoittaja ferena:Niin ja se neste määrä tohon roux-määrään on 1l. Valmista kastiketta saat siis 1l. voit myös puolittaa ohjeen (25g... jne..) Jolloin vettä lisäät 5 dl.
Vuosi sitten valmistunut kokki.
Hyvin käy, monesti laittanutAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Käykö vauvansoseista omenasose kastikkeeseen? Kun ei tota omppuhilloa ole kuin ihan umpijäässä vain...
no mut kinkku on ihan eri juttu, siinä kun sulaa iharaa kovin....Alkuperäinen kirjoittaja .:no itse kohta teen tuommoisesta porsaanpaistin liemestä..
ihan vaan kaadoin kattilaan liemen ja siihen sekaan (kuppiin ensin pari rkl jauhoja ja kermaa mix) toi suuruste ja sitten kermaa lisäilly ja antanut kiehua sopivaks. hemmetin hyvää
Mitä muuta on porsaan paisti kuin kinkkua kun se on niiiiin ihan eri juttu.Alkuperäinen kirjoittaja niii!!!!:no mut kinkku on ihan eri juttu, siinä kun sulaa iharaa kovin....Alkuperäinen kirjoittaja .:no itse kohta teen tuommoisesta porsaanpaistin liemestä..
ihan vaan kaadoin kattilaan liemen ja siihen sekaan (kuppiin ensin pari rkl jauhoja ja kermaa mix) toi suuruste ja sitten kermaa lisäilly ja antanut kiehua sopivaks. hemmetin hyvää
Miksi ei, mikä siinä oksettaa? Siitähän tulee tosi hyvä maku. Ihan erilainen, kuin jostain valmislihaliemestä.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Yrjöyrjö en kyllä mistään kinkun paistoliemestä tekis mitään sooseja.